• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması mı Adet mi Düşük mü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mssd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mssd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
125
24
13
48
Merhabalar. Dün sabah kan testi verdim beta hcg 0.2 cikti. aksamina kanamam oldu adet gibi. Ama hic agrim yok normalde 1 gun kesin karin kasik agrim olurdu. Sorun şu ki adetim adet tarihinden 4 gün once geldi. YHic erken adet geldiğimi hatırlamıyorum. Yerlesemedigu icin mi kanama oldu yoksa yogun yerlesme kanaması da olur mu. Ve testte cikmazmiydi.3 yildir evliyiz ve 3. Denememiz.
Tecrübeleriniz benjm icin önemli

Merhabalar. Dün sabah kan testi verdim beta hcg 0.2 cikti. aksamina kanamam oldu adet gibi. Ama hic agrim yok normalde 1 gun kesin karin kasik agrim olurdu. Sorun şu ki adetim adet tarihinden 4 gün once geldi. YHic erken adet geldiğimi hatırlamıyorum. Yerlesemedigu icin mi kanama oldu yoksa yogun yerlesme kanaması da olur mu. Ve testte cikmazmiydi.3 yildir evliyiz ve 3. Denememiz.
Tecrübeleriniz benjm icin önemli
Mevsim geçisinden dolayı da ya da korunmayı bıraktığınız için adet dengeniz bozulmuş olabilir 0.2 çıkmış zaten bence kimyasal ya da yerleşme değil yerleşme de zaten o şekilde yoğun bir akıntı olmuyor söylenene göre kahverengi lekenme oluyor adet olmuşsunuz dönem dönem olur böyle öne gelme gecikme şeyleri

.

Cok sey okudum burda . Yine de bir ümit bakalim. 3. Ayimiz. Hic ama hic hatırlamıyorum cunku erken adet oldugumu.

Cok sey okudum burda . Yine de bir ümit bakalim. 3. Ayimiz. Hic ama hic hatırlamıyorum cunku erken adet oldugumu.
Yavrum kan vermişsin zaten en net olan şey dollenme olduysa bile 10 gün sonra çıkardı zaten adete 4 gün varken net çıkardı olsaydı

Tutunamadigi icin erken görmüş olabilir miyim

Back