- 20 Eylül 2023
- 74
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi merve metin
-
Bence erken gebelik testi yapın içiniz rahatlasınKızlar merhaba geçen ay adet günümde yumurtlama gördüm adetimi 14 gün ileri attı 15 Ekim gecesi adet oldum sandım ped koyup yattım ama 2 buçuk gün sürdü asla pede bulaşmadı bu süre zarfında peçeteye sildiğimde geldi pembe kırmızı arası bi renkte 18 Ekim öğlene doğru kahverengi leke gelmiş pede ve bitti devamı gelmedi yerleşme kanaması diye düşünüp lekenin bittiği gün test yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum bu yaşadığım şey mevsimsel adet olabilir mi normalde adetim 5 gün sürer ve çok yoğun gelir şimdi yeni döngüm 15 Kasım adet olmam gerekiyor sizce test yapayım mı yoksa gecikmeyi mi bekleyim ?
Tamam canım en iyisi erken gebelik testini tekrarlamakBence erken gebelik testi yapın içiniz rahatlasın
Merhaba,yerleşme kanaması dediğimiz şey tek seferlik leke mi? Yoksa her tuvalete gittiğimizde azıcık azıcık gelebilen bir şey mi?Kızlar merhaba geçen ay adet günümde yumurtlama gördüm adetimi 14 gün ileri attı 15 Ekim gecesi adet oldum sandım ped koyup yattım ama 2 buçuk gün sürdü asla pede bulaşmadı bu süre zarfında peçeteye sildiğimde geldi pembe kırmızı arası bi renkte 18 Ekim öğlene doğru kahverengi leke gelmiş pede ve bitti devamı gelmedi yerleşme kanaması diye düşünüp lekenin bittiği gün test yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum bu yaşadığım şey mevsimsel adet olabilir mi normalde adetim 5 gün sürer ve çok yoğun gelir şimdi yeni döngüm 15 Kasım adet olmam gerekiyor sizce test yapayım mı yoksa gecikmeyi mi bekleyim ?
Canım ben araştırdığım kadarıyla tek seferde gelen lekede olabilirmiş 2-3 günde süren lekelenme de olabilirsin o bünyeden bünyeye fark ediyormuş öyle yazıyor netteMerhaba,yerleşme kanaması dediğimiz şey tek seferlik leke mi? Yoksa her tuvalete gittiğimizde azıcık azıcık gelebilen bir şey mi?
benim çarşamba günü lekelenmem oldu ve bitti. 2 gün gelmedi. şimdi dün yine geldi ve devam etti gün içinde aralıklı olarak. 2 gün kaldı bat a bakalımCanım ben araştırdığım kadarıyla tek seferde gelen lekede olabilirmiş 2-3 günde süren lekelenme de olabilirsin o bünyeden bünyeye fark ediyormuş öyle yazıyor nette
benim çarşamba günü lekelenmem oldu ve bitti. 2 gün gelmedi. şimdi dün yine geldi ve devam etti gün içinde aralıklı olarak. 2 gün kaldı bat a bakalım
benim çarşamba günü lekelenmem oldu ve bitti. 2 gün gelmedi. şimdi dün yine geldi ve devam etti gün içinde aralıklı olarak. 2 gün kaldı bat a bakalım
Ayyy hadi inşallah güzel haberler gelir canımya regli olacağım ya da :))
Cidden anlamadım. O lekelenmeden sonra kanamam oldu regli oldum sandım ama o an bitti ve sonra gelmedi. Dün oldu bu. Regli günüm yarın hala gelmiyor. Bugün de kendimi çok halsiz hissediyorum grip gibiyimAyyy hadi inşallah güzel haberler gelir canım
Lekelenme bittikten sonra 5-6 gün sonra test yaparsınız varsa eğer gebelik çıkar ben lekelenme bittiği gün yaptım çıkmadı ama erken yapmışım tekrarlamadım da testi adetim gecikirse yapacam hayırlısı olsun hakkımızda inşallahCidden anlamadım. O lekelenmeden sonra kanamam oldu regli oldum sandım ama o an bitti ve sonra gelmedi. Dün oldu bu. Regli günüm yarın hala gelmiyor. Bugün de kendimi çok halsiz hissediyorum grip gibiyim
Merhaba canım yazını okudum merak ettim sonuç ne oldu bend benzer durum yaşıyorum o yüzden sormak istedim?Lekelenme bittikten sonra 5-6 gün sonra test yaparsınız varsa eğer gebelik çıkar ben lekelenme bittiği gün yaptım çıkmadı ama erken yapmışım tekrarlamadım da testi adetim gecikirse yapacam hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Sende durumlar ne canım varmı bir gelişme ?Cidden anlamadım. O lekelenmeden sonra kanamam oldu regli oldum sandım ama o an bitti ve sonra gelmedi. Dün oldu bu. Regli günüm yarın hala gelmiyor. Bugün de kendimi çok halsiz hissediyorum grip gibiyim
regli oldumSende durumlar ne canım varmı bir gelişme ?
Hayırlısı olsun inşallah canım rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallahregli oldum
Reglm 2.günü gecikme oldu yarın sabah test yapmayı düşünüyorum hiçbir belirti yok gerçi ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi gecikme olsun diye bekledim sabah erken gebelik testi yapacam işe gitmeden canımMerhaba canım yazını okudum merak ettim sonuç ne oldu bend benzer durum yaşıyorum o yüzden sormak istedim?
Hadi inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınReglm 2.günü gecikme oldu yarın sabah test yapmayı düşünüyorum hiçbir belirti yok gerçi ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi gecikme olsun diye bekledim sabah erken gebelik testi yapacam işe gitmeden canım
Evde test yokmuş ondan bugün sabah yapamadım akşam işten çıktığımda alıp yapacam var diye düşünüp dün almadım test sabah bi kalktım test yokHadi inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınhaber edersen sevinirim tabiki
Olsun balım geç olsun güç olmasın demişlerEvde test yokmuş ondan bugün sabah yapamadım akşam işten çıktığımda alıp yapacam var diye düşünüp dün almadım test sabah bi kalktım test yokyarın sabaha yapacam artık
Aynen öyle canım akşam direk nöbetçi eczaneden test alacam inşallah vardırOlsun balım geç olsun güç olmasın demişler
Gerçekten bende burdan öğrendim belirtiler aynı ben göğüs ucu acısından dolayı farkettim dün öğrendim bende rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAynen öyle canım akşam direk nöbetçi eczaneden test alacam inşallah vardırsadece çok karın ve bel ağrım var heran olacakmışım gibi hissediyorum ama gebelikle adet belirtisi aynıymış yarın sabah öğrenecem artık var mı yok mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?