İlk bi hamileliğini öğrenmen gerek,herkeste yerleşme kanaması olmuyor çünküKızlar daha adetime çok var ve benim adetim çok düzenlidir..
Bat 17 kasım.. 30-31 günde bir olurum ve 7 gün sürer..
Bugün silinirken peçete açık pembe kan oldu.. Adet olmam imkansız hayatımda bu kadar erken adet olmadım..
Bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Yerleşme kanamasıysa ne yapmam lazım? Yani yatsam mı evde ne yapsam bilemedim? Telaş oldum :)
yatma hemen kan testini yap.Kızlar daha adetime çok var ve benim adetim çok düzenlidir..
Bugün silinirken peçete açık pembe kan oldu.. Adet olmam imkansız hayatımda bu kadar erken adet olmadım..
Yerleşme kanamasıysa ne yapmam lazım? Yani yatsam mı evde ne yapsam bilemedim? Telaş oldum :)
Kızlar daha adetime çok var ve benim adetim çok düzenlidir..
Kızlar bu yerleşme kanamasının yoğunluğu nasıl olur?
Yani benim sabah peçeteye geldi..
Şimdi de çamaşırımda 3-4 damla koyu kahve leke vardı..
Yerleşme kanaması böyle mi olur? Ara ara mı gelir? Az mı gelir? Yoksa regl gibi mi gelir?
Bence bir test yap nasıl merak etmiyorsun ben olsam fırlamıştım hamileliğini kesinleştirmen lazım belki yerleşme kanaması değil başka bir kanamadır Allah korusunKızlar bu yerleşme kanamasının yoğunluğu nasıl olur?
Yani benim sabah peçeteye geldi..
Şimdi de çamaşırımda 3-4 damla koyu kahve leke vardı..
Yerleşme kanaması böyle mi olur? Ara ara mı gelir? Az mı gelir? Yoksa regl gibi mi gelir?
Canım merak etmem mi hiiç ölüyorum meraktan ama yerleşme kanamasıysa bile çıkmaz ki dahaBence bir test yap nasıl merak etmiyorsun ben olsam fırlamıştım hamileliğini kesinleştirmen lazım belki yerleşme kanaması değil başka bir kanamadır Allah korusun
İnşallah canım :)Evet senin yaşadığın şekilde olur.. İnşallah hamilesindir..
hiç sıkma cannı iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah bebişli bir haber verirsin bizlere:)Canım merak etmem mi hiiç ölüyorum meraktan ama yerleşme kanamasıysa bile çıkmaz ki dahaaz önce doktorumla da görüştüm biraz o da canımı sıktı.. Kist mi acaba dedi gel bi bakalım dedi.. Perşembe ya da cuma'ya randevu alıcam bakalım..
Ay inşallah canım inşallaahhh :) çok kafam karıştııhiç sıkma cannı iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah bebişli bir haber verirsin bizlere:)
Ama çıkmazmış ki yaptırsam da..perşembe mi... kan testi yaptır canım. bekleme hiç. bir şey kaybetmezsin.
Sivilce bende de var ya..Bende dünden beri ayni seyi yasiyorum ..bata 7 gün varken dün aksamdan beri kahverengi lekelenmem var agrim sızımda yok normalde cok agrım olurdu regl baslangicinda .. gögüslerde hassasiyet var yüzümde çokca sivilce çıkti ara arada belim agriyor .. ve umarim yerlesme kanamasidir bu yasadiklarim ..
Sivilce bende de var ya..
Bende göğüslerde hassasiyet var, bel ağrısı var ve aşırı halsizlik var..
Bu kanama/lekelenme beni biraz korkutmaya başladı ama.. Tam olarak nasıl olur yerleşme kanaması bilmediğim için korkmaya başladım fazla mı geliyor acaba?
Ben umudumu da yitirmeye başladım nedense.. Sanki regl oluyormuşum gibi geliyor..benimde bilgim yok umudum var insallah yerlesme kanamasidir yasadiklarimiz .. yarin sabah ilk idrarla test yapacagim bakalim belki cikar varsa :-/
Testi yaptim kocaman tek cizgiBen umudumu da yitirmeye başladım nedense.. Sanki regl oluyormuşum gibi geliyor..regl oluyorsam bile bu tarihte olması çok çok garip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?