- 28 Ekim 2022
- 6.732
- 17.168
- 178
- 28
- Konu Sahibi sedagaziantep27
-
Evet .Konuyla başlıktaki soru uymuyor ki. Bunun için de tartışmayın. Madem aynı apartmanda oturuyorsunuz, hayat çekilmez böyle şeylerden ötürü tartışarak. He he deyin, geçin yani. Her ilgi beklentisini karşılamak zorunda değilsiniz. Ama işi tartışmaya dökmek aynı ortamda yaşarken sizi de yorar.
Eşiniz gerekeni söylemiş, kafaya takmayın kv ilgi beklemiş.
Kv kendi annesi değil ama? Seda hamile üstelik bulaşmasın diye onun gelmeyin demesi lazımdı zaten.Kendi annen bu lafları söyledi diye gitmemezlik yaparmiydin giderdin cunki annen e kayinvalidese bir anne hasta olduğu için ilgi beklemiş serzenişte bulunmuş esinizde gönlünüz olsun diye anneme gitme demiş ne büyük bir buluş
Antep'te karpuz çekirdeğini doldurmayacak deyişi "fıstık kabuğunu doldurmayacak" olarak mı uyarlanmis?fıstık kabuğunu doldurmayacak sey dedim.
Fıstık kabuğu ise sıkıntılı ☺Günaydın herkeze.
Daha önce bahsetmiştim.
Eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz.
(Daireler ayrı)
Geçen hafta görumcem grip olmuştu .
onla karşılaştığımda bahçede geçmiş olsun dedim zaten.
Aradan zaman geçti bu defa benim esime bulaşmış. Oda hasta oldu ve 3 gündür evdeydi.
Onla ilgilendim baktım.
Sonra eşimden duydum kaynana da hasta olmuş . Gorümcemin kızıda hasta olmuş. Bunlara genel olarak bulaşmış. Bi ben iyiyim şuan . Eşimde hep kendine dikkat et uzakta oturalim sanada bulaşmasın diyordu.
Yine geçmiş olsun dedim .
Eşimden zaten bilgi malumat alıyorum .
Sorup öğreniyorum .
Dün akşam oturuyorum . Mutfakta tv izleyip çay iciyordum. Saat 9 da telefon çaldı kaynanam seda gel sana yemek vercem dedi .
Çıktım hatta kendi yaptığım tavuklu yemekten götürdüm . Ay zahmet etmeseydin yemeği erken yedik birde ben gripken başka yemek yiyemiyorum dedi .
Bende yine kalsın sonra tadına bakın deyip mutfaga koydum. Gecmis olsun gene dedim. Beni terslemeye başladı . Sadece böyle söylemekle olur muy muş neden çıkmamışım gelmemişim . ( ayrı ilgi alaka devamlı kim olursa olsun herkes bnle ilgilensin bi kafa yapısı var). Bende anne ufukta hastaydı . O bile daha tam düzelmiş değil . Hem dikkat et sanada bulaşmasın diyor dedim. Bi ara sustu . Sonra geri devam etti laf sokmalara tabi tabi siz risk almayın aman sen burda kalma kalma diye elime tepsiyi tutuşturdu git demenin kibarını yaptı .
Aşağı indim esim isten 9 buçukta geldi .
Yüzümün düşüklüğünden anladı bir sorun var galiba diye ona anlattım annemi takma kafana boşver nenemin dedemin sülalesinden geçmiş herkesle dögusen yapıları var annem son günlerde iyi değil .
O da ayri kafada yaşıyor dedi .
Bnde esime artik ben ne yapacağımı şaşırdım yukarıya çıksam bi türlü çıkmasam ayrı türlü .
en ufak bi şeyde dedikodu yapıyorlar sacma fıstık kabuğunu doldurmayacak sey dedim. Eşimde gündüz tek gitme sende tamam . Ben izinliyken beraber gidelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?