Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
böyle çıltı idrar testi biliyorum olmasa silik bile çıkmaz diyor herkes. Ben kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra da boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum şu an buna ne tepki versem bilmiyorum. Gelen kahverengi akıntıdan dolayı da acaba varda düşüyor mu diye geliyor aklıma aklım çok karışık korku da var ne olur bana dua edin
aaa süper cnmmm tebrık ederım senı yhaaaa bu hıc bos gebelıge fılan benzemıyorrrr maşallah cızgın belırgın kahverengı akıntıdan korkma kırmızı olursa korkk ayy cok sevındım yhaa tebrık ederımm tekrar tekrarrrr
aaa süper cnmmm tebrık ederım senı yhaaaa bu hıc bos gebelıge fılan benzemıyorrrr maşallah cızgın belırgın kahverengı akıntıdan korkma kırmızı olursa korkk ayy cok sevındım yhaa tebrık ederımm tekrar tekrarrrr