• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerımde olsanız ne yapardınız?

canım doğum senin için inanılmaz bir fırsat...
aynı sıkıntıdan bende muzdaribim..
bana inanılmaz zarar veren eltim bugün yarın doğum yapacak tebrik için arasam mı aramasam mı derdindeyim...
sende benim açtığım konulardan bana akıl werir misin ??
senin yerinde olsam bu fırsatı değerlendirir giderim, orada mümkün olduğunca güçlü ve mutlu imajı çizerim.. eşimle kendi kendimize fazlasıyla yetiyoruz
size hiiiçççç ihtiyacımız yok gibi...
sadece bebekle ilgilenir eltimin yüzüne güler gibi yapıp ilgimi başka yönlere weririm..
gittiğinde kayın validen we k.pederin artı eltin müthiş utanacak...
eşinde ''onların tüm soğukluklarına karşın karım yinede bebeği görmeye geldi'' diyecek...
büyüklük sende kalacak !!!!!! muhakkak git
soğukluklara dewam edeckeler onlar hiç değilse aklı ergin olan kişiler senin haklılığını kabul edecek... sorunun onlarda olduğunu belgelemiş olcaksın
kesinlikle git !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evet gır dıyen arakadaslar gercekten cok polıtık yaklasıyorlar. ma bende o polıtıklık yok maalesef. bılmıyorum bu aralar baska canımı sıkan olaylar olmazsa gıderım dedıgınız gıbı yaparım dıye dusunuyorum. ozlemcım senın olay cok sarpa sarmıs senın topıcını okudum daha resmı bısey olmadan cok ıclı dısılı olmussunuz. ne kayınvalıdenı ne de eltını yanına almadan bıran once evlenmeye bak. gerısını bosver

saol canım ilgilendiğin için, benim hatam sözlüme göre ''herkesi kendim gibi sanmam'' kayınwalidemi anne gibi görmekle ii etmedim kadın
benle kalma derdine düştü... benden önce 20,15 ve 4 senelik evli oğlu kızı varken..
elitimde ailede seviliyorum diye çıldrımağa başladı.. oysa onu bile cok sewiodum.. nese canım ya benim eltim olcak kızda doğum yapcak
sence ne yapmalıyım arasam mı ?? sözlüm onu muahatp almıo kardeşini arayacak, bende kardeşini arayım demi ??
bigün zehirlenip hastaneye kaldırıldığımı duymuş sanki sözlüm benim eşim, yanımda sanki, sözlümü arıo....
beni adam yerine koymuo.. bende doğum tebriği için sence kaynımı mı yoksa cadıyı mı arayayım ??
sesini duyma meralısı değilim ama orda burda ozlem adam sewcio beni dışlıo saçmalaıklarına başlıcak die çekiniomm sözlüm onu aramıcak

sende kaynını ara, yada hıc arama dogumda sozlunle hastaneye gıt. bak bana ne dedıler. sende al sozlunu koluna gıt tebrık et don evıne o zaman . bu bana daha mantıklı geldı

illa benı haklı gormelerı ıcın dogumunada gıtmem gerekmıyor ya degılmı? bısey soylerse kaynanam, sımdı benı ıstemıyor sutu mutu kesılır allah korusun onun ıcın gelemeyecgım derım oluy mu:)

Ahaha alemsin diablo :))
canım benzer sorunları yaşıyoruz işte hepimiz
ama sen sakın gitme :)ben benden pay çıkar kendine
görümce ilk adımı attı,bende onu evime kabul edeceğim :)
kabul etmesem istemiyorum demektir.
görümcem buna rağmen gelirse yine yaranamayacaktır
çünkü istemiyorum...
anlatabildim mi ki :))

