Yerleşme kanaması mı adet mi ?

Gerçekten bende burdan öğrendim belirtiler aynı ben göğüs ucu acısından dolayı farkettim dün öğrendim bende rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini bende hiçbişey yok sadece karın ve bel ağrısı heran adet olacakmış gibiyim ama sabah ilk idrarla test yapacam hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Size tek tavsiyem gerçekten stres yapmamak biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalışın bende böyleydim sonra doktorum femara verdi son adetim 21 Ekim femarayla hamile kaldım ben stresten uzak durun canım

Hadi bakalım haberdar et olur mu bende merakla bekliyorum

Size tek tavsiyem gerçekten stres yapmamak biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalışın bende böyleydim sonra doktorum femara verdi son adetim 21 Ekim femarayla hamile kaldım ben stresten uzak durun canım
Ya aklından cikmiyor ki insanın malesef bana da bugun doktorum letu verdi bakalım nasıl olacak beş gün kullan gel yanıma dedi

Düşünmemeye çalışıyorum canım ama adet dönemi yaklaşınca hep acaba mı diyorum bu sabah test yaptım negatif gecikmemin 5.günü mevsimsel sanırım artık

Bu ay benim reglimde böyle oldu

Evet canım malesef oluyoruz elde değil ama napalim vardır bunda da bir hayır diyelim
Aynen canım vardır bunda da bi hayır yapacak bişey yok bugün 7.gün gecikmemin hala gelen giden yok acaba geç yumurtlama mı gördüm diye düşünüyorum kafamda 40 tane senaryo var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…