Yerleşme kanaması mı adet mi

msenaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
103
15
24
Merhaba arkadaşlar adetim düzensiz ve ovulasyon testi kullanıyorum bu ay başladım. Bi 10 gün önce yumurtlama günümdü ve 3 gün değerlendirdik. Dün kahverengi akıntım oldu. Çok çok az yani sadece lavaboda görüyodum. Bugün 2 kez kırmızı şekilde gördüm bi kahve bi kırmızı geldi. Yine sadece lavaboda peçeteye gelcek şekilde. Sizce adetmidir ? En son adetim 31 ocakta bitmişti

Yardımcı olabilcek varmı

Kan verirsen daha iyi olur malesef bilemeyiz. Adet zaten lekeli olmaz ama düzensiz adetin varmış bir de lekeli olunca ben kist diye düşündüm. Doktora görünsen iyi olur.

Kan verirsen daha iyi olur malesef bilemeyiz. Adet zaten lekeli olmaz ama düzensiz adetin varmış bir de lekeli olunca ben kist diye düşündüm. Doktora görünsen iyi olur.
Alttan muayene oldum ben aslında. Kist olsa gözükürdü değilmi ?

Bilgisi veya tecrünesi olan varmı arkadaşlar

benim adetim sökülmeden önce ilk öyle kahverengi şekilde gelir sonra kırmızı kahve şeklinde sonra yoğunlaşır yani önemli olan yerleşme kanamasında az gelmesi ve 2-3 gün sürmesi ve rengi kırmızı olmuyor malesef yetleşme kanamasında kırmızılık yoğunlaşıyorsa adet olmuşsun demektir canım

Kırmızılık yoğunlaşmadı ama çok az geldi. Sonra tekrar kahverengiye döndü 3. Gün bugün hala böyle devam ediyo çok çok az geliyo 2-3 damla kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…