Ahaha alemsin diablo :))
canım benzer sorunları yaşıyoruz işte hepimiz
ama sen sakın gitme :)ben benden pay çıkar kendine
görümce ilk adımı attı,bende onu evime kabul edeceğim :)
kabul etmesem istemiyorum demektir.
görümcem buna rağmen gelirse yine yaranamayacaktır
çünkü istemiyorum...
anlatabildim mi ki :))

anladım hıc sevmıyorum boyle ıslerı yaaaa offfff. okey gıtmıyorum

Bende gitmezdim.Insanlar sana nasil davraniyorsa ayni sekilde davranmalisin istenmedigini bile bile gitmek kendinden ödün vermek demektir...

sonuna kadar katılıyorum!!birde .fazla yüz göz olmamamız lazım konu sahibinin dediği gibi hep bir yerden patlak veriyor.en iyisi mesafe..

canımmmmm sakın gitme az önce kayınwwalidemi aramam gerekti teli tartıştığım eltim actı.....

çok kötü bi duruma düştüm.. sanki ben onu aramışım gibi...... ben onu ewde değil doğumda sanıodum oysa yarınmış doğum

ben daha kayın walidemi sormadan ayy kapamam lazım banyodan çıktım e acma o zaman biliosun benim kayın walidemi arayacağımı numaram çıkıyo !!!!

umursamaz haller doğumundada asla aramıcam... senin eltin benimkinin zararsız hali boşwer bence... yeinde olsam kaynımı ararım sadece...

ben kartları hep acık oynayan tarafım, maalesef hıc rol yapamıyorum. bu ay ıcınde bır suru ozel gun var o arada ne yapacgım pekı. sımdı ben gıderım zamanı gelınce ben dogum yaptıgımda o gelmezsede cok sınır olurum ama :(

gelmezse gelmesin o onun ayıbı onun sana yaptığı tavır herkez tarafından anlaşılmaz bilinmez ama sen bi gitme daha her problemde sen doğuma gitmedi olursun önüne gelir sürekli niye koz veresin ellerine.dediğim gibi politik olmazsan sen üzülürsün bide bir insana verebileceğin en büyük ceza onu yokmuş gibi saymaktır hiç ciddiye alma yani kırılsanda belli etme sen kimsinki havalarına gir dik dur hep.özel günlerdede kim aranacaksa ara tebrik et uzatma konuşmalarını

ıyıce karıstı aklım.... sımdı gıtmek ıstemıyorken ayıp olmasın aman benı suclu gormesınler dıye gıtmelımıyım, yoksa ne hallerı varsa gorsunler (hanı bı fıkra varya " sen gulu nerene takarsan tak , ben sıgaramı yakarım keyfıme bakarım :):) ) mı demem gerekıyor.
bugune kadar yaptıgım hıcbırseyden karsılık alamadım, ustune hep uzuldum. 7 ay boyunca aramayan kaynıma bıle gerektıgı kadar tepkı vermedım. eltımden ıse nefret eder durumu geldım. O oakaar rahat gamsız bırı ki onun yanında ben gamsız rolu yapamıyorum.
gercekten cok kırgın ve haksızlıga ugramıs olmanıza ragmen gemılerı yakmayımı, yakmamayımı tercıh edersınız. bana gore degıl, ben olsam dıye cevap yazarsınız kendımı daha rahat hıssedecgım canlar:)

