- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.228
- 798
Eh filim, dizi, vampir, zombi... Korkmuyorum ama , iş gerçeğe gelince yussuf yussuf :)
ah yok onu demek istemedim.. ama söylemiyim yeni sezonu izlememişsiniz anladığım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh filim, dizi, vampir, zombi... Korkmuyorum ama , iş gerçeğe gelince yussuf yussuf :)
E İstanbul'da da korkuyorum zaten, avmlere çocukla gitmiyorum mesela. Ben bekarken yıllarca Galata'da oturdum, İşyerim İstiklal Caddesi'ndeydi. Gecenin üçünde tek başıma istiklalden evime yürürdüm. Çocuğumu alıp da bak annen buralarda yaşadı diyip gösteremiyorum bile...Ahhahhah İstanbul gibi bir yerde yaşayıpta Ankara'dan korkmak
İzledim izledim canım, Glen'e çok içim yandı sorma, taş oturdu böğrüme.ah yok onu demek istemedim.. ama söylemiyim yeni sezonu izlememişsiniz anladığım :)
E İstanbul'da da korkuyorum zaten, avmlere çocukla gitmiyorum mesela. Ben bekarken yıllarca Galata'da oturdum, İşyerim İstiklal Caddesi'ndeydi. Gecenin üçünde tek başıma istiklalden evime yürürdüm. Çocuğumu alıp da bak annen buralarda yaşadı diyip gösteremiyorum bile...
İzledim izledim canım, Glen'e çok içim yandı sorma, taş oturdu böğrüme.
Merhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.
Ben de gideceğim, ünv. Ankara'da okudum ve okul bittikten sonra bir daha gitmedim. Dolayısıyla benim için de güzel olacak aslında özledim o gri kenti.
Ama terörden çok korkuyorum, annem kesinlikle gitmeyin diyor, eşim kararı bana bıraktı. Ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü, Çocuğun hevesini kırmak da istemiyorum. Özellikle anne olan kullanıcılara soruyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Hayatımızı teröre göre mi şekillendirmeliyiz? Böyle bir gerçeklik var bu ülkede. Abartıyor muyum yoksa?
Not: Çocuk olmasa inanın hiç korkmam, atlar giderim ama çocuk (İstanbul'dan otobüsle gidilecek)
Analım valla, hatta tüm sezon boyunca kaybettiklerimizi, özelikle de Hershel ve Beth'i.aaa çok içim ısındı size:))
minik büfenin poğaçaları eşliğinde glenn ve abrahamı anabiliriz:))
Vaar, önceki yazdıklarımı okumamışsınız.istanbulda terör yok mu??*?*
ne mutlu iyi eğlencelerVaar, önceki yazdıklarımı okumamışsınız.
Gideciğiz karar verdim :)
İzledim izledim canım, Glen'e çok içim yandı sorma, taş oturdu böğrüme.
Ay kusura bakma Sephora, ben herkes izlemiştir diye düşündüm haklısın. Avatarımdan geldik buralara.Spoylır vermeyelim amaaa...
Konu nasıl buraya geldi?