yerleşme kanaması mı regl mi

isimsizyeniuye

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2024
109
12
24
merhaba arkadaslar bu ay ovulasyon donemimde korunmasız iliski yasadim esimle, 6 gün önce kahverengi lekelenme oldu sonrasinda biraz yogunlasip tekrar lekelenmeye dondu ve cok az az hala var ve hafif hafif batmalar hissediyorum göğüs siskinliğim de hala inmedi, biliyorum normalde yerlesme kanamasi boyle surmez ama belki oladabilir, fikirlerinizi almak istedim.

Merhaba pıhtı oldu mu lekelenmenizde yerleşme kanamasında olmuyomuş normalde pıhtı, bende perşembe kan verdim negatifti 4 farklı markada çift çizgi görmeme rağmen test verdiğim akşamda lekelenmem oldu 3 gün sürdü ve her gün için bi günlük ped bile dolmayacak şekilde pıhtısız oldu normalde aşırı pıhtılı koyu gelirdi . Bu ay 2 kere yumurtlama gördüm ovü testinde o yüzden bende süpheleniyorum ama negatif görmektende yoruldum yapmadım bi daha test siz hiç test yaptınız mı

ben test yapmadim pıhtı da gelmedi ama hala birer ikişer damla pembe lekelenmem var daha önce böyle bir şey yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…