Yumurta döllendikten aşağı yukarı 5-6 gün sonra rahime ulaşıp yerleşmeye başlıyor diye okumuştum bir yerde. Ama seninki kesin yerleşmemidir bişey diyemem tabi.Adetim başlangıcından bu yana 21.günüm yaklaşık 6 gün önce yumurtlamam oldu be o günleri değerlendirdik dün gece hafif bi şekilde koyu akıntım geldi sonra sabaha kadar bi kaç kez baktıgımda peçeteme sürdükçe açık kahverengi akıntılarım vardı en son bu sabah peçetemi sürdğümde jöle kıvamında akıntı içinde kahverengi kılcal damarlar şeklinde kahverengi kanama vardı sorum şu bu kadar erken zamanda yerleşme kanaması mümkünmü bahsettiğim şey yerleşme kanaması olabilirmi
Bekleyip görücez onzamanYumurta döllendikten aşağı yukarı 5-6 gün sonra rahime ulaşıp yerleşmeye başlıyor diye okumuştum bir yerde. Ama seninki kesin yerleşmemidir bişey diyemem tabi.
Benim de adetime 14 gün vardı. Kahverengi akıntı geldi. Şüphelendim ve Kan verdim. Perşembe 37 çıktı bugün tekrar verdim 49 çıktı. Dr hamilesin dedi. Ama hala kahverengi lekelenme devam ediyor.Bende aynı şeyi yaşıyorum henüz reglime çok var . 12 gün kadar yerleşme olsa dahil bukadar erkenmi olurdu acaba ? Regli zamanı olan çok insan var. Üşüttüm mü acaba
Resmen yumurtlama döneminde öğrenmişssin . Bu çok iyi . Sadece lekelenmede mi şüphe edip kan verdiniz? Hayırlı olsun bu arada .:)Benim de adetime 14 gün vardı. Kahverengi akıntı geldi. Şüphelendim ve Kan verdim. Perşembe 37 çıktı bugün tekrar verdim 49 çıktı. Dr hamilesin dedi. Ama hala kahverengi lekelenme devam ediyor.
Benim de adetime 14 gün vardı. Kahverengi akıntı geldi. Şüphelendim ve Kan verdim. Perşembe 37 çıktı bugün tekrar verdim 49 çıktı. Dr hamilesin dedi. Ama hala kahverengi lekelenme devam ediyor.
Evet sadece lekelenmeden şüphelendim çünkü gebelik düşünmüyordum adet sonrası bir şey olmaz diye korunmadimResmen yumurtlama döneminde öğrenmişssin . Bu çok iyi . Sadece lekelenmede mi şüphe edip kan verdiniz? Hayırlı olsun bu arada .:)
Adet öncesi ilişki olmadı regl biter bitmez bir kez oldu sonra hiç olmadı. İlk gebeliğimde de adetten bir hafta önce öğrenmiştim.Bu kadar erken dönemdekanda pozitif görmek ben bilidğim kadarı ie çok erken o zaman siz farklı tarihlerde hamile kaldınız yumurtlamadan 5 gün sonra kan verdim ben lekelenme gelince negatif çıktı şimdi biraz mühlet geçmesini bekliyorum
Adet öncesi ilişki olmadı regl biter bitmez bir kez oldu sonra hiç olmadı. İlk gebeliğimde de adetten bir hafta önce öğrenmiştim.
Amin inşallah. Gönlünüzce olsun.Evet bu kadar erken öğrenmenizden belliydi erken bi ilişki olduğu yumurtlama döneminde hamile kalsaydınız adetten 14 gün önce kanda çıkmazdı hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallah
Çok güzel :) hem de tek ilişki . Saglıklı olmanıza cok sevindim. Bende 4. Yılıma giryorum. Nasip işte .Evet sadece lekelenmeden şüphelendim çünkü gebelik düşünmüyordum adet sonrası bir şey olmaz diye korunmadimtek ilişki oldu zaten. Eşim sonra gitti il dışına. Arkadaşımın başına gelmişti onu aradım o da hamile olabilirsin deyince kan verdim. Çok teşekkür ederim
Benim oğlum şu an 5 yaşında ondan önce iki kez düşük yaşadım. Psikolojim çok bozulmuştu. Buraya gece gündüz abone olmuştum dua grupları falan oluşturduk. O zamanlar Urfa'da görev yapıyordum. Hz. İbrahim peygamberin doğduğu magarada namaz kıldım ağlaya ağlaya dua ettim sadece kendim için değil isim isim tek tek buradaki arkadaşlara dua ettim. Hz. İbrahim'in duasıyla yalvardım Rabbime. (Rabbi hebli minessalihin.) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah'ım hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere.Çok güzel :) hem de tek ilişki . Saglıklı olmanıza cok sevindim. Bende 4. Yılıma giryorum. Nasip işte .
Çok teşekkür ederim .Benim oğlum şu an 5 yaşında ondan önce iki kez düşük yaşadım. Psikolojim çok bozulmuştu. Buraya gece gündüz abone olmuştum dua grupları falan oluşturduk. O zamanlar Urfa'da görev yapıyordum. Hz. İbrahim peygamberin doğduğu magarada namaz kıldım ağlaya ağlaya dua ettim sadece kendim için değil isim isim tek tek buradaki arkadaşlara dua ettim. Hz. İbrahim'in duasıyla yalvardım Rabbime. (Rabbi hebli minessalihin.) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah'ım hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere.
İsminiz özelden mesaj olarak atarsanız sizi de dualarimda anarım.
Aynısıni şuan ben yaşıyorum canım bahseder misin biraz başka neler olduBenim de adetime 14 gün vardı. Kahverengi akıntı geldi. Şüphelendim ve Kan verdim. Perşembe 37 çıktı bugün tekrar verdim 49 çıktı. Dr hamilesin dedi. Ama hala kahverengi lekelenme devam ediyor.
Bugun kan verdim HCG 15 e düşmüş kimyasal gebelik dedi Dr ben de anlamadım. Yani hamile değilim artık.Aynısıni şuan ben yaşıyorum canım bahseder misin biraz başka neler oldu
YaaaBugun kan verdim HCG 15 e düşmüş kimyasal gebelik dedi Dr ben de anlamadım. Yani hamile değilim artık.