Gebeliğe Hazırlık yerleşme kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl tarihimden bir kaç gün önce aynısını yaşadım ve hamileyim

Kafayı yemişsiniz

Merhaba Canım benimde hep adete 10 gün kala göğüslerim hassaslaşır dokunamazdım kaç kere hamileliğe bile yordum Nisan 21de çatlatma iğnesi vurdum bugün normalde adet günüm ama ne adet belirtim var nede gebeliğe dair bişey beklemedeyim bende bakalm hepimiz için hayırlısı inş Allah Bu mübarek ayda dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar. ben önceki regl dönemimin son günlerinde ilişkiye girdim. kanamam azdı son günler olduğu için. ama prezervatifin patladığını fark etmedik. şimdi ilişkinin üzerinden 20 gün kadar geçti. göğüslerim şişti. iki gündür arada kahverengi-kırmızı küçük pıhtılar geliyor ve adet krampı gibi. iki gündür 3 yaprak ped kullandım. yerleşme midir sizce

Kizlar adetimin son günü beraberlik yaşadım fakat iki defa aynı dönem içerisinde ertesi gün almak zorunda kaldım 5gun sonra ağrılı pıhtılaşma da bulunan bir kanama yaşadım 2gunde 2ped kullandım sonrası açık kahverengiden beyaza doğru devam etti şuan 10.gun hafif akıntım var ve kanamam çok ağrılı oldu hala kasık ağrısı yaşıyorum iliskimden 10gun geçti şuan da adetime de 2hafta kaldı hamile değilimdir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…