- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Aklın yolu bir anyı şeyi ben de teklif ettim ama nişanlım bana sakın böyle bir şey söyleme nişanı atarım diyor.Dugunu bir yil erteleseniz olmaz mi ?
Hem de nasıl sıkışmak. Çok mutsuzumOoof bu neydi..her yerden köşeye sıkışmışsınız
Evendikten sonra ayrı yapabilecek miyiz, nişanlımın ailesi ev açmayın bizle kal diye tutturursa nasıl başa çıkacağım gibi kafamda deli sorularbence gitme az sık dişini canımm
onu nişanlın halletsın ailesiyle konussun sen bu sartı söyle kendi ailemle kalıcam arada senin ailende de kalırım ama devamlı kalamam rahat edemem de..görüştüğünüz zamanlarda da ailenin evinde rahat edemezseniz yalnız vakit gecirmek için günlük kiralık evlerden tutarsınız kac gün görüşcekseniz..böyle idare edersiniz canımEvendikten sonra ayrı yapabilecek miyiz, nişanlımın ailesi ev açmayın bizle kal diye tutturursa nasıl başa çıkacağım gibi kafamda deli sorular
iyi de ne demek nişanı atarım baya fevri heralde nişanlın ??Aklın yolu bir anyı şeyi ben de teklif ettim ama nişanlım bana sakın böyle bir şey söyleme nişanı atarım diyor.
aynı fıkırdeyım bekleyınDüğünü nisanlinin tayini çıkana kadar ertelesen daha iyi olacak gibi çünkü evlenince esinin ailesi sürekli baskı yapacak gelsin kalsın diye bu olay esinle aranın açılmasına sebep olacak, kv kp den soguyacaksin baskicilar diye orda kalsan rahat olamayacaksin rahat rahat duş alamaz lavaboya rahat godrmez istediğin saatte yatıp kalkamazsin bn yaşadım biliyorum nasıl bisey olduğunu
düğünü erteleyin en iyisi
Düğünü nisanlinin tayini çıkana kadar ertelesen daha iyi olacak gibi çünkü evlenince esinin ailesi sürekli baskı yapacak gelsin kalsın diye bu olay esinle aranın açılmasına sebep olacak, kv kp den soguyacaksin baskicilar diye orda kalsan rahat olamayacaksin rahat rahat duş alamaz lavaboya rahat godrmez istediğin saatte yatıp kalkamazsin bn yaşadım biliyorum nasıl bisey olduğunu
iyi de ne demek nişanı atarım baya fevri heralde nişanlın ??
nikahı kıyın düğünü 1 yıl sonra yaparsınız sizde bu arada ailenzle kalırsınz
nikahi yapip dugunu ertelemeyi ben de teklif ettim. Boyle bir seyi kabul etmem nisani atarim dile getirme diyor. 7 yildir bekliyoruz bir yandan ona da hak veriyorum. Gitsem bir türlü kalsam bir türlü. Düğünü ertelemek dışında başka çözüm yok mudur?En mantıklısı kesınlıkle ve kesınlıkle dugununuzu ertelemek .
Ben de öyle söyledim. Ailemle kalırım onlara da arada gider kalırım dedim. Nisanlim tamam diyor da ailesi ne der bilmiyorum. Ev acmamak olmaz ama bir de ev acmamiz lazim ailelerimizin evinde birlikte olamayiz bir de bu vardüğünü ertelemeyi kabul ettirmekten başka çaren yok gibi..yoksa eşin olmadan kayınvalide ile yaşamak mantıklı değil.benim halamın oğlu evlendi ve hemen askere gitti.halamı ikna ettiler ve kız kendi ailesiyle yaşadı o dönene kadar.kayınvalidesine uğradı tabi onlarıda ihmal etmedi.belkide böylede çözebilirsin
evet bos yere masraf. Ama nasıl olacak otelde kalsak niye tuttigumuz anlasilacak. Oglumuzu zaten goremiyoruz burda kalin diyecekler of içim sisti.yeni bir ev açmanız bence de mantıksız çünkü o parayı biriktirip o bir yılın sonunda çok daha güzel şeyler alırsınız evinize o zaman kendi evinde kalıp sık sık kayınvalidenlere uğraman lazım görüşmek istediğinizde de otel veya kiralık ev tutucaksınız :)
izni 10 gün müevet bos yere masraf. Ama nasıl olacak otelde kalsak niye tuttigumuz anlasilacak. Oglumuzu zaten goremiyoruz burda kalin diyecekler of içim sisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?