Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerimde olsanız ne yapardınız?
- Konu Sahibi michonne
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne & çocuk korku terör
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.
Ben de gideceğim, ünv. Ankara'da okudum ve okul bittikten sonra bir daha gitmedim. Dolayısıyla benim için de güzel olacak aslında özledim o gri kenti.
Ama terörden çok korkuyorum, annem kesinlikle gitmeyin diyor, eşim kararı bana bıraktı. Ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü, Çocuğun hevesini kırmak da istemiyorum. Özellikle anne olan kullanıcılara soruyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Hayatımızı teröre göre mi şekillendirmeliyiz? Böyle bir gerçeklik var bu ülkede. Abartıyor muyum yoksa?
Not: Çocuk olmasa inanın hiç korkmam, atlar giderim ama çocuk (İstanbul'dan otobüsle gidilecek)
biz ankarada yaşıyoruz sokağa mı çıkmayalım? evet ülkenin gerçeği bu iğrenç ama böyle. tırstıkça saklandıkça üstümüze gelecekler.
bu sene bombalar patladıktan sonra 19 mayıs.ta ailecek anıtkabir.e gittik. dediler ki bomba patlatacaklarmış. biz de dedik ki ANITKABİR'imizde bile bomba patlatmaya cüret edeceklerse zaten yaşamayalım bu memlekette.
kimse beni durduramaz Anıtkabir'e gitmek mevzunda. sizi de durdurmasın. kimse bizi yıldıramamalı..
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Ay kusura bakma Sephora, ben herkes izlemiştir diye düşündüm haklısın. Avatarımdan geldik buralara.
Ben de izledim de izlemeyen vardır diye şeyettim. avatar ve nick uyumu muhteşem
- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.978
- 498
Gitmeyin bence ortalık bu aralar sıkıntılı. Amerika yine açıklama yaptı ankara da tehdit yeri. Ben olsam gitmem. Eşim ankarada çalıştı iki patlama da dibinde oldu. Çok şükür yaşıyor ama bunları yaşamak tanık olmak çok ağır. Atamızı ziyaret etmek güzel bir duygu ama en azından şuan gitmeyin bence. Not: birkaç gün önce Anıtkabir'e bomba patlatacağı ileri sürülen canlı bomba yakalanmıştı
Anıtkabir'de bomba patlatılabildikten sonra bu ülkede huzurla yaşayabileceğinizi sanıp neyse en azından hayattayım demek size yetecekse buyrun yaşayın. öleceksek Anıtkabir'de ölürüz zaten sonra yaşamasak da olur.
- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Evet öleceksek ölelim zaten. Ama hanımefendinin çocuğu da yanında. Eşim polis merak etme hergün ölümle yüz yüzeyim. Bende doğuda bomba döşenen yollarda öğretmenlik yapıyorum. Ölümü benden iyi bilemezsinAnıtkabir'de bomba patlatılabildikten sonra bu ülkede huzurla yaşayabileceğinizi sanıp neyse en azından hayattayım demek size yetecekse buyrun yaşayın. öleceksek Anıtkabir'de ölürüz zaten sonra yaşamasak da olur.
- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
böyle boş boş öleceksek ölelim demekle olmuyor. Benim geçtiğim yolda 11 kg patlayıcı döşenmiş. Bizi patlatacaklardı. Ölümle hergün burun bulunayım. Çok şükrü ki çocuğum yok düşünecek kimsem yok bir canım var. Ülkemiz için vermeye hazırımAnıtkabir'de bomba patlatılabildikten sonra bu ülkede huzurla yaşayabileceğinizi sanıp neyse en azından hayattayım demek size yetecekse buyrun yaşayın. öleceksek Anıtkabir'de ölürüz zaten sonra yaşamasak da olur.
Evet öleceksek ölelim zaten. Ama hanımefendinin çocuğu da yanında. Eşim polis merak etme hergün ölümle yüz yüzeyim. Bende doğuda bomba döşenen yollarda öğretmenlik yapıyorum. Ölümü benden iyi bilemezsin
ben senin şahsına ölümü biliyor musun diye laf mı söyledim? hayatımızın risklerini mi yarıştıralım? benim eşim de piyade üsteğmen sınırlarda görev yapıyor en yakın arkadaşlarımız hakkaride Şırnakta.. biz de gittik geldik diyarbakıra mardine. konu terör de değil yıllardır var terör. yıllardır oralarda yaşayan herkes ipin ucunda yaşıyor. konu ülkenin geldiği durum.
ben o bombalar patladığının akabinde çocuğumu alıp gittim anıtkabire.. mevzu yaşamak ölmek değil orası da patlatılabiliyorsa demek ki yaşamanın veya çocuklarımızı da yaşatmaya çabalamanın bi manası kalmıyor demek..
- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Çocuğumu yaşatırım ben. Hanımefendi kendi tek gidebilir. Bende şuan Suriye sınırında görev yapıyorum. Sınırda bombalar patlıyor sesleri geliyor. Hergün öğrencilerimi sakinleştirmekle uğraşıyorum. Sınıfımızda girip sırların altında çok ağladık. Çocukların psikolojisini gördüğüm için çocuğuyla gitmesin dedim. Ben çünkü bombalar eşliğinde yaşayan çocukları okutuyorum. Psikolojileri nasıl tahmin bile edemezsin.ben senin şahsına ölümü biliyor musun diye laf mı söyledim? hayatımızın risklerini mi yarıştıralım? benim eşim de piyade üsteğmen sınırlarda görev yapıyor en yakın arkadaşlarımız hakkaride Şırnakta.. biz de gittik geldik diyarbakıra mardine. konu terör de değil yıllardır var terör. yıllardır oralarda yaşayan herkes ipin ucunda yaşıyor. konu ülkenin geldiği durum.
ben o bombalar patladığının akabinde çocuğumu alıp gittim anıtkabire.. mevzu yaşamak ölmek değil orası da patlatılabiliyorsa demek ki yaşamanın veya çocuklarımızı da yaşatmaya çabalamanın bi manası kalmıyor demek..
