• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanaması ıle ılgılı

aselce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
312
142
103
34
İstanbul
Arkadaslar regl den 2 gun once kanama geldı bende adet oldum dıye ped koydum bugun ise adetimin 3 ncü gunu ılk koyu renk ıcınde hafıf kırmızılıklar olan bır leke seklınde normalde benım adetım yogun gecer 2. Ve 3. Gunler ped yetısmez oyle dıyım ama sadece siyah ve koyu kahve lekeden baska bısey gelmıyor ustelık hıc agrıbyasamayan ben kasık agrısından duramıyorum ara ara siddetlenen kasık agrım var aca yerlesme kanamasımı bu daha once boyle bısey yasamadım yerlesme kanaması agrılı olurmu ve bı kac gun surermı bu konuda bılgısı olan paylasırsa sevınırım

Arkadaslar regl den 2 gun once kanama geldı bende adet oldum dıye ped koydum bugun ise adetimin 3 ncü gunu ılk koyu renk ıcınde hafıf kırmızılıklar olan bır leke seklınde normalde benım adetım yogun gecer 2. Ve 3. Gunler ped yetısmez oyle dıyım ama sadece siyah ve koyu kahve lekeden baska bısey gelmıyor ustelık hıc agrıbyasamayan ben kasık agrısından duramıyorum ara ara siddetlenen kasık agrım var aca yerlesme kanamasımı bu daha once boyle bısey yasamadım yerlesme kanaması agrılı olurmu ve bı kac gun surermı bu konuda bılgısı olan paylasırsa sevınırım
rahımde kalan son kalıntı kanlar zorla bekleyerek atıldıgında oyle sıyah koyyu kahve gelır. yerlesme kanaması değil adet gormussun.

Yerleşme kanaması normalde birkaç gün sürmez. Akıntı gibi gelir geçer bana göre de adet olmuşsunuz.

Merhabalar. Bende adetimin 17. Gününde 3 gün kahverengi leke gördüm. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce. Ayrıca şuan adetim 11 gün geçti. Sabah test yaptım. Negatif. Ama karbonat testi 2 gündür pozitif çıkıyor siz ne dersiniz bu duruma.

Merhabalar. Bende adetimin 17. Gününde 3 gün kahverengi leke gördüm. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce. Ayrıca şuan adetim 11 gün geçti. Sabah test yaptım. Negatif. Ama karbonat testi 2 gündür pozitif çıkıyor siz ne dersiniz bu duruma.
11 gün geçmiş. Kesinlikle kan vermelisiniz. Belki başka bir problem vardır.

Çok ılgınctır kı ılk defa boyle bırsey yasıyorum basta anlatmıstım ya 2 gun erken geldı kanama lekelenme her neyse o 6 gune kadar devam ettı az az sıyah kahverengı akıntı seklınde 6.gun regl basladı normal seyrınde ama bu durumda yumurtlama regl akıntısına denk gelıcek ve karnında sureklı bır agırlık var agrım cok yarın doktora gıdıcem

Bende de aynı şey oldu adet tarihimde bir iki damla kahve ve siyah akıntı oldu birkaç gün sonra durdu asla böyle adet görmem nedir anlamadım ve bu ay hiç göğüs ağrım olmadı çok ilginç bir ay geçirdim idrar testi negatif ama hala umutluyum belki yerleşme kanamasıdır diye ama herkes pembe kahve yazmış rengine benim hem kahve hem siyah gibi oldu

Ayrıca tüplerimde sıvı birikmişti benim en son ultrasonda bakıldığında yani hamile kalmama pek ihtimal verilmiyor Tüp bebek yaptırmalısın diyorlar

Back