• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerimde olsanız ne yapardınız?

Yerinde olsanız gidermiydiniz?

• Giderim

OY: 63 96,9%
  • Gitmem

OY: 2 3,1%

• Ankete Katılan
    65
Ahhahhah İstanbul gibi bir yerde yaşayıpta Ankara'dan korkmak :KK70:
E İstanbul'da da korkuyorum zaten, avmlere çocukla gitmiyorum mesela. Ben bekarken yıllarca Galata'da oturdum, İşyerim İstiklal Caddesi'ndeydi. Gecenin üçünde tek başıma istiklalden evime yürürdüm. Çocuğumu alıp da bak annen buralarda yaşadı diyip gösteremiyorum bile...

E İstanbul'da da korkuyorum zaten, avmlere çocukla gitmiyorum mesela. Ben bekarken yıllarca Galata'da oturdum, İşyerim İstiklal Caddesi'ndeydi. Gecenin üçünde tek başıma istiklalden evime yürürdüm. Çocuğumu alıp da bak annen buralarda yaşadı diyip gösteremiyorum bile...

İzledim izledim canım, Glen'e çok içim yandı sorma, taş oturdu böğrüme.

aaa çok içim ısındı size:))
minik büfenin poğaçaları eşliğinde glenn ve abrahamı anabiliriz:))

Ben yaz ayından berı oglumu alıp avm gıttıgım sayı o kadar az kı.
Hatta 1 kere gecende sınemaya gıttık ve hemen cıktık.
Çok korkuyorum elımde degıl.
Oglum tıyatro kursuna gıdecek ıstanbulda cevahır avm ıcınde
Ondan bıle emın degılım ,cok merkezı bır yer olması benı korkutuyor .
Yanı verecek akıl yok bende

Merhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.

Ben de gideceğim, ünv. Ankara'da okudum ve okul bittikten sonra bir daha gitmedim. Dolayısıyla benim için de güzel olacak aslında özledim o gri kenti.

Ama terörden çok korkuyorum, annem kesinlikle gitmeyin diyor, eşim kararı bana bıraktı. Ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü, Çocuğun hevesini kırmak da istemiyorum. Özellikle anne olan kullanıcılara soruyorum, siz olsanız ne yapardınız?

Hayatımızı teröre göre mi şekillendirmeliyiz? Böyle bir gerçeklik var bu ülkede. :KK43: Abartıyor muyum yoksa?

Not: Çocuk olmasa inanın hiç korkmam, atlar giderim ama çocuk (İstanbul'dan otobüsle gidilecek)

dün bizim çocuklar da gitti, anaokulu ortaokul lise hepsini götürdüler.. sıkıntı yok merak etmeyin.

aslında ecel geldi mi olanlar olur tabi. ama işte bomba falan olur da parça parça ölürüz diye korku yok değil hepimizde.
ben olsam yine de giderdim yani. madem çocuğum bu kadar istemiş yapacak birşey yok. kaç kaç nereye kadar.
benim iş yerimin olduğu sokağı patlatmıştı pis teröristler haftasonu. hafta içi bir geldik ki tavan çökmüş, pencereler düşmüş. muhtemelen işte olsak facia olurdu. bir süre işe gidip gelirken korktum ama zamanla aştım. aksi takdirde sokağa bile çıkmamamız geriyor.

Terorun yapmak istedigi de zaten bu. Ecelim orda mi burda mi diye yasanmaz. Ben sabah haberlerde kimse kalabalik yerlere girmesin bomba var haberini duyup gayette sakin gidip isimi hallediyorum. Onlardan korkan onlar gibi olsun.

Terör ihtimali var diye kimse Anıtkabir'e gitmesin mi boş mu kalsın. Bu ihtimal her yerde var İstanbul'un göbeğinde patladı bombalar, duraklarda patladı. O zaman dışarı da hiç çıkmayalım olur mu hiç öyle şey. Asıl şimdi gitmek lazım. Onların istediği de bu zaten korkutmak. Orada zaten güvenlik önlemleri had safhada.

Terör mü olacaği varsa daha oturduğunuz yerde de olur ben ankaradayim cok olaylarin ortasinda kaldim ama hala ayni yerlere gidip geziyorum kader sonucta..

Hani küçük bir yerde yaşıyor olsanız anlayacağım

Tamam diyeceğim, genelde büyük şehirlerde oluyor bu tür aksiyonlar

Ancak İstanbulda yaşayıp da Ankarada terör olur diye gitmemek...

Tuhaf olmuş :KK45:

İstanbulda kaç bomba patladı yani.

Ankaradan çok

Gitmeyin bence ortalık bu aralar sıkıntılı. Amerika yine açıklama yaptı ankara da tehdit yeri. Ben olsam gitmem. Eşim ankarada çalıştı iki patlama da dibinde oldu. Çok şükür yaşıyor ama bunları yaşamak tanık olmak çok ağır. Atamızı ziyaret etmek güzel bir duygu ama en azından şuan gitmeyin bence. Not: birkaç gün önce Anıtkabir'e bomba patlatacağı ileri sürülen canlı bomba yakalanmıştı

Yapmayın lütfen. Ülkenin hicbir yerinde can güvenliğimiz yok ki. Böyle düşünürsek evden kafamızı cıkarmamamız lazım.

Binin, gidin, cocuğunuz ülkenin kurucusunun kabrini görsün.

Back