• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerimde olsanız ne yapardınız?

Yerinde olsanız gidermiydiniz?

• Giderim

OY: 63 96,9%
  • Gitmem

OY: 2 3,1%

• Ankete Katılan
    65
ecel geldiyse oturduğunuz yerde de gelir. ben hayatımı terör illetine göre şekillendirmiyorum şahsen

Ona kalırsa İstanbul'da yaşamaya korkmalıyız o zaman. Her gün bir olay...İstanbul çok mu güvenli sanki?

Zaten istanbulda oturuyormuşsunuz. Ankara ve istanbulun terör saldırısı açısından bi farkı yok ki. Ayrıca hayatınızı buna göre şekillendirmeyim. Teröre ALIŞMAYIN

Gezi de çocuklar ailecek mi götürülüyor yoksa öğretmenleri eşliğinde sadece çocuklar mı. Terör kısmından korkmayın onu boşverin ecel nerede gelir bilinmez. Tek yanında velisi gelen sizin çocuğunuzsa pek eğlenemeyeceği aşikar.

Gezi de çocuklar ailecek mi götürülüyor yoksa öğretmenleri eşliğinde sadece çocuklar mı. Terör kısmından korkmayın onu boşverin ecel nerede gelir bilinmez. Tek yanında velisi gelen sizin çocuğunuzsa pek eğlenemeyeceği aşikar.
22 kişilik sınıftan yalnızca 7 öğrenci gidiyor ve onların da anneleri geliyor..Diğerleri bu konuda benim gibi karasız bile değil, direkt gönderemeyiz güvenlik zaafiyetinden dolayı demişler. Yalnız gönderemem zaten, aklı bir karış havada, çıkarıp kafasına bere bile takmaz yani öyle de rahat bir çocuk.

22 kişilik sınıftan yalnızca 7 öğrenci gidiyor ve onların da anneleri geliyor.işler.Diğerleri bu konuda benim gibi karasız bile değil, direkt göndermeyiz güvenlik zaafiyetinden dolayı demişler. Yalnız gönderemem zaten, aklı bir karış havada, çıkarıp kafasına bere bile takmaz yani öyle de rahat bir çocuk.

Canım bence çocuğun hevesini kırma. Ankara büyük bir şehir elbette dönem dönem olumsuzluklara ev sahipliği yapabilir tıpkı istanbul gibi hatta Paris gibi.. Ankara gerçekten güvenlik zaafiyeti yaşıyor olsa insan yaşamı için tehlikeli olsa kimse orada yaşamazdı. Bence kendini biraz rahatlatmalısın insanlara güvende değiliz duygusu aşılanmaya çalışılıyor hayır güvendeyiz bir çok ülkenin büyük şehirlerinde olaylar yaşanıyor. Amerikada okullara silahlı baskın yapılıyor diye aileler okula mı göndermiyor? Kendini rahatlat ve olumlu düşün gezinin tadını çıkar :)

İstanbul'da yaşayıp Ankara'dan korkmak? :KK70: :KK70:
Aman ne komik, senin gibi 17 yaşında olsam inan ben de böyle gülerdim, dünya umrumda olmazdı ki öyleydim zaten.

Cumhuriyet tarihinin en fazla ölümlü bombalı intihar saldirisinin oldugu ilden bahsediyorum. Ayrıca https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#safe=off&q=anıtkabir'de+terör

Ben bir anneyim ve kararlarımı enine boyuna düşünüp tartmadan veremem . Sorumlu olduğum bir ailem, çocuklarım var ve her konuda vereceğim kararlar onların hayatını etkileyecek. Terörü ne denli içselleştirip, kanıksamışsınız böyle. Fütursuzca yaşananları ve yaşanabilecek olanları düşünmeyip küçük hayatlarımıza devam edelim öyle mi?

Etrafta intihar bombacıları cirit atıyor böyle bir gerçek varken, durup bir düşünürüm ablacım kusura bakma. Kaybedecek çok şeyim var çünkü.

Canım bence çocuğun hevesini kırma. Ankara büyük bir şehir elbette dönem dönem olumsuzluklara ev sahipliği yapabilir tıpkı istanbul gibi hatta Paris gibi.. Ankara gerçekten güvenlik zaafiyeti yaşıyor olsa insan yaşamı için tehlikeli olsa kimse orada yaşamazdı. Bence kendini biraz rahatlatmalısın insanlara güvende değiliz duygusu aşılanmaya çalışılıyor hayır güvendeyiz bir çok ülkenin büyük şehirlerinde olaylar yaşanıyor. Amerikada okullara silahlı baskın yapılıyor diye aileler okula mı göndermiyor? Kendini rahatlat ve olumlu düşün gezinin tadını çıkar :)
Gidiyoruz zaten canım sağol güzel düşüncelerin için, oğlum çok heyecanlı kıramam hevesini.

Eger bu sekilde dusunuyirsaniz evden disariya hicbir sekilde adımınızı atmamaniz gerekirdi. Buda mumkun degil. Çünkü artik nerde ne olacagi belli degil. Vatan hainlerinin istediği de bu korkup disari bile adim atamayack duruma getirmek. Kesinlikle gidin derim böyle şeyler korkutmasin sizi. Dinamik cesur olmak zorundayiz..

29 Ekim'de de aynı tantanayı yaptılar bir şey olmadı 10 Kasım'da da olmaz gidin tabii ki ulu önderimizi ziyaret edin. bilerek bu martavalları çıkarıyorlar ki kimse gitmesin ilgi kesilsin.

Merhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.

Ben de gideceğim, ünv. Ankara'da okudum ve okul bittikten sonra bir daha gitmedim. Dolayısıyla benim için de güzel olacak aslında özledim o gri kenti.

Ama terörden çok korkuyorum, annem kesinlikle gitmeyin diyor, eşim kararı bana bıraktı. Ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü, Çocuğun hevesini kırmak da istemiyorum. Özellikle anne olan kullanıcılara soruyorum, siz olsanız ne yapardınız?

Hayatımızı teröre göre mi şekillendirmeliyiz? Böyle bir gerçeklik var bu ülkede. :KK43: Abartıyor muyum yoksa?

Not: Çocuk olmasa inanın hiç korkmam, atlar giderim ama çocuk (İstanbul'dan otobüsle gidilecek)
sanıyorum gitmezdim .
ve daha sonra mutlaka onu götürme sözü verirdim. daha uygun bi günde. yazın bile olabilir. ama mutlaka götürürdüm. biz gittik . başka günler de de aşırı yoğunluk var zaten. hani ne zaman gitseniz aynı ortamı solumuş oluyorsunuz .

Güle güle gidin.
Atatürk sevgisiyle dolu bir çocuk yetistirdiginiz icin ayrıca takdir ediyorum sizi.

(Yeni sezonu izleme fırsatı bulamamış ve kimin öldürüldügünü ogrenmemek icin caba gostermistim,kaderde bu konudan ögrenmek varmıs,belirtmeden gecemedim :) )

Güle güle gidin.
Atatürk sevgisiyle dolu bir çocuk yetistirdiginiz icin ayrıca takdir ediyorum sizi.

(Yeni sezonu izleme fırsatı bulamamış ve kimin öldürüldügünü ogrenmemek icin caba gostermistim,kaderde bu konudan ögrenmek varmıs,belirtmeden gecemedim :) )
Çok özür dilerim ya, aklıma gelmedi hiç, silinebiliyorsa sileceğim. Ama bir sürprizi daha var, izleyin bence. Kendimi kibledim ayrıca, spoiler için :(

Back