• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması nasıl ve ne zaman olur

Carpe Diem Angel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
239
123
103
Arkadaşlar merhaba
18 eylül son adet günüm, 28 günde bir adet olan biri olarak 16 ekimde adet olmam gerekiyor, yani 3 gün sonra. Fakat 12 ekim ve bugün yani 13 ekim kahverengi lekelenmem oldu, devamı gelmedi, sol kalçamda ağrı başladı, adım attıkça batıyor, memelerde hassasiyet. Yaşadığım lekelenme ve kalça ağrım acaba gebelik belirtisi olabilir mi? Test alıp yapsam cok mu erken arkadaslar? Cevaplariniz icin şimdiden cok tesekkurler

Yo alıp deneyebilirsin. 4 ila 6 gün öncesini gösteren testler var, denersin. Negatif ise adetinden 1 gün sonra denersin tekrar gecikme olursa.

Kizimda da bu gebeligimde de yerlesme yasadim.
Kızımda bata 4 gün kala temizlik sonrası kan pihtisi gelmisti. Adet oldugumu dusunmustum. Sonra akintim beyaza dönünce anladim.
Bunda da bata 2 gun kala kahverengi akinti oldu. Regl bekledim. 4 gun gecikince ve akintimda beyaza dönünce yine testle ogrendim. Bu kanamalar sadece bir gün birer kez oldu

Geçen sene kışın dış gebelik yaşadım, o zaman da böyle lekelenmem olmuştu, biraz o korkuttu beni açıkçası, inşallah yine aynı şeyleri yaşamam 😢 inşallah yerleşme kanamasıdır. Dua edin kızlar, anne olmayı cok istiyorum.

Geçen sene kışın dış gebelik yaşadım, o zaman da böyle lekelenmem olmuştu, biraz o korkuttu beni açıkçası, inşallah yine aynı şeyleri yaşamam 😢 inşallah yerleşme kanamasıdır. Dua edin kızlar, anne olmayı cok istiyorum.
Kalçama vuruyo diyince benimde aklıma dış gebelik geldi bende dış gebelik yaşadım benim bacağıma ve kasıgıma ağrı vuruyordu inş öyle değildir

Eşime söyledim aksam nöbetçi eczaneden test alacak, inşallah dış gebelik değildir, bir daha nasıl dayanırım boyle birşeye bilmiyorum 😢 bide sürekli idrara çıkıyorum bugün, tuvaletten çıkamıyorum resmen
Kalçama vuruyo diyince benimde aklıma dış gebelik geldi bende dış gebelik yaşadım benim bacağıma ve kasıgıma ağrı vuruyordu inş öyle değildir

Eşime söyledim aksam nöbetçi eczaneden test alacak, inşallah dış gebelik değildir, bir daha nasıl dayanırım boyle birşeye bilmiyorum 😢 bide sürekli idrara çıkıyorum bugün, tuvaletten çıkamıyorum resmen
Bize hayırlı haberle gel 😍
Akşam "KIZLAAAAR, POZITIFFFF"deyip bizimle paylaş,yarın da kan ver değerine baktır😍

Tek çizgi çıktı 😔 adet günümü bekleyeceğim 2 gun kaldı
Testi ilk idrarla yapsaydınız keşke, eğer yerleşme kanamasıysa tek çizgi çıkması normal :)
Benim adetten 4-5 gün önce yerleşme kanamam başladı. Adete 1 gün kala ilk idrarla öğrenmiştim.
Allah gönlünüze göre versin.

2 gün daha bekleyeceğim, olmazsam eğer kan veririm artık, çünkü adet belirtilerim de hic yok, normalde kasık ve bel ağrım çoktan başlamıştı bile. Hamile degilsem de gelen o lekeler neden oldu, of kafam cok karışık ya 😔
Testi ilk idrarla yapsaydınız keşke, eğer yerleşme kanamasıysa tek çizgi çıkması normal :)
Benim adetten 4-5 gün önce yerleşme kanamam başladı. Adete 1 gün kala ilk idrarla öğrenmiştim.
Allah gönlünüze göre versin.

2 gün daha bekleyeceğim, olmazsam eğer kan veririm artık, çünkü adet belirtilerim de hic yok, normalde kasık ve bel ağrım çoktan başlamıştı bile. Hamile degilsem de gelen o lekeler neden oldu, of kafam cok karışık ya 😔
Benim de hamileliğimde adet belirtilerim kaybolmuştu :)
Eğer hamile değilseniz mevsim geçişlerinden falan lekelenme olabilir. Yine de içiniz rahat etmezse muayene olursunuz.
sonucu bize de haber Verin, umarım güzel haberlerinizi alırız :)

Regl olursam eğer, ilk işim temizlendikten sonra doktora gitmek olacak zaten. Gelişmeleri yazarım buraya. Valla bu site iyi ki var, insan yazdikca ve akil aldıkça rahatlıyor az da olsa 🤗💕
Benim de hamileliğimde adet belirtilerim kaybolmuştu :)
Eğer hamile değilseniz mevsim geçişlerinden falan lekelenme olabilir. Yine de içiniz rahat etmezse muayene olursunuz.
sonucu bize de haber Verin, umarım güzel haberlerinizi alırız :)

Regl olursam eğer, ilk işim temizlendikten sonra doktora gitmek olacak zaten. Gelişmeleri yazarım buraya. Valla bu site iyi ki var, insan yazdikca ve akil aldıkça rahatlıyor az da olsa 🤗💕
Benim de hamilelik sürecim burada geçti, çok güzel arkadaşlar edindim 🤭 konuştukça rahatlıyor insan 🥰

benim 3 gun gecti adetimden pembe pembe peceteye kan geliyor ama surekli degil.karnim da agiriyor.gectigimiz cuma erken gebelik testi yaptim 2.cizgi hic yoktu.ne yapicagimi bilmiyorum stres yaptim baya adet olamadim diye hamileyim die umutlanmakta istemiyorum

Back