• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerimde olsanız ne yapardınız?

Yerinde olsanız gidermiydiniz?

• Giderim

OY: 63 96,9%
  • Gitmem

OY: 2 3,1%

• Ankete Katılan
    65

michonne

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
1.640
2.294
333
Merhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.

Ben de gideceğim, ünv. Ankara'da okudum ve okul bittikten sonra bir daha gitmedim. Dolayısıyla benim için de güzel olacak aslında özledim o gri kenti.

Ama terörden çok korkuyorum, annem kesinlikle gitmeyin diyor, eşim kararı bana bıraktı. Ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü, Çocuğun hevesini kırmak da istemiyorum. Özellikle anne olan kullanıcılara soruyorum, siz olsanız ne yapardınız?

Hayatımızı teröre göre mi şekillendirmeliyiz? Böyle bir gerçeklik var bu ülkede. :( Abartıyor muyum yoksa?

Not: Çocuk olmasa inanın hiç korkmam, atlar giderim ama çocuk (İstanbul'dan otobüsle gidilecek)

Doğru be kızlar, ben terörden korkarken, bir araba çarpar gene olan olur. Ecel bu ama...

Merhaba kızlar. Oğlum 5. sınıfta, okulu Anıtkabir'e gezi düzenlemiş bu hafta sonu, gece yola çıkılacak ertesi gün akşamüstü dönülecek. Çocuk gitmeyi çok istiyor ve çok heyecanlı.

Ben de gideceğim, ünv. Ankara'da okudum ve okul bittikten sonra bir daha gitmedim. Dolayısıyla benim için de güzel olacak aslında özledim o gri kenti.

Ama terörden çok korkuyorum, annem kesinlikle gitmeyin diyor, eşim kararı bana bıraktı. Ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü, Çocuğun hevesini kırmak da istemiyorum. Özellikle anne olan kullanıcılara soruyorum, siz olsanız ne yapardınız?

Hayatımızı teröre göre mi şekillendirmeliyiz? Böyle bir gerçeklik var bu ülkede. :KK43: Abartıyor muyum yoksa?

Not: Çocuk olmasa inanın hiç korkmam, atlar giderim ama çocuk (İstanbul'dan otobüsle gidilecek)
Giderim hem başına birşey gelecek olsa istanbulda da gelir ecelden kaçılmaz bir araba çarpar vs kırmayn çocuğu gidin.

Bugün terör sebebiyle Anıtkabir'e Ankara ziyaretini yapmadığınızı düşünün. Yarın bu isim başka şehir olabilir . Çanakkale , Bolu ,Bursa .. Ecel her yerde geldi mi geliyor. Terör örgütünün de istediği bu ; insanları evlere kapatmak , göz korkutmak . Yanımızdan geçen insanlara kötü kötü bakar olduk. Bence gidin , çocuğunuz bu kadar hevesliyse hevesi kırılmasın.Arkadaşın deidği gibi meydanlarda çok olmazsınız , Kızılay vs.

Bence iki şehir de birbirinden masum değil.Pislikler her yerde. Konu açmanıza bile gerek yoktu,koşa koşa giderim ben olsam.

Hayatımızı teröre göre mi şekillendirmeliyiz? Böyle bir gerçeklik var bu ülkede. :KK43: Abartıyor muyum yoksa?

biz gönderiyorduk ancak gezi iptal edildi..
benim de eşim sizin gibi terör vs dedi ama ben sizler gibi düşünmüyorum vakti gelen oturduğu yerde de ölüyor..

Ankara 'da yaşayanların canı patlıcan mı?:skandal:
Biz istanbul'da yaşıyoruz, burası daha da tehlikeli belki, olay Ankara değil, belirli bölgeler risk altında, mesela Sultanahmet, Taksim, havalanları, metro istasyonları, Anıtkabir, terminal vb. Böyle bir gerçeklik var ama yapacak bir şey de yok.

Lanet olsun teröre, lanet mahfettiler güzelim ülkemizi!

Bende Ankaraliyim 29 Ekim de bizde kizimin okul servisiyle birlikte gittik hicbirsey olmadi zaten her yerde güvenligi sağlamışlar siz basta tereddüt etmeyin ki çocugada farkli yansimasin.Ecelin ne zaman gelecegi hic belli olmaz onu Allah bilir hepimiz icin geçerli rahat olun ve gidin

Biz istanbul'da yaşıyoruz, burası daha da tehlikeli belki, olay Ankara değil, belirli bölgeler risk altında, mesela Sultanahmet, Taksim, havalanları, metro istasyonları, Anıtkabir, terminal vb. Böyle bir gerçeklik var ama yapacak bir şey de yok.
Ben de İstanbul'dayım.Haklısın yapacak bir şey yok.Güvenilir yerde oturup ta ,teröre kurban gidenler de var.Ecel geldikten sonra mekan farketmiyor.

Back