kızlar dun aksam esımle tartıstım yaaaaa :60: :59: canım cok sıkkın.
yenı konu acamıyorum onun ıcın buraya yazıyorum yorumlarınızı beklıyorum, artık benı azarlarmısınız yoksa tesellımı edersınız bılemem :59:
Aksam kk ya gırdım kayınvalıdenız ve eltınızden ısıttıgınız ıncıler sıye bır topic var ordakı seylerı okuyorum hemde guluyorduk. Sonra dedımkı bende senın annenden ısıttıgım ıncıyı anlatayım mı dedım ( buraya yazıdklarımın tam detayını bılmıyorum sadece bır kacını)
Neyse bırkac gercekten komık , hıcbır sekılde kotu bır olay olmayan 2 olayı anlattım. Basladım gulmeye , bır surat bır tavır. Bır bakısı varkı yuzunu dokerek sınır oldum.
Sen burada bır cok kısının yorumunu okurken guluyorsun sana komık gelıyorda bu anlatıgım seyın neresınden rahatsız ettı de yuzunu astın dedım.
Hıcbırsey soylemedı ama offf puffff gıbı seyler yaptı sıkıldım kalktım yanından gıttım yattım.
Sonra geldı ben suratımı asmadım sen yanlış anladın , farkında degılım , nıye boyle yapıyorum bılmıyorum dıye bır guzel kıvırdı.
O kadar cok doluydumkı bu olanlara actım agzımı gece yarısı ve sıraladım.
1) Benım kardesımın 10 dakıka gecıkmesıne gecen gun afra tafra yapıyorsun ama kusura bakma senın kardesının 1,5 senedır sesı solugu cıkmıyor
2) Senın hatrın ıcın, uzulme dıye gozunun ıcıne bakıyorum annen ve babanın yaptıgı tum yanlıslıklara ragmen asla edepsızlık yapmadan ve asla araya soguk mesafeler koymadan Akralık baglarına devam edıyorum.
3) Karını sen burada 7 ay yokken ve annemın evınde kalırken bır kez dahı benı aramayan kardesıne ve onun esıne yeterı tepkıyı vermıyorum sende azgını acıp napıyorsun demıyorsun.
4) Bu kadar fedakarlık yapmama ragmen hala bır selamı bıle gondermeyen kardesıne hala o benım kardesım dıyebılıyorsun pes dogrusu.
5) Bır agabey nasıl olurda 7 ay gormeyecegı kardesını 1 klez dahı gıtmeden once bulusalım goruselım dıye aramaz sormaz , evıne goturudugumuz hedıyenın nasıl paketıyle kapının onune koyup hıc bakma tenezzulunu bıle gostermez bunuda anlamıyorum.
6) Bır koca nasıl olurda esının bukadar seye uzulmesıne ragmen kayıtsız kalabılır analayamıyorum.
7) Heeee bu kadar sey soyledım soyleyecek tek bır kelımen bıle yok tabı, o eltımın dogumuna gıtmıyorum senınde artık tarafını bellı edıp gıtmemenı beklıyorum. Kı eger gıdersen abını bende arayıp kardesın hala bukadar yapılana ragmen yanında olmayı tercıh ettı bıraz olsun yuzun kızardımı dıye soracagım
Dedım.

Sonra bana ben senın gıbı degılım, ınsanlara cevap veremıyorum,kıramıyorum. Ama bu huyumuda mutlaka bırakmam lazım onuda bılıyorum. Sana karsı cok haksızlık yapıldı bılıyorum bu konuda kendımı degıstırmeye calısacagım dedı.
Sonra yattık uyuduk. Kavgamı uzatmak ıstemıyorum ne olursa olsun o benım esım onu sevıyorum ama bu kadar haksızlıgada kayıtsız kalmasına dayanamıyorum. Masaya yumrugunu vurup ailesine YETER ARTIK! Dıyecegını gunu gorebılecekmıyım acaba?
Sımdı takma aman ne yaparlarsa yapsınlar demek kolay , ama Insan bıseyın altında kalınca bosvereyım dıyemıyor. Ohhhhhh rahatladım

anladığım kadarıyla kaynın ailede daha baskın.
çekindikleri için aile bireyleri onların her yaptığını doğru buluyor.
eşini de kıymetli gösterdiği için o hep haklı olacaktır.
eşin abisi kadar kendini gösteremiyor,çekiniyor sanırım.
bence eşin öyle diye onların sana reva gördüğü muameleye razı olma.
kimseyle iyi olmaya çalışmaya gerek yok,üstelik tek taraflıysa.

gördüğüm kadarıyla sen olaylara daha panikle yaklaşıyorsun,çünki eşinden beklediğin tepkiyi göremeyince ben halletmeliyim diyorsun.
bu da çok zor bir durum.
ama sen farklısın ve hem eşini hem kendini ezdirmeyecek tavırlarda bulunmalısın.

