Yerleşme kanaması mı?

Amin gùlùm binlerce kez Amin insaallah vardir. Keske esine emin olduktan sonra soyleseydin,supriz yapsaydin. Rabbim hayal kirikligi yasatmasin.

Aaa, adetin 15gun gecince normal testte cikmadi mi?

Amin gùlùm binlerce kez Amin insaallah vardir. Keske esine emin olduktan sonra soyleseydin,supriz yapsaydin. Rabbim hayal kirikligi yasatmasin.
Kendisi çok takıntılı olduğu için her doktora benimle geldi sağolsun. Hastanenin kadın doğumunda eşiyle gelen diye adım çıktı sayesinde.

Kendisi çok takıntılı olduğu için her doktora benimle geldi sağolsun. Hastanenin kadın doğumunda eşiyle gelen diye adım çıktı sayesinde.
Ayy cok sansliyiz biz beAMA sagolsunlar ,Allah razi olsun onlardan.Ne adamlar var,ilgisiz hastalik gebelik gibi konularda.Benim esimde oyle, dr.nin odasinada giriyo.ultrason kapisinin onune yaklasiyo dr.nin dediklerini Duymak icin .ilk defasinda dr.buraya giremezsiniz dedi esime.Diyoki, yok girmicemde , benim esim Almanca iyi bilmiyo anlamaz sizi.Dr hanim ultraschal ekranini bu tarafa cevirwbiliyozmu bnde goriim Dr.merakli papa adi takti ona.Dr.yi anlayabiliyorum Aslinda uyduruyo

Eşler konusunda aynıyız desene benimki benden daha heyecanlı. Bu arada benim dün pembemsi bı akintim oldu 4 saat sürdü kesildi yaşadın mı daha önce böyle bişey

Eşler konusunda aynıyız desene benimki benden daha heyecanlı. Bu arada benim dün pembemsi bı akintim oldu 4 saat sürdü kesildi yaşadın mı daha önce böyle bişey
Yok gulum yasamadim oyle. Direk adet oldum hep.sadece bir keresinde camur gibi adetti. Bir defasindada 2gunde bitmisti .

Adet olmadikca umut dewam ediyo.belki yerlesme dedikleri ydi yasadigin.
Açıkçası bende öyle düşünüyorum. Üstünden 2 gün geçti normal akıntı var dikkatli bakıyorum hiç birşey yok. İnşallah vardır. Umutlanmak istemiyorum ama insan ister istemez umutlaniyo

Merhaba ilk defa yazıyorum ama hep takip ediyrm 30 Aralık'ta yumurtlama oldu 4 Ocak da kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar erken geliyo yerleşme kanaması olblr diye kan verdim 1,2 çıktı malesef sizce gebelik olblr mu

Merhaba ilk defa yazıyorum ama hep takip ediyrm 30 Aralık'ta yumurtlama oldu 4 Ocak da kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar erken geliyo yerleşme kanaması olblr diye kan verdim 1,2 çıktı malesef sizce gebelik olblr mu
Merhaba bende regli günümde kan verdim 1,20 çıktı ama kanı verdiğim gün akıntı şeklinde pembemsi akıntı oldu. Yani 31 Aralık'ta. Bugün doktor yenilemek istedi tahlili sonuç şuan çıkmadı. Ama reglimde gecikti lekelenmede oldu. Doktor erken yapılınca kanda çıkmaz dedi. Eğer lekelenme olduysa devamı gelmediyse reglinde geciktiyse 1 hafta sonra testi yenile bence.

Reglime daha bı hafta var bazı yerlerde de lekelenme bittikten üç dört gün sonra çıkar diye yazmışlar bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama içim içimi yiyor cevap için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…