Günaydın herkeze.
Daha önce bahsetmiştim.
Eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz.
(Daireler ayrı)
Geçen hafta görumcem grip olmuştu .
onla karşılaştığımda bahçede geçmiş olsun dedim zaten.
Aradan zaman geçti bu defa benim esime bulaşmış. Oda hasta oldu ve 3 gündür evdeydi.
Onla ilgilendim baktım.
Sonra eşimden duydum kaynana da hasta olmuş . Gorümcemin kızıda hasta olmuş. Bunlara genel olarak bulaşmış. Bi ben iyiyim şuan . Eşimde hep kendine dikkat et uzakta oturalim sanada bulaşmasın diyordu.
Yine geçmiş olsun dedim .
Eşimden zaten bilgi malumat alıyorum .
Sorup öğreniyorum .
Dün akşam oturuyorum . Mutfakta tv izleyip çay iciