Yerleşme kanaması kızlar acill cevap

uzunkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
49
23
24
Adetim başlangıcından bu yana 21.günüm yaklaşık 6 gün önce yumurtlamam oldu be o günleri değerlendirdik dün gece hafif bi şekilde koyu akıntım geldi sonra sabaha kadar bi kaç kez baktıgımda peçeteme sürdükçe açık kahverengi akıntılarım vardı en son bu sabah peçetemi sürdğümde jöle kıvamında akıntı içinde kahverengi kılcal damarlar şeklinde kahverengi kanama vardı sorum şu bu kadar erken zamanda yerleşme kanaması mümkünmü bahsettiğim şey yerleşme kanaması olabilirmi

Yumurta döllendikten aşağı yukarı 5-6 gün sonra rahime ulaşıp yerleşmeye başlıyor diye okumuştum bir yerde. Ama seninki kesin yerleşmemidir bişey diyemem tabi.

Bende aynı şeyi yaşıyorum henüz reglime çok var . 12 gün kadar yerleşme olsa dahil bukadar erkenmi olurdu acaba ? Regli zamanı olan çok insan var. Üşüttüm mü acaba

Bende aynı şeyi yaşıyorum henüz reglime çok var . 12 gün kadar yerleşme olsa dahil bukadar erkenmi olurdu acaba ? Regli zamanı olan çok insan var. Üşüttüm mü acaba
Benim de adetime 14 gün vardı. Kahverengi akıntı geldi. Şüphelendim ve Kan verdim. Perşembe 37 çıktı bugün tekrar verdim 49 çıktı. Dr hamilesin dedi. Ama hala kahverengi lekelenme devam ediyor.

Benim de adetime 14 gün vardı. Kahverengi akıntı geldi. Şüphelendim ve Kan verdim. Perşembe 37 çıktı bugün tekrar verdim 49 çıktı. Dr hamilesin dedi. Ama hala kahverengi lekelenme devam ediyor.
Resmen yumurtlama döneminde öğrenmişssin . Bu çok iyi . Sadece lekelenmede mi şüphe edip kan verdiniz? Hayırlı olsun bu arada .:)

Bu kadar erken dönemdekanda pozitif görmek ben bilidğim kadarı ie çok erken o zaman siz farklı tarihlerde hamile kaldınız yumurtlamadan 5 gün sonra kan verdim ben lekelenme gelince negatif çıktı şimdi biraz mühlet geçmesini bekliyorum

Resmen yumurtlama döneminde öğrenmişssin . Bu çok iyi . Sadece lekelenmede mi şüphe edip kan verdiniz? Hayırlı olsun bu arada .:)
Evet sadece lekelenmeden şüphelendim çünkü gebelik düşünmüyordum adet sonrası bir şey olmaz diye korunmadim tek ilişki oldu zaten. Eşim sonra gitti il dışına. Arkadaşımın başına gelmişti onu aradım o da hamile olabilirsin deyince kan verdim. Çok teşekkür ederim

Adet öncesi ilişki olmadı regl biter bitmez bir kez oldu sonra hiç olmadı. İlk gebeliğimde de adetten bir hafta önce öğrenmiştim.

Evet bu kadar erken öğrenmenizden belliydi erken bi ilişki olduğu yumurtlama döneminde hamile kalsaydınız adetten 14 gün önce kanda çıkmazdı hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallah

Çok güzel :) hem de tek ilişki . Saglıklı olmanıza cok sevindim. Bende 4. Yılıma giryorum. Nasip işte .

Çok güzel :) hem de tek ilişki . Saglıklı olmanıza cok sevindim. Bende 4. Yılıma giryorum. Nasip işte .
Benim oğlum şu an 5 yaşında ondan önce iki kez düşük yaşadım. Psikolojim çok bozulmuştu. Buraya gece gündüz abone olmuştum dua grupları falan oluşturduk. O zamanlar Urfa'da görev yapıyordum. Hz. İbrahim peygamberin doğduğu magarada namaz kıldım ağlaya ağlaya dua ettim sadece kendim için değil isim isim tek tek buradaki arkadaşlara dua ettim. Hz. İbrahim'in duasıyla yalvardım Rabbime. (Rabbi hebli minessalihin.) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah'ım hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere.
İsminiz özelden mesaj olarak atarsanız sizi de dualarimda anarım.

Çok teşekkür ederim .

Merhaba hanımlar regl 2 gün var pembe açık kanama geldi yerleşme olabilir mi daha önce başına gelen oldumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…