Merhaba, ilişkinin tahmini 9 ya da 10. Gününde pembe akıntım geldi. Sonrasında ara ara kahve-pembe leke olarak devam etti 3-4 gün kadar. Lekelenme azalınca adet olmayacağımı anlayıp battan 1 gün önce test yaptım ve pozitif çıktı.Merhaba arkadaşlar, buraya daha önce de eşimle bebek istediğimizi yazmıştım. İlişkinin üstünden 12 gün geçti bugün. 5. Günden sonra göğsümde ağrı hissetmeye başlamıştım. Bu sabah test yaptım ve doğal olarak negatif çıktı. (12. Günde test yapıp pozitif çıkan da var) Bugün testten sonra öğlene doğru hafif kramplar oldu, adet olacakmışım gibi ama çok daha hafif. Adet olacağımı düşündüm. Tuvalete gittiğimde peçeteyle silince peçetenin üstüne kahverengi renkte kan gibi bir şey geldi. Saatler geçti üstüne başka bir şey gelmedi. Bu yüzden adet başlangıcı olmadığını düşünüyorum. Göğsümdeki hassaslık devam ediyor. Buna yerleşme kanaması diyebilir miyiz? Sizin tecrübeleriniz nasıldı? Teşekkürler şimdiden.
Yerleşme kanamasına benziyor. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz adet gününüz olup olmadığını ordan hesaplayabilirsiniz. Adetten bi kaç gün önce oluyor genelde yerleşmeMerhaba arkadaşlar, buraya daha önce de eşimle bebek istediğimizi yazmıştım. İlişkinin üstünden 12 gün geçti bugün. 5. Günden sonra göğsümde ağrı hissetmeye başlamıştım. Bu sabah test yaptım ve doğal olarak negatif çıktı. (12. Günde test yapıp pozitif çıkan da var) Bugün testten sonra öğlene doğru hafif kramplar oldu, adet olacakmışım gibi ama çok daha hafif. Adet olacağımı düşündüm. Tuvalete gittiğimde peçeteyle silince peçetenin üstüne kahverengi renkte kan gibi bir şey geldi. Saatler geçti üstüne başka bir şey gelmedi. Bu yüzden adet başlangıcı olmadığını düşünüyorum. Göğsümdeki hassaslık devam ediyor. Buna yerleşme kanaması diyebilir miyiz? Sizin tecrübeleriniz nasıldı? Teşekkürler şimdiden.
Bende aynı durumdayım bu ay:) Yumurtlamadan 7 gün sonra geldi benim bir defa 3.günüm bugün hala gelen giden yok. Umarım hayırlı haberler alırız bu ay
Yerleşme kanamasına benziyor. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz adet gününüz olup olmadığını ordan hesaplayabilirsiniz. Adetten bi kaç gün önce oluyor genelde yerleşme
Benimde yumurtlamadan 13 gün sonra lekelenmem oldu kesildi ilk defa yaşadım adetime 2 gün kaldı heyecanla bekliyorum. Sen ne zaman bidaha test yapacaksın?
Umarım olurBende aynı durumdayım bu ay:) Yumurtlamadan 7 gün sonra geldi benim bir defa 3.günüm bugün hala gelen giden yok. Umarım hayırlı haberler alırız bu ay
Evet biliyorum bu olay dün oldu adet tarihime 2-3 gün kala
Ben 1 gün kala yapmayı düşünüyorum. Umarım istediğimiz olur
Umarım olurSonuçlarınızı bekliyorum :)
Sen yine de adetini bekle kuzum ben geçen ay adetten önce yanlış pozitif gördüm, geçmesi en sağlıklısı. Valla benim kanama başlamasının gecesine bir mide bulantısı başladı hala devam ediyor arada göğsüm anlık sızlıyor o kadar. Sizde var mıİnşallah ya 1 gün kala test yapsam çıkar mı acaba? Birde sizin belirtileriniz var mı
Ben yapmaya korkuyorum daha 3 günüm var eğer günüm 10 gün falan geçerse yapıcam negatif görmekten bıktımEvet biliyorum bu olay dün oldu adet tarihime 2-3 gün kala
Ben 1 gün kala yapmayı düşünüyorum. Umarım istediğimiz olur
Umarım olurSonuçlarınızı bekliyorum :)
Sen yine de adetini bekle kuzum ben geçen ay adetten önce yanlış pozitif gördüm, geçmesi en sağlıklısı. Valla benim kanama başlamasının gecesine bir mide bulantısı başladı hala devam ediyor arada göğsüm anlık sızlıyor o kadar. Sizde var mı
Ben yapmaya korkuyorum daha 3 günüm var eğer günüm 10 gün falan geçerse yapıcam negatif görmekten bıktım
Benim yarın olmam lazım ama test yapmaya çekiniyorum ilk siz yapın bakalım ☺
Sen yine de adetini bekle kuzum ben geçen ay adetten önce yanlış pozitif gördüm, geçmesi en sağlıklısı. Valla benim kanama başlamasının gecesine bir mide bulantısı başladı hala devam ediyor arada göğsüm anlık sızlıyor o kadar. Sizde var mı
Normalde bugün test yapacaktım ama regl oldum. Hiçbir zaman göğüslerim adetten 10 gün önce hassaslaşmamıştı ya da adetten iki gün önce böyle lekelenmeler olmamıştı çok şaşırdım. Adet oldum ama hala onların ne olduğuna anlam veremiyorum... Umarım siz pozitif sonucu görürsünüz :)
Naptın canım yaptın mı testBende yatüp bebekten sonra da negatif görünce hepten cesaretim gitti
Naptın canım yaptın mı test
Ay kızlar ben bugün bi delilik yaptım ve gebelik testini kanla yaptım saniyesinde cıktı ikinci çizgi uzaktan belli oluyor ama kamerada yakalayamadım bi türlü. İdrarla da yaptım ama negatifti. Bakalım pazartesi bidaha yapmayı düşünüyorum inşallah kanla olan doğrudur çünkü canım cıktı o kanı çıkarana kadarEki Görüntüle 2631451
Deldim parmağımı 4 damla kan 2-3 damla suyla karıstırdım damlattım teste.Nasıl kanla yaptın
Deldim parmağımı 4 damla kan 2-3 damla suyla karıstırdım damlattım teste.Burda 4 sene önce falan konuşulmuş konu, doğruluk payı az ama varmış:) Bi o kalmıştı denemediğim onu da deneyim dedim. Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?