önce sakin ol,kim neyi hakediyor onu düşün ve ona göre davran.
bundan sonraki yakınlık seviyenizi hesaplayarak doğum konusunu düşün.
araya mesafe koyacaksan gitme,yok görüşme sıklığınız devam edecekse ailesiyle git,hediyeni tak çık.
ailesiyle görüştüğünüz de bunu seni rahatsız etmek için sürekli dile getirteceklerdir.

benim eşim hep der bir adım önde olmalıyım diye sizin yerinizde ben olsam giderdim çeyreğimide takardım hiç kimseyede laf vermezdim ağzına laf sırası geldiğindede ben herşeylerinde bulundum elimden geleni yaptım der çekilirdim hiç kimsede size bi laf edemez ama eyer gitmesseniz haklı olsanız bile gitmediğiniz için haksız olcaksınız sonra belki sizde KEŞKE gitseydim diyceksiniz bence gidin ve siz hep bir adım önde olun

anladığım kadarıyla kaynın ailede daha baskın.
çekindikleri için aile bireyleri onların her yaptığını doğru buluyor.
eşini de kıymetli gösterdiği için o hep haklı olacaktır.
eşin abisi kadar kendini gösteremiyor,çekiniyor sanırım.
bence eşin öyle diye onların sana reva gördüğü muameleye razı olma.
kimseyle iyi olmaya çalışmaya gerek yok,üstelik tek taraflıysa.

gördüğüm kadarıyla sen olaylara daha panikle yaklaşıyorsun,çünki eşinden beklediğin tepkiyi göremeyince ben halletmeliyim diyorsun.
bu da çok zor bir durum.
ama sen farklısın ve hem eşini hem kendini ezdirmeyecek tavırlarda bulunmalısın.

önce sakin ol,kim neyi hakediyor onu düşün ve ona göre davran.
bundan sonraki yakınlık seviyenizi hesaplayarak doğum konusunu düşün.
araya mesafe koyacaksan gitme,yok görüşme sıklığınız devam edecekse ailesiyle git,hediyeni tak çık.
ailesiyle görüştüğünüz de bunu seni rahatsız etmek için sürekli dile getirteceklerdir.

Aynen dedıgın gıbı ... bende bı savunuldugumu, esım tarafından onlara tepkı verıldıgını gormek ıstıyorum. Bırazcık olsa esım konusuyor gereklı cevabı verıyor ben susayım demek ıstıyorum. Cok sıkıldım artık bu konulardan , benımde beklentılerım var. Esım her dedıgımı yapar ,cok guzel bır evlılıgımız var, maddı olarakda hıcbır sıkıntımız yok allaha sukur ancak bu konularda sakın tarafsız kalmasını kaldıramıyorum.

benim eşim hep der bir adım önde olmalıyım diye sizin yerinizde ben olsam giderdim çeyreğimide takardım hiç kimseyede laf vermezdim ağzına laf sırası geldiğindede ben herşeylerinde bulundum elimden geleni yaptım der çekilirdim hiç kimsede size bi laf edemez ama eyer gitmesseniz haklı olsanız bile gitmediğiniz için haksız olcaksınız sonra belki sizde KEŞKE gitseydim diyceksiniz bence gidin ve siz hep bir adım önde olun

benım esım onumdede degıl arkamda da degıl. hep ben dogru davranmalıyım, ben aramlıyım sormalıyım, ben ıyı olmalıyım ama bana bunlar yapılmayıncada" napalım onlar oyle, oldugu gıbı kabul etmek zorundayız" falan deyınce nevrım donuyor yaaaa. :47: :47:
o dedıgım KESKE yı hamılelıgını ogrendıgımde aramasaydım lafının basında daha cok kullanıyorum ınan. kendımı kullanılmıs, ıyı nıyetımın suıstımal edıldıgını, haksızlık edıldıgını dusunuyorum.
Napcam ben bu aılesıne pasıf adamla bılmıyorum kı

Back