Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok milim kadar peçeteyle silince kıl kadar bide bişey vardı adetmiyim yoksa yerleşmemiYerleşme kanaması nasıl oluyor bilgilendirme yaparmısınız bugün duştan 3 saat sonra kahverengi günlük ped yarısı kadar geldi ağrılı daha ağrı veya kanama yok
Benim çarşambadan beri damla damla şeklinde kahverengi akıntım var. Çok az geliyor ama . Bugün pozitif gördümÇok milim kadar peçeteyle silince kıl kadar bide bişey vardı adetmiyim yoksa yerleşmemi
Ben 7 ocaktan beri adet olmuyprum 19 martta test verdim 1.20 tembellik var d vitamini tiroit ilacı duphaston kullandımBenim çarşambadan beri damla damla şeklinde kahverengi akıntım var. Çok az geliyor ama . Bugün pozitif gördüm
Selam benimde ayni sekilde kahverengi leke geldi test yaptim negatif 6 ,7 gun beklemem gerekiyomus siz test yaptinizmi acabaMerhaba, bugün peçeteye silince çok hafif bir şekilde pembe leke geldi ama çok az, birdaha sildiğimde leke gelmedi, regl günüme daha 15 gün var, yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba. Zannetmiyorum ama yine de sizin fikrinizi almak istedim, cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.![]()
Bat ne zaman seninSelam benimde ayni sekilde kahverengi leke geldi test yaptim negatif 6 ,7 gun beklemem gerekiyomus siz test yaptinizmi acaba![]()
Bende progestan kullanıyordum ama kullanırken pembe lekelenme geldi damla damla ertesi günde kahverengi 4,5 damla kadar da kahverengi lekelenme oldu adetime 4 gün var acaba adet başlangıcı mı yerleşme kanaması mı yoksa progestan bu şekilde lekelenme yapabiliyor mu fikri olan var mı yardımcı olur musunuzBenim de 16 Mart adet oldum adetime 5 gün kala kahverengi lekelenmeler basladi birde bir Damla pembemsi kan geldi lekelenmeden önce doktora gitmiştik ultrasonla alttan muayene de yumurtalar vardı şimdi hiç bir şey gelmiyo benimde yerleşme kanaması olabilir mi acaba
Ben Protestan kullanmıyorumBende progestan kullanıyordum ama kullanırken pembe lekelenme geldi damla damla ertesi günde kahverengi 4,5 damla kadar da kahverengi lekelenme oldu adetime 4 gün var acaba adet başlangıcı mı yerleşme kanaması mı yoksa progestan bu şekilde lekelenme yapabiliyor mu fikri olan var mı yardımcı olur musunuz