Çocuğumu yaşatırım ben. Hanımefendi kendi tek gidebilir. Bende şuan Suriye sınırında görev yapıyorum. Sınırda bombalar patlıyor sesleri geliyor. Hergün öğrencilerimi sakinleştirmekle uğraşıyorum. Sınıfımızda girip sırların altında çok ağladık. Çocukların psikolojisini gördüğüm için çocuğuyla gitmesin dedim. Ben çünkü bombalar eşliğinde yaşayan çocukları okutuyorum. Psikolojileri nasıl tahmin bile edemezsin.
öff tamam canım sen daha kötüsünü yaşıyorsun peki ben bişey bilemem.. hala neredesin sen yaa..
- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 39
canım ben ankarada yaşıyorum. burası nekadar korkutucuysa sizin oralarda öyle. bomba patlayacaksa istanbul ankara ayırt etmiyor. korkma al oğlunu gel derim. sizin içinde değişiklik olur buralar güneşli ama soğuk ona göre hazırlıklı gelinMerhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.
Ben de gideceğim, ünv. Ankara'da okudum ve okul bittikten sonra bir daha gitmedim. Dolayısıyla benim için de güzel olacak aslında özledim o gri kenti.
Ama terörden çok korkuyorum, annem kesinlikle gitmeyin diyor, eşim kararı bana bıraktı. Ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü, Çocuğun hevesini kırmak da istemiyorum. Özellikle anne olan kullanıcılara soruyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Hayatımızı teröre göre mi şekillendirmeliyiz? Böyle bir gerçeklik var bu ülkede. Abartıyor muyum yoksa?
Not: Çocuk olmasa inanın hiç korkmam, atlar giderim ama çocuk (İstanbul'dan otobüsle gidilecek)
- 24 Nisan 2015
- 6.895
- 7.092
- 198
neden korkuyorsunuz kı anıtkabır en guvenlı yerlerden bırı ankarada yoldada teror sadırısına maruz kalacagınız bır duzergahınız yok, helekı cocuk heveslı ıse hıc kırmayın hevesını anıtkabır her turk evladının en az bır kez zıyaret etmesı gereken bır mekan...Merhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.
- 21 Ağustos 2015
- 1.130
- 832
- 53
Gecenlerde bi haber vardi anne kizini trafik kazalarindan korkutugu icin otobusle deyil ucakla yolculuk etmesini istiyo kiz ucakla istanbula geliyo 2 arkadas yolda bekliyolar ve kamyon surucusu kizlaribgormuyo park etmek icin yanasiyo ve 2 kizida altina aliyo annesinin trafik kazasindan korkup ucakla yollayan kiz kamyonun altinda kalarak öluyo.. ecel geldikten sonra karsi koyamazsiniz ki ankaraya da yok ki sadece teror istanbuldada var gidin bence olacakla ölecegin onune gecilmiyo
Merhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.
Hiç korkmayın gidin, terörün amacı bu korkuyu yaratmak zaten
Yavrunuzun hevesini kırmayın, Atamızı bilsin, sevgisi içine yerleşsin
Benden de selam götürün Atama, ruhu şad olsun, dualarımız onunla
- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Şöyle söyleyeyim. Patlayan yerler bir daha patlamıyor. Her seferinde farklı yerde olaylar oluyor.Biz istanbul'da yaşıyoruz, burası daha da tehlikeli belki, olay Ankara değil, belirli bölgeler risk altında, mesela Sultanahmet, Taksim, havalanları, metro istasyonları, Anıtkabir, terminal vb. Böyle bir gerçeklik var ama yapacak bir şey de yok.
Lanet olsun teröre, lanet mahfettiler güzelim ülkemizi!
Ankara'ya gidin.
istanbulda terör yok mu veya herhangi bi yerde ???Merhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.
- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
İstanbul daha tehlikeli değil mi yahu? Mahallenizdeki karakola saldırılabilir mesela. Şehir içi otobüsünüze molotof atılabilir?
Ankara'da Kızılay'a gitmezseniz ve özel günlerde meydanlara çıkmazsanız genellikle güvendesiniz.
İstanbul'da yaşamanıza rağmen Ankara'dan korkmanız garip geldi.
Ben artık hiçbir özel günde meydanlara çıkmıyorum ve Kızılay'a gitmiyorum ama herhangi bir gün Anıtkabir'e saldırı olacaksa da orada öleyim ben zaten.
Ankara'da Kızılay'a gitmezseniz ve özel günlerde meydanlara çıkmazsanız genellikle güvendesiniz.
İstanbul'da yaşamanıza rağmen Ankara'dan korkmanız garip geldi.
Ben artık hiçbir özel günde meydanlara çıkmıyorum ve Kızılay'a gitmiyorum ama herhangi bir gün Anıtkabir'e saldırı olacaksa da orada öleyim ben zaten.
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798