Yerleşme kanaması ağrısı

Zeynepxy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili bebek isteyen anne adayları... Adetim o kadar düzenlidir ki günü gününe saati bile vardır... Bu ay reglime 4 gün kala hafif pembemsi daha sonra kahvemsi kanamam oldu adetim feci şekilde yoğun olur bu öyle değil . Tamamen yerleşme kanamasına uyuyor .. peki uymayan nedir ? İnanılmaz derecede kasik ve bel ağrımın olması.. normalde de tıpkı bu şekilde sancılarimla adet olurum .. araştırdığım kadarıyla neredeyse hissedilmeyen bir ağrı olması gerekiyormuş yerleşme kanamasının.. Benim öyle değil sizlere sorum acaba benimle aynı şikayetlere muzdarip birileri var mı ve sonucu ne çıktı ?.. elbette ak koyun kara koyun dört gün sonra ortaya çıkacak umarım bu kanama yarın son bulur yada iki gün sonra ki yerleşme kanaması maksimum üç gün oluyormuş.. umarım sonuç pozitif çıkar.

Yerleşme kanaması ağrısız sancısız olur büyük ihtimalle adet olacaksiniz eğer olmazsa adetin ertesi günü kan verin

Benimde 3 günüm var belim aşırı ağrıyor. Grip olduğum için mi bilmiyorum ama hamile hissetmiyorum bu ay da yerleşme kanamasın ağrı olmaz diye okumuştum ama kişiden kişiye değişir. İnşallah güzel haberler alırız bizde

Teşekkür ederim herşey şu iki güne bağlı belki yarın belki yarından da yakın diye ....
Yerlesme kanamasindan sonra karin ağrısı ve adet olacakmis gibi sanci giriyor ama 1 hafta icersinde oluyor yerleşme esnasinda kanamaya sanci eslik etmez sadece cok az birsey oyuluyormus gibi hafif birsey hissedersin ari sokmasi gibi düşün hakkinda hayırlısı olsun canım

Merhaba benim öyle ama test ne zaman yapmalıyım kararsızım sonuçtan da çekiniyorum

merhaba benim de tarif ettiğiniz şekilde kanamam olmuştu ama adet olacakmışım gibi kasık bölgemde inanılmaz ağrı hissettim 3 gün sonunda da test yaptım pozitif çıktı. Bence bu belirtiler kişiye göre değişiyor illa ağrısız ya da yerleşme kanaması olmadan olmaz diye bir şey yok. içinize ferah tutun güzel haberler alırsınız inşallah :)

3 gün sonunda bugün dördüncü gün test yaptım negatif çıktı bu arada dün yani 3. Günde son buldu kanamam ( ki adetim 5 gün +2 gün de siyah akinti gelir) senin adına cok sevindim normalde adetimin yarın başlaması gerekiyordu pazar günü bir test daha yapicam umut fakirin ekmeği bu şekilde diğer adet günüme kadar devam edecek galiba bende ki bu azimle... Sevgililer

Merhaba bendede adetimin 2 gün oncesinde hafif kahvemsi akintim oldu sabaha karşı hafif kramp ağrısıyla leke geldi bende merak ediyorum yerlesme kanamasi mi diye.yerlesme kanamasi 3 gün sürüyormuş bakalim o kadar surcek mi olmazsa her durumda bittikten sonra kan testi vericem bence sende bitince ver

Hanımlar 4 gün adet gecikmem Oldu. Ewde idrar testi yaptim biri silik çıktı. Bikac gündür de sancım var ara ara tabi sürekli değil. Yerleşme sancisi midir yoksa adet mi olucam bilmiyrm.

Eklentiler

• 20220830_094915.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 434
Hanımlar, Yerleşme kanaması illa adet gününden önce mi olmasi gerekiuor. Bnm 4 gün gecikti yeni yeni sancım oluyor ki sabah ki idrar testimde iki cizgi tabi biri silik çıktı. Hamilemiyim degil miyim Bilmiyrm.

Eklentiler

• 20220830_094915.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 323
Merhaba benimde adetimden 2 gün önce hafif pembemsi ama peceteyle aldıkça gelen akintim oldu ertesi gün leke halinde kanamam oldu aksama doğru 1 ped dolacak şekilde kan geldi.bugun 3.gun koyu kahverengi lekem var bende şüpheliyim.sizin sonuç ne oldu?

Hanımlar, Yerleşme kanaması illa adet gününden önce mi olmasi gerekiuor. Bnm 4 gün gecikti yeni yeni sancım oluyor ki sabah ki idrar testimde iki cizgi tabi biri silik çıktı. Hamilemiyim degil miyim Bilmiyrm.
Merhaba doktora gittiniz mi? Çizgi silik çıksa dahi hcg hormonu var idrarınızda bu demek oluyor ki hamilesiniz gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…