Yerlesme kanamasi mi yasiyorum

Adetime 20 gün varken kasık ağrılarım başladı 10 gün varkende kahve rengi akıntım 3 gün sürdü damla damla çok az bir şekilde şuan adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra içini açtım bu şekilde en sonra bir çizgi vardı. Kasık ağrılarım ve göğüslerimden koltuk altıma doğru ağrılarım devam ediyor.
Bu şekilde bir test gören varmıydı ?

Eklentiler

• 12076A28-6129-4662-B709-BAEFB759877A.jpeg
    37,2 KB · Görüntüleme: 62
Ay durumumuz aynı benim eşimde asker dogudayiz . Ama tedavi için batıyı beklemedim çünkü bizimki normal yoldan olucak gibi değildi . Sizin daha 6 ay olmuş daha erken eminim bı kaç aya hamile kalirsin inşallah

İnşallah gebesindir canım biraz daha bekle bakalım adet tarihin tam geçsin öyle bir daha test yaparsan daha net sonuç verebilir

Ay durumumuz aynı benim eşimde asker dogudayiz . Ama tedavi için batıyı beklemedim çünkü bizimki normal yoldan olucak gibi değildi . Sizin daha 6 ay olmuş daha erken eminim bı kaç aya hamile kalirsin inşallah
Allah razı olsun ne güzel hiç tanımadığımız insanlardan dua almak, inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar

Şu an akışına bıraktım cok üzüldüm çünkü umutlanmistim şöyle bir rahat 15 gün geçsin hala adet olmazsam o zaman yaparım artık insan umutlaninca kötü oluyor maalesef
Sıkmayın canınızı inşallah vardır bebiş hakkımızda hayırlısı

Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
Amin inşallah. Bugün adet günüm daha gelen giden yok kasık ağrılarım gitti. Bir kaç gündür koşuşturmacalı geçiyor ve çok yorulduğum zaman kahve rengi aradada çok çok açık pembemsi damla damla akıntım oluyor

Bugün 10 gün aradan sonra benimde öyle tekrardan peçeteye gelen kanamam oldu, pembemsi, tam kan rengi değil adet olacaz olamıyor muyuz anlamadım ki, ama testi tekrarlamadim gerçekten kafaya takınca stres yapıyoruz en güzeli akışında yaşamak, adet günün gecsinn ondan sonra test yap canım sonucunu bize de yazarsın inşallah bebeğin seninledir

Malesef regli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…