illa benı haklı gormelerı ıcın dogumunada gıtmem gerekmıyor ya degılmı? bısey soylerse kaynanam, sımdı benı ıstemıyor sutu mutu kesılır allah korusun onun ıcın gelemeyecgım derım oluy mu:)
Ahaha alemsin diablo :))
canım benzer sorunları yaşıyoruz işte hepimiz
ama sen sakın gitme :)ben benden pay çıkar kendine
görümce ilk adımı attı,bende onu evime kabul edeceğim :)
kabul etmesem istemiyorum demektir.
görümcem buna rağmen gelirse yine yaranamayacaktır
çünkü istemiyorum...
anlatabildim mi ki :))
Bende gitmezdim.Insanlar sana nasil davraniyorsa ayni sekilde davranmalisin istenmedigini bile bile gitmek kendinden ödün vermek demektir...
ben kartları hep acık oynayan tarafım, maalesef hıc rol yapamıyorum. bu ay ıcınde bır suru ozel gun var o arada ne yapacgım pekı. sımdı ben gıderım zamanı gelınce ben dogum yaptıgımda o gelmezsede cok sınır olurum ama
anladığım kadarıyla kaynın ailede daha baskın.
çekindikleri için aile bireyleri onların her yaptığını doğru buluyor.
eşini de kıymetli gösterdiği için o hep haklı olacaktır.
eşin abisi kadar kendini gösteremiyor,çekiniyor sanırım.
bence eşin öyle diye onların sana reva gördüğü muameleye razı olma.
kimseyle iyi olmaya çalışmaya gerek yok,üstelik tek taraflıysa.
gördüğüm kadarıyla sen olaylara daha panikle yaklaşıyorsun,çünki eşinden beklediğin tepkiyi göremeyince ben halletmeliyim diyorsun.
bu da çok zor bir durum.
ama sen farklısın ve hem eşini hem kendini ezdirmeyecek tavırlarda bulunmalısın.
önce sakin ol,kim neyi hakediyor onu düşün ve ona göre davran.
bundan sonraki yakınlık seviyenizi hesaplayarak doğum konusunu düşün.
araya mesafe koyacaksan gitme,yok görüşme sıklığınız devam edecekse ailesiyle git,hediyeni tak çık.
ailesiyle görüştüğünüz de bunu seni rahatsız etmek için sürekli dile getirteceklerdir.
benim eşim hep der bir adım önde olmalıyım diye sizin yerinizde ben olsam giderdim çeyreğimide takardım hiç kimseyede laf vermezdim ağzına laf sırası geldiğindede ben herşeylerinde bulundum elimden geleni yaptım der çekilirdim hiç kimsede size bi laf edemez ama eyer gitmesseniz haklı olsanız bile gitmediğiniz için haksız olcaksınız sonra belki sizde KEŞKE gitseydim diyceksiniz bence gidin ve siz hep bir adım önde olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?