Yerleşme kanaması ağrısı

Allah razi olsun insAllah. Hayır ayın 8 ine randevu Aldım. Hayırlısıyla o zamam hersey belli olacak 😍
Amin cemi cümlemizden inşallah. Bakalım benim de adetime 3 gün varken çok hafif bir kahverengi akıntı başladı. Dünden beridir devam ediyor. Ara ara oluyor ara ara duruyor. Çok ama çok az. Benim de ayın 7 sine doktor randevum var o yüzden erteliyorum test vesaire yapıp heves edip kursağımda kalmasını istemiyorum ama sizin bariz şekilde pozitif çıkmış siz ayın 8 ine kadar beklemeyin en kötü acile gidin kan örneği verin isterseniz.

Amin cemi cümlemizden inşallah. Bakalım benim de adetime 3 gün varken çok hafif bir kahverengi akıntı başladı. Dünden beridir devam ediyor. Ara ara oluyor ara ara duruyor. Çok ama çok az. Benim de ayın 7 sine doktor randevum var o yüzden erteliyorum test vesaire yapıp heves edip kursağımda kalmasını istemiyorum ama sizin bariz şekilde pozitif çıkmış siz ayın 8 ine kadar beklemeyin en kötü acile gidin kan örneği verin isterseniz.
Umarım Hayırlı Güzel sonuçlar alırsınız. Bende o kanama hiç olmadı mesela. 7 gün gecikti işte. Halen tereddütteyim doğrusu. Sanirim oyle yapicam beklemiycem

Umarım Hayırlı Güzel sonuçlar alırsınız. Bende o kanama hiç olmadı mesela. 7 gün gecikti işte. Halen tereddütteyim doğrusu. Sanirim oyle yapicam beklemiycem
Umarım. Herkeste olacak diye birşey yokmuş. Kişiden kişiye değişen birşeymiş bu. Bende olmadı deyip evham yapmayın lütfen. Pozitif olun bebekler annelerinin stresinden çok etkileniyormuş öyle diyorlar.

Merhabalar bir soru sormak istiyorum bir buçuk aylık evliyim.12 gün önce adetim bitti.Bir gün sonra eşimle birlikte olduk ve sonraki hafta yumurtlama sürecim başladı.Ilişkiye girdikten 8 gün sonra yumurtalıklarımda bir ağrı hissettim ve benden kanla beraber kahverengi sıvı geldi ve tam bir gün sürdü ertesi gün kesti dünde yumurtalıklarma krap girdi bu günde yumurtalıklarımda ağrı var karnımda şişkinlikte var sık idrara çıkıyorum (tabi çok sıvı tükettiğimiz yoruyorum bunu) sürekli de yemek yiyorum ki çok iştahsızlık ve zayıf biriyim birincisi kan neden geldi yerleşme kanı olabilir mi ? Nette 6 ila 11 gün içerisinde geldiği yazıyordu yerleşme kaninin kızlarr aceba hamilemiyim çok heyecan yaptım 🙈🙈yardimci olursaniz çok memnun olurum şimfiden teşekkürler 🙈

Merhaba benimde adetimden 2 gün önce hafif pembemsi ama peceteyle aldıkça gelen akintim oldu ertesi gün leke halinde kanamam oldu aksama doğru 1 ped dolacak şekilde kan geldi.bugun 3.gun koyu kahverengi lekem var bende şüpheliyim.sizin sonuç ne oldu?
Malesef hamile değilim yani biseyler doktorlar tarafından yazildiysa doğrudur... Pedi bir gün bile olsa doldurduysa hamile degilsinizdir bence... Sizin ne oldu sonuç

Malesef hamile değilim yani biseyler doktorlar tarafından yazildiysa doğrudur... Pedi bir gün bile olsa doldurduysa hamile degilsinizdir bence... Sizin ne oldu sonuç
Yarin kan testi vericem dun gece karnımda agri ve kaburga kemigimden karnıma batma oldu rahat uyuyamadim sabahta alt karin ağrısıyla uyandım içimdeki o suphe geçsin istiyorum🙄

Merhabalar bende bu konuda bilginize baş vurmak istiyorum benim adetim olmadı beş gün gecikti sonra ben adet oldum sandım ama önce kahverengi sonra açık pembemsi bir kan geldi peceteyle sildikce geliyor ped taktım hiç bişey olmuyor ama çok az pedim de olmuş sizce adet olacakmiyom yoksa yerlesmemi

Merhaba 👋🏽 doktora gittiniz mi? Çizgi silik çıksa dahi hcg hormonu var idrarınızda bu demek oluyor ki hamilesiniz gözünüz aydın ❤️
Tecrübelerinize ihtiyacım var Adetime 10 gün kala 4 gün süren bi kanamam oldu. Asla yoğun değil ama koyu ve pıhtısız ve hafif kanamam oldu. Hala hasta olmadım. Regle 1 gün kala Erken gebelik testinde negatif çıktı. 4 gün önce de kaset test negatif çıktı. Şuanda reglim 7 gündür gecikti.Sizce beklemeli miyim ne durumdayım.? Tecrübelerinize ihtiyacım var teşekkürler

Tecrübelerinize ihtiyacım var Adetime 10 gün kala 4 gün süren bi kanamam oldu. Asla yoğun değil ama koyu ve pıhtısız ve hafif kanamam oldu. Hala hasta olmadım. Regle 1 gün kala Erken gebelik testinde negatif çıktı. 4 gün önce de kaset test negatif çıktı. Şuanda reglim 7 gündür gecikti.Sizce beklemeli miyim ne durumdayım.? Tecrübelerinize ihtiyacım var teşekkürler
Üzgünüm sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum. İsterseniz bir doktora görünün. Ay içerisinde lekelenmenin pek çok nedeni oluyor çünkü.

