Gebeliğe Hazırlık Yerleşme ağrısı hissedilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebraarrr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
361
92
13
20
Merhabalar kizcelerrr bu ay ilk defa klomen kullandım ve 12 Nisan'da kontrole gittim doktor yumurtaların gayet iyi gelişmiş 3 tane yumurtan var dedi ama ben eve geldim ovulasyon testine devam ettim 15 Nisan sabah pik gördüm akşam catlamisti teste göre ve 12-16 Nisan üst üste ilişki oldu tabi klomen kullanırken de ilişki olmuştu ama neyse ne dünden beride sağ bacagim uyusuyomjs gibi bı kramp giriyor ve kasiklarima aşırı ağrılı kramplar giriyor sizce yerleşme veya döllenme hissedilirmi

Merhaba benim yumurtlama zamanından sonra ara ara kasık ağrılarım olmuştu bı de gaz sancısı vardı karnım şişmişti adet gününden bir iki gün önce de adet ağrısı gibi ağrılarım vardı o yüzden çok emindim adet olacağıma bu ağrı baya bir iki hafta devam etti hamile olduğumu öğrendikten sonra herkesin vücudu farklı çektiği ağrılar yaşadığı belirtiler farklı mesela benim ilk günden beri göğüs ağrım var 10. Haftaya geldim hâlâ var ilk günden beri çok fazla uyuyorum ama mide bulantım o kadar yok bu tamamen sizin bunyenizle alakalı diye düşünüyorum
Ama az çok farklılık hissedersiniz diğer aylara göre inşallah istediğiniz sonucu alırsınız

Ben adet olacagim zaman sadece bel ağrım olur asla kaşık karın ağrım falan olmaz ama bu defa hafif bel ağrısı var kasıklarıma kramp giriyor aşırı ağrılı bide goguslerimin alt tarafında ağrı oluyor aynı dediğiniz gibide aşırı gaz ve sancısı var

Hissedilmez mi ben kist var sandım baya ağrıdı rahmime bıçak saplanıyordu bacağıma vuruyordu belim falan

Valla dediğim gibi kendi vücudunuzu en iyi siz tanırsınız başkalarına bakmayın hiç herkeste farklı şeyler oluyor ama ortak nokta gerçekten o kasik batması sanırım yerleşirken oluyor adet tarihiniz ne zaman

1 Mayısta bekliyorum adet olmayı ay bı heyecanlanmadim değil doğrusu ve oturup kalktığımda bı baş dönmesi oluyor gözüm kararıyor ya bilmiyorum ayy

Merhaba benim adetime üç gün var sabah silip çiziği gördüm ama onun dışındaki testlerimin hepsi negatifti bugün inanılmaz derecede kasıklarımda ağrı oldu hatta akıntı geldiğini hissettim dedim ki kesin adet oldum ama beyaz akıntı gelmişti çok yoğun değildi normalde hatta eminim adet olacağımı ama şimdi geçti mesela sizce hamile olma ihtimalim nedir yarın sabah da ilk idrarla erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum adetime yarın iki gün kalıyor

Beni mutlaka haberdar et umarım bebişin seninledir

Beni mutlaka haberdar et umarım bebişin seninledir
Umarım yani çok da sanmıyorum açıkçası yarın yapacağım test aslında biraz belirleyecek o da silik çıkarsa yani belki diye Düşüneceğim dediğim gibi en garanti adet gecikmesi sizin belirtileriniz neler

Aynen öyle bide test markanız ne
Belirtim yok ya fazla kasıklarıma kramp giriyor sadece

Merhaba benimde yumurtlama ve bat tarihim sizinle aynı bende aynı belirtileri yaşıyorum, yaşayan var mı diye bakarken sizi gördüm sksksk inşallah hamileyizdir

Aynen öyle bide test markanız ne
Belirtim yok ya fazla kasıklarıma kramp giriyor sadece
Şöyle söyliyim ilk defa yaptım ben bu Marka geçen ay artmed yaptım
O direk pozitif verdi ama hatalı çıktı çünkü kanda negatif çıktı sonra adet olmuştum bu sefer eşim Nimo marka almış onu yaptım direk çok silik verdi yarın da farklı bir marka var onu da ilk defa duydum ilk defa yapacağım Miratech
Eğer iki farklı markada pozitif verdiğini görürsem en azından birtık umudum artacak çünkü gerçekten güvenmiyorum

Adetine fazla kalmamış yarın versen kan belli olur istersen testlerle uğraşma kafan karisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…