- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
Merhaba arkadaşlar kafama bir konu takıldı. Eskiden konu açmıştım belki hatırlayanınız vardır. 10 senelik bir arkadaşım vardı. Lisede 1-2 yıl konuşmamıştık. Üniversitede yeniden konuşmaya başladık. Ama bana karşı tavırlarından çok rahatsız oldum ve 2, 3 aydır konuşmuyoruz. Nedir bu tavırlar derseniz; sürekli herşeyimi özellikle insan içinde yermeye çalışır. Kendisini benden daha iyi göstermeye çalışır. Erkek arkadaşımın özelliklerini taşıyan sevgili arar. Dünya güzeli bir yeğenim var bana benzeten olunca "hayır o Queen Bee'den çok çok daha güzel" gibi gereksiz bir cümleyi mutlaka kurar. 1.70 boyuma kısa der. Zayıflığıma mana bulur ama benim kiloma inmeye çalışır, sevgilimle en ufak kavgamızda ayrılın diye baskı kurar birde sevgilimle yıldönümümüzü mahfetmek gibi bir vukaatı var.. Vesaire gibi pek çok unutamadığım garip davranışı oldu. Ben bunları görmezden geldim. En son kendine çok yanlış bir erkek arkadaş edindi.. Yani sevdiğiniz bir arkadaşınızın çevresinde olmasını istemeyeceğiniz cinsten. İlişkileri arkadaşıma ciddi ve çok zarar veriyordu. Sürekli ayrılıp barıştılar 5-6 aylık ilişkilerinde. Bende her defasında ikisine de bu ilişkiyi onaylamadığımı ve birlikte olmamaları gerektiğini söyledim. En son yine ayrılmışlar. Gelip bana söyledi, bende nasılsa barışacaksınız yine dedim. Ayrılması gerektiğini bildiğini ama acıdığı için onunla birlikte olduğunu söyledi. Bende o zaman kendine saygın yok dedim. Bu lafımın neresi bu kadar kötü anlamadım, sizce de çok ağır mı konuştum ? Sert bir tepki verdi. O gün bugündür benimle konuşmuyor. Bende konuşmuyorum. Sadece doğum gününde soğuk bir doğum günü mesajı yolladım. Sizce özür mü dilemeliyim ? Barışmalı mıyım.. Üniversite ortamında hiç arkadaşım yok. Edindiklerimin hepsi sağolsun sırtımdan vurdu. Bende tövbe ettim üniversiteden arkadaş edinmeye. Pek çok arkadaşımla da üniversiteye başlayınca koptuk. Bir tek bu arkadaşım vardı şimdi o da yok. Sizce bir adım atıp ara düzeltmeli miyim ? Yerimde olsanız ne yapardınız görüşlerinizi bekliyorum..