Yerleşme kanaması ağrısı

Gözünüz aydın olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🥰 ne yazık ki adetim geçtikten 5 gün sonra kanamam oldu apar topar hastaneye gittim kesen oluşuyor ondan dediler kan tetkikleri yaptılar bir sıkıntı yok deyip gönderdiler aynı gün bir kaç farklı doktora göründüm ne olur ne olmaz diye sonra ardından kahverengi lekelenmem başladı ve bir gün yine kırmızıya döndü bu sefer şu an takibimi yapan doktor ile görüştüm progesteron tedavisine başladık. Rahim içinde kasılmalar ve haliyle rahim çeperinde adet oluyorum gibi sökülmeler vardı o sökülmelerden biri plesentanın tutunduğu yerde olsa sonumuz belli Allah muhafaza. Sonrasında hap yeterli olmayınca iğneye başladık. Bu süreç hemen hemen 15 güne tekabül ediyor. Sonrasında durdu lekelenme ama iğneyi bırakamıyorum ne yazık ki bırakınca rahim içinde kasılmalar ve onun getirisi olarak kanlanmalar oluyor. Şükür şu an iyiyim herşey yolunda ilaçları kullanmaya ve bol bol istirahat etmeye devam ediyorum. Umarım 4 4 buçuk aydan sonra herşey normale döner.
Ya cok üzüldüm. Çok geçmiş olsun dikkat et lütfen Rabbim yr ve yardimcin olsun. Umarim sorunsuz sağlıkla eline alirsin bebişini 😍

Kızlar merhaba bende yerleşme kanaması yaşıyorum galiba yada kimyasal ama benim kasıklarımda bazen çok kötü sancı oluyor sizde de oldu mu şuan adetime 2 gün var beta 15 çıktı

Back
X