Daha idrarda çıkması için çok erkenmiş canım.. O yüzden ben test yapmıyorum..Testi yaptim kocaman tek cizgiama hala cok az leke seklinde ya adet tarihini bekliyor kanama icin yada bilmiyorum agri sizi olmamasi umutlandiriyor iste ..
Yerleşme kanamasından en az 3-4 gün sonra diye biliyorum..Idrarda çıkmaz da. Kanda ne zaman çıkıyormuş ?
Bende bi umut cikarmi diye yaptimDaha idrarda çıkması için çok erkenmiş canım.. O yüzden ben test yapmıyorum..
Beni de düşündüren eğer regl oluyorsam kasık ağrım olurdu.. O yok.. Ama regl olmam da imkansız diyordum..
Anlamadım ne.. İnşallah kötü bir şey değildir, kist vs gibi..
Bende de hiç tedavi falan olmadı canım.. Hayatımda kistte olmadı..Bende bi umut cikarmi diye yaptimben bu ay tedavi olmadim kist olusmaz diye dusunuyoruz sadece prolaktin yuksekti ilac kullandim .. ins kist vs degildir canim
Var ama az canim yurudum biraz eve geldigimde vardi biraz o kadar sonra cok az peceteye silersin ya oyle .. benim gecmis kötü canim 2 düsügüm varBende de hiç tedavi falan olmadı canım.. Hayatımda kistte olmadı..
Ama doktor biranda kist olabilir deyince korktum..
Bugün bir damla dışında olmadı bende lekelenme.. Sende var mı hala?
Hayırlısı olsun ikimiz içinde canım.. Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim artık.. Hayır mı bu lekelenmeler değil mi yakında öğrenicez..Var ama az canim yurudum biraz eve geldigimde vardi biraz o kadar sonra cok az peceteye silersin ya oyle .. benim gecmis kötü canim 2 düsügüm varkan pihtilasmasi kan uyusmazligi prolaktin yüksek olursa bu ay mucize olur o yuzden coook heycanlandim
Doktor gel kan testi yapalim der .. cumaya kadar bata 1 gun kalmis oluyor benim belli olur zatenn .. Aynen hayirlisi olsun ikimiz icindeHayırlısı olsun ikimiz içinde canım.. Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim artık.. Hayır mı bu lekelenmeler değil mi yakında öğrenicez..
Ben cuma'ya randevu aldım doktordan..
Bence sende bi görüş doktorunla..
Hmm anladım canım.. Benim daha 1 haftam var bata..Doktor gel kan testi yapalim der .. cumaya kadar bata 1 gun kalmis oluyor benim belli olur zatenn .. Aynen hayirlisi olsun ikimiz icinde
ben yerleşme ve kist kanamalarını yaşadım. yerleşmede; adetten 4-5 gün önce kahverengi lekelenme çok az kan şeklinde oldu sonra kahverengi lekelenme bir iki gün sürdü bitti. kist ise adetten bir iki gün önce başlıyor arkasından adet oluyorsun. bir de kist varsa ağrı yapıyor. inşallah hamilesinizdir.Ay inşallah canım inşallaahhh :) çok kafam karıştıı
Canım beniim anlattığına göre yerleşme kanaması yaşadım been :)) Allahım inşallah öyledir :) nasıl moral oldu bu yazdığın biliyormusun :))) hiç ağrım yok çünküü ve bugün sabah peçete biraz lekelendi bir de çamaşırımda 1 damla leke vardı o kadar.. Bir daha da olmadı :) silerkende hiç olmadı başka :)ben yerleşme ve kist kanamalarını yaşadım. yerleşmede; adetten 4-5 gün önce kahverengi lekelenme çok az kan şeklinde oldu sonra kahverengi lekelenme bir iki gün sürdü bitti. kist ise adetten bir iki gün önce başlıyor arkasından adet oluyorsun. bir de kist varsa ağrı yapıyor. inşallah hamilesinizdir.
İnsallah canim.. Cok sagol benim iki gundur kahverengi leke geliyor cok az bugun iki kere yine cok az kan geldi .. ve adete 7 gun vardi bugun 5 kaldi .. ve sol yumurtamda sizlama var .. gogusler sis birde .. umarim yerlesmedir umarim rabbim ol demistir ve olur ..ben yerleşme ve kist kanamalarını yaşadım. yerleşmede; adetten 4-5 gün önce kahverengi lekelenme çok az kan şeklinde oldu sonra kahverengi lekelenme bir iki gün sürdü bitti. kist ise adetten bir iki gün önce başlıyor arkasından adet oluyorsun. bir de kist varsa ağrı yapıyor. inşallah hamilesinizdir.
Canım beniim anlattığına göre yerleşme kanaması yaşadım been :)) Allahım inşallah öyledir :) nasıl moral oldu bu yazdığın biliyormusun :))) hiç ağrım yok çünküü ve bugün sabah peçete biraz lekelendi bir de çamaşırımda 1 damla leke vardı o kadar.. Bir daha da olmadı :) silerkende hiç olmadı başka :)
Dün bütün gün dışardaydım sabahtan akşama kadar ayaktaydım falan.. Bugün daha sakin bir gün geçirdim acaba onunla alakası var mıdır bu lekelenin az ya da çok olması?
psikolojik olabilir. benim bazen bulantım bile olurdu. lekelenme miktarı yorgunluğunla ilgili değildir. inşallah hamilesindir.Bir de bugün sık idrara çıkma başladı bende.. Bugüne kadar yoktu mesela..
Bir de dünden beri karınımı içime çekemiyorum..
Bilmiyorum bunlar olabilir şeyler mi yoksa psikolojik mi?
inşallah hamilesindir.İnsallah canim.. Cok sagol benim iki gundur kahverengi leke geliyor cok az bugun iki kere yine cok az kan geldi .. ve adete 7 gun vardi bugun 5 kaldi .. ve sol yumurtamda sizlama var .. gogusler sis birde .. umarim yerlesmedir umarim rabbim ol demistir ve olur ..
Slm canim .. agrin vs varmi .. yani edetten once olurmuydu .. bugunse gunun test yap cikar sonuc aslindakızlar selam yeni uyeyim. 2 gebelik istiyorum. Bugün adet olmam gerekiyor bir iki damla tuv girince peçeteye geliyor çamaşıra bulaşmıyor bile sökmedimi dersiniz yoksa sabahtan beri gelen yok.
peki hamile kaldınmı yerleşmeden sonra gebeliğin kaç haftalıkben yerleşme ve kist kanamalarını yaşadım. yerleşmede; adetten 4-5 gün önce kahverengi lekelenme çok az kan şeklinde oldu sonra kahverengi lekelenme bir iki gün sürdü bitti. kist ise adetten bir iki gün önce başlıyor arkasından adet oluyorsun. bir de kist varsa ağrı yapıyor. inşallah hamilesinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?