Herkese merhaba, dün akşam konu açmıştım hamilelik belirtilerinden dolayı. Olayı özet geçeyim . Erkek arkadaşımla tam bir ilişkimiz olmadı sürtünme yoluyla yaşadık biseyler. İlişkinin üstünden 8 gün geçti ve geçen ayin 13 ünde regl oldum ama tam düzenli olmuyorum bazen 1-2 gün gecikiyor. Yani 30 gun hesaplarsak 3 gün kalmış oluyor reglime. Ve bu akşam hafif lekeler gelmeye başladı benden. Kasıklarım karnım belim de ağrıyor günlerdir. Yani regl belirtileri yaşıyorum ama erken olması şaşırttı beni hatta ben bu ay çok stres yaptım gecikir diue düşünüyordum. Umarım adet görüyorumdur çok korkuyorum açıkçası baska bisey olmasından. 1 saat önce falan başladı gelmeye ara ara cok az geliyor ağrılarım da ara ara gelip gidiyor. Rengi açık pembe gibi yani kirmizi kan degil sizce yerleşme kanamasi mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması mi? Regl mi anlayamıyorum
- Konu Sahibi Elifkn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Testte çıkar mı? İlişkinin üstünden 8 gün geçtiTest yap, acıların son bulsun.
YA ablacım anla beni korku içerisindeyim. İnşallah regl oluyorumdur ama erken dahaDün imkan yok demistim hala ısrarla soruyorsun
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Canim benim ben seni anliyorum ama sen anlamiyorsun.. bosu bosuna stres yapiyorsun o yuzden reglin bu sekilde geliyor benim 1 damla kanamam olunca 3 gun hastahaneye yatirdi doktor hamilelik okadar kolay degilYA ablacım anla beni korku içerisindeyim. İnşallah regl oluyorumdur ama erken daha
Regl oldum sonunda bugün. Birkac gün erken oldum ama sanırım stresten dolayı. Çok teşekürler yorumlarınız içinCanim benim ben seni anliyorum ama sen anlamiyorsun.. bosu bosuna stres yapiyorsun o yuzden reglin bu sekilde geliyor benim 1 damla kanamam olunca 3 gun hastahaneye yatirdi doktor hamilelik okadar kolay degil
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Yani soyledim okadar bidaha yapma bukadar stres iyi degilRegl oldum sonunda bugün. Birkac gün erken oldum ama sanırım stresten dolayı. Çok teşekürler yorumlarınız için
- 1 Şubat 2022
- 3
- 0
- 1
- 29
Bende bişiy sorabilir miyim konu açtım amaaa adetim bitti düzenli bi adet döngüm var adetim bitti eşimle birlikte olduk ama içime falan bişiy olmadı fakat prezarvstifi takmadan önce biraz leke falan vardı ama sildirdim üç gün sonra sümüklü açık renk ağrısız kanama var ama Co deği ara araCanim benim ben seni anliyorum ama sen anlamiyorsun.. bosu bosuna stres yapiyorsun o yuzden reglin bu sekilde geliyor benim 1 damla kanamam olunca 3 gun hastahaneye yatirdi doktor hamilelik okadar kolay degil
Adet sancısıdır korkma. Çok düşük ihtimal çünkü. Ve beyin neye kodlarsan onu gerçekleştirirHerkese merhaba, dün akşam konu açmıştım hamilelik belirtilerinden dolayı. Olayı özet geçeyim . Erkek arkadaşımla tam bir ilişkimiz olmadı sürtünme yoluyla yaşadık biseyler. İlişkinin üstünden 8 gün geçti ve geçen ayin 13 ünde regl oldum ama tam düzenli olmuyorum bazen 1-2 gün gecikiyor. Yani 30 gun hesaplarsak 3 gün kalmış oluyor reglime. Ve bu akşam hafif lekeler gelmeye başladı benden. Kasıklarım karnım belim de ağrıyor günlerdir. Yani regl belirtileri yaşıyorum ama erken olması şaşırttı beni hatta ben bu ay çok stres yaptım gecikir diue düşünüyordum. Umarım adet görüyorumdur çok korkuyorum açıkçası baska bisey olmasından. 1 saat önce falan başladı gelmeye ara ara cok az geliyor ağrılarım da ara ara gelip gidiyor. Rengi açık pembe gibi yani kirmizi kan degil sizce yerleşme kanamasi mi?