• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması belirtileri nelerdir? Yaşayanlar paylaşabilir mi?

Hifalays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
59
14
3
25
Yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Adetimden bir hafta önce kahverengi leke geldi ve 5 gün sürdü sonra 9. Gün kan geldi. Bu kan gelmeden önce hafif kramplar yaşamıştım. Her adet dönemimde olduğu gibi. 10 ve 11. Gün ise yine kahverengi leke gördüm.
Sadece bir kereliğine de çok fena midem bulanmış başım dönmüştü. Bunlar dışında bir belirti yaşamadım.
Bu yerleşme kanaması mı? Hamile olabilir miyim?

Olabilir. Normal adetten farklı olduğunu farketmişsin zaten benim de 2 gün pembe oldu

Adetimden bir hafta önce kahverengi leke geldi ve 5 gün sürdü sonra 9. Gün kan geldi. Bu kan gelmeden önce hafif kramplar yaşamıştım. Her adet dönemimde olduğu gibi. 10 ve 11. Gün ise yine kahverengi leke gördüm.
Sadece bir kereliğine de çok fena midem bulanmış başım dönmüştü. Bunlar dışında bir belirti yaşamadım.
Merhaba, test yaptınız mı sonuç nedir acaba :)

Benden son adetimden 34 gün sonra kan gelmişti kıpkırmızıydı rengi 2 defa gelip kesilmişti ve ağrım olmadı o an
Yerleşme kanamasıymış

Seni üzmek istemem yinede ben tam bilemem kan testi yaptır ama bende olduğundan biliyorum. Internettede aynısı yazıyor kahverengi leke genelde içeride bekleyen kandır. Dışarı cikamadigindan ciktigindada kahverengi olarak geliyor ilk başlarında. Üstünü görme de pembemsi kan geliyormuş oyle okumuştum

Seni üzmek istemem yinede ben tam bilemem kan testi yaptır ama bende olduğundan biliyorum. Internettede aynısı yazıyor kahverengi leke genelde içeride bekleyen kandır. Dışarı cikamadigindan ciktigindada kahverengi olarak geliyor ilk başlarında. Üstünü görme de pembemsi kan geliyormuş oyle okumuştum
Aslında üzülmem. Henüz yeni evliyiz. Sade ce huzursuz oluyorum . Adet olamamanın verdiği stres şişkinlik kramplar çok kötü hissettiriyor. Eğer o gelenler adet kanıysa şimdi yaşadığım kramplar ne olabilir ki? Daha ayın 16 sı adet olmama çok var

3. Ayımdayım. Diğer aylar normal adet olmuştum. Bunları yaşamamıştım
Kuzum daha çok yeniymişsin maşaallah ☺️ Henüz erken ama belli olmuyor bu işler. Evlendiği hafta hamile kalan arkadaşım var. Ama benimde dengem oynamıştı ilk aylar.
o adet olamama ama hamile de olmama hissi berbar :(

Aslında üzülmem. Henüz yeni evliyiz. Sade ce huzursuz oluyorum . Adet olamamanın verdiği stres şişkinlik kramplar çok kötü hissettiriyor. Eğer o gelenler adet kanıysa şimdi yaşadığım kramplar ne olabilir ki? Daha ayın 16 sı adet olmama çok var
Yani bebiste olabilir canim bende yeni evlendigimde adetim 1 hafta gecikmişti bende test yapmıştım ama negatif çıkmıştı hormonlar değişiyor ne kadarda olsa. Inşallah hepimiz bi gün anne oluruz🙏🙏 sıkma canını bi doktora görün istersen

Kuzum daha çok yeniymişsin maşaallah ☺ Henüz erken ama belli olmuyor bu işler. Evlendiği hafta hamile kalan arkadaşım var. Ama benimde dengem oynamıştı ilk aylar.
o adet olamama ama hamile de olmama hissi berbar :KK43:
Yaa sende mi yaşadınnn. Tamam o zaman ya hamile değilimdir 😂 rahatladım.

Bende 6 aylık evliyim ama çok bebek istiyorum mesela. Ama sen bence test yaptır ya hastanede belki bebek olabilir sende

Yani bebiste olabilir canim bende yeni evlendigimde adetim 1 hafta gecikmişti bende test yapmıştım ama negatif çıkmıştı hormonlar değişiyor ne kadarda olsa. Inşallah hepimiz bi gün anne oluruz🙏🙏 sıkma canını bi doktora görün istersen
İnşaallah hayırlısıyla oluruz 😊 herkes öyle söylüyor o zaman can sıkacak bir durum yoktur. Nebilim ilk iki adetim normal oldu ama bu böyle çok tuhaf oldu bulantılar baş dönmeleri falanda var çünkü geçenlerde bayılacak gibi oldum bunlar tedirgin ediyor insanı

İnşaallah hayırlısıyla oluruz 😊 herkes öyle söylüyor o zaman can sıkacak bir durum yoktur. Nebilim ilk iki adetim normal oldu ama bu böyle çok tuhaf oldu bulantılar baş dönmeleri falanda var çünkü geçenlerde bayılacak gibi oldum bunlar tedirgin ediyor insanı
Eğer evliliğinin ilk ayında düzensizlik olmadıysa sonra olması bence degisik
Hamiles olabilirsin bence test yaptır mutlaka bu dediklerin hamilelik belirtisi

Back