Yerlesme kanamasi mi yasiyorum

Selam canım, Benzer şeyleri yaşadıgım için yazmak istedim. bizde 2,5 yıldır evliyiz. 1,5 yıldırda bebek istiyorduk. başlarda senin gibi sadece ultrason kontrolü yaptırıp doktorun sorunsuz demesiyle 6 ay deneme tarihi verdi ve beklemeye başladık. Bende basit kist vardı ama sorun değildi. zaman geçti ve gebelik hiç olmadı. tabi bu geçen zamanla hep acabalar neden olmuyorlar ve keşke zamanında üzerine düşseydimler yordu beni. Süreci biraz hızlandırarak doktorların genelde en son aşama olarak yaptırdıkları rahim filmini 30 nisanda geçtirdik. rahim filmi yumurtalık kanallarının tıkanık olma durumlarına bakılıyor sıkıntı olmadı ama bazı durumlarda gözle görülür birşey olmasada verilen tazyikli sıvı sebebiyle kanallar normale göre daha fazla açılıyor ve 3 ay gebe kalma sansı artıyor dediler. bir umuttu ama 2 yıldan sonra çok umut baglamaktanda korktum. şükürler olsun hiç beklemediğim anda rahim filminde 23 gün sonra beta değerimle gebe oldugumu ögrendim. umarım sorunsuz ilerler. sanada ufakta olsa fikir olur

Yaa canım benim öncelikle bebeğin sağlıkla gelir inşallah bende 1 senenin dolmasını beklemeden rahim filmi çektirmeyi düşünüyordum çok güzel moral oldu bana da söylediklerin, bu arada rahim filminde herhangi bir acı falan oluyor mu ya da rahim filminin 1 sene sonra istemesinin herhangi bir nedeni oluyor mu

neden geç isteniyor açıkçası bilmiyorum ama benim yorumum maliyetli olduğu için olabilir. ben iki yere sordum fiyat aralığı 1300-1500 tl idi anestezili istenirse üzerine 500 tl daha ilave et. doktorum genelde bu tarz aşamalarda en son rahim filmini isteriz ama sende vakit kaybetmemek için şimdi isteyeceğim demişti. Cihaz tipi sanırım bu işte önemli ben böyle bilgi aldıgım için işlemin daha kısa sürdüğü c tipi cihazı olan firmayı tercih edip anestezisiz oldum. işlem süreci 6 sn sürmüştü bende geneli de 10 sn sürüyormuş o süre içerisinde sancı oluyor ama çok kısa oldugu için sıkıntı olmuyor. eğer işlem süresi uzun olan cihazda olursan anestezili olmanı tavsıye ederim.

Anladım canım tayin gördüğümüz yerde artık araştırıp ona göre bir yer bulurum bende tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, bebişini sağ salim kucağınıza alırsınız yuvanizdan mutluluk eksik olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…