canım doğum senin için inanılmaz bir fırsat...
aynı sıkıntıdan bende muzdaribim..
bana inanılmaz zarar veren eltim bugün yarın doğum yapacak tebrik için arasam mı aramasam mı derdindeyim...
sende benim açtığım konulardan bana akıl werir misin ??
senin yerinde olsam bu fırsatı değerlendirir giderim, orada mümkün olduğunca güçlü ve mutlu imajı çizerim.. eşimle kendi kendimize fazlasıyla yetiyoruz
size hiiiçççç ihtiyacımız yok gibi...
sadece bebekle ilgilenir eltimin yüzüne güler gibi yapıp ilgimi başka yönlere weririm..
gittiğinde kayın validen we k.pederin artı eltin müthiş utanacak...
eşinde ''onların tüm soğukluklarına karşın karım yinede bebeği görmeye geldi'' diyecek...
büyüklük sende kalacak !!!!!! muhakkak git
soğukluklara dewam edeckeler onlar hiç değilse aklı ergin olan kişiler senin haklılığını kabul edecek... sorunun onlarda olduğunu belgelemiş olcaksın
kesinlikle git !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aynı sıkıntıdan bende muzdaribim..
bana inanılmaz zarar veren eltim bugün yarın doğum yapacak tebrik için arasam mı aramasam mı derdindeyim...
sende benim açtığım konulardan bana akıl werir misin ??
senin yerinde olsam bu fırsatı değerlendirir giderim, orada mümkün olduğunca güçlü ve mutlu imajı çizerim.. eşimle kendi kendimize fazlasıyla yetiyoruz
size hiiiçççç ihtiyacımız yok gibi...
sadece bebekle ilgilenir eltimin yüzüne güler gibi yapıp ilgimi başka yönlere weririm..
gittiğinde kayın validen we k.pederin artı eltin müthiş utanacak...
eşinde ''onların tüm soğukluklarına karşın karım yinede bebeği görmeye geldi'' diyecek...
büyüklük sende kalacak !!!!!! muhakkak git
soğukluklara dewam edeckeler onlar hiç değilse aklı ergin olan kişiler senin haklılığını kabul edecek... sorunun onlarda olduğunu belgelemiş olcaksın
kesinlikle git !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!