Merhabalar kızlar benim adetim 3 gün gecikti. dun hem evde test yaptım silik çizgi cikti hem de kan verdim hcg 11 çıktı. Ama dün sabah peceteye kahverengi leke gelmeye başladı gün icin de ara ara oldu. Bugün sabahta test yaptım evde yine silik çizgi cıktı ve yine peceteye açık kahverengi leke geldi sizce yerleşme kanaması mi yoksa adet mi olacam

Merhaba bendede adetimin 2 gün oncesinde hafif kahvemsi akintim oldu sabaha karşı hafif kramp ağrısıyla leke geldi bende merak ediyorum yerlesme kanamasi mi diye.yerlesme kanamasi 3 gün sürüyormuş bakalim o kadar surcek mi olmazsa her durumda bittikten sonra kan testi vericem bence sende bitince ver
Güncel durumunuz nedir acaba

Merhabalar kızlar benim adetim 3 gün gecikti. dun hem evde test yaptım silik çizgi cikti hem de kan verdim hcg 11 çıktı. Ama dün sabah peceteye kahverengi leke gelmeye başladı gün icin de ara ara oldu. Bugün sabahta test yaptım evde yine silik çizgi cıktı ve yine peceteye açık kahverengi leke geldi sizce yerleşme kanaması mi yoksa adet mi olacam
Sonuç ne çıktı acaba

Ewet haklısınız. Dikkat edrrim tabi. Sağolun. Hersey gönlünüzce olsun😍
Merhaba 👋🏽 en son doktora gideceğinizi söylemiştiniz ayın 7 sinde ben gidecem demiştim siz de 8 inde gidecem demiştiniz? Noldu bebek haberi alabilmişsinizdir umarım 😊 benim tahmin ettiğim gibi adetime 3 gün kala başlayan ve 2 gün kahverengi olarak devam eden ama asla bir pedi dolduracak kadar olmayan bir lekelenmem oldu. Sadece sık sık enfeksiyon kapmamak adına pedleri değiştirdiğim oluyordu ama hiç leke değmeden değiştirdiğim pedler de oldu. Adet günüm 4 Eylül iken 1 inde ve 2 sinde olan lekelenmeden sonra dayanamayıp 3 ünde evde erken gebelik testi yaptım ve damlatır damlatmaz pozitif oldu sonrasında 4 ünde de hastanede doğruladım hamile olduğumu. Biraz sorunlu bir gebelik yaşıyorum ama şükür 11+3 teyim. Sizde durumlar nasıl hayırlı haberler almışsınızdır inşallah

Merhaba 👋🏽 en son doktora gideceğinizi söylemiştiniz ayın 7 sinde ben gidecem demiştim siz de 8 inde gidecem demiştiniz? Noldu bebek haberi alabilmişsinizdir umarım 😊 benim tahmin ettiğim gibi adetime 3 gün kala başlayan ve 2 gün kahverengi olarak devam eden ama asla bir pedi dolduracak kadar olmayan bir lekelenmem oldu. Sadece sık sık enfeksiyon kapmamak adına pedleri değiştirdiğim oluyordu ama hiç leke değmeden değiştirdiğim pedler de oldu. Adet günüm 4 Eylül iken 1 inde ve 2 sinde olan lekelenmeden sonra dayanamayıp 3 ünde evde erken gebelik testi yaptım ve damlatır damlatmaz pozitif oldu sonrasında 4 ünde de hastanede doğruladım hamile olduğumu. Biraz sorunlu bir gebelik yaşıyorum ama şükür 11+3 teyim. Sizde durumlar nasıl hayırlı haberler almışsınızdır inşallah
Merhaba Aynn Bnde 4 gün geciktikten sonra adetimewde test yapmistim silik çıktığı icin emin olmayip hastameye gitmiştim. Once keseyi görüp 10 gun sonrada Kalp atışını duymuştum. Şuan bizde 13+1 :)) Cuma Günü de cinsiyet icin şansımı deniyeceğim 😍 sorunlu gebelikten kastınız kötü biseu yoktur umarım

Merhaba Aynn Bnde 4 gün geciktikten sonra adetimewde test yapmistim silik çıktığı icin emin olmayip hastameye gitmiştim. Once keseyi görüp 10 gun sonrada Kalp atışını duymuştum. Şuan bizde 13+1 :)) Cuma Günü de cinsiyet icin şansımı deniyeceğim 😍 sorunlu gebelikten kastınız kötü biseu yoktur umarım
Gözünüz aydın olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🥰 ne yazık ki adetim geçtikten 5 gün sonra kanamam oldu apar topar hastaneye gittim kesen oluşuyor ondan dediler kan tetkikleri yaptılar bir sıkıntı yok deyip gönderdiler aynı gün bir kaç farklı doktora göründüm ne olur ne olmaz diye sonra ardından kahverengi lekelenmem başladı ve bir gün yine kırmızıya döndü bu sefer şu an takibimi yapan doktor ile görüştüm progesteron tedavisine başladık. Rahim içinde kasılmalar ve haliyle rahim çeperinde adet oluyorum gibi sökülmeler vardı o sökülmelerden biri plesentanın tutunduğu yerde olsa sonumuz belli Allah muhafaza. Sonrasında hap yeterli olmayınca iğneye başladık. Bu süreç hemen hemen 15 güne tekabül ediyor. Sonrasında durdu lekelenme ama iğneyi bırakamıyorum ne yazık ki bırakınca rahim içinde kasılmalar ve onun getirisi olarak kanlanmalar oluyor. Şükür şu an iyiyim herşey yolunda ilaçları kullanmaya ve bol bol istirahat etmeye devam ediyorum. Umarım 4 4 buçuk aydan sonra herşey normale döner.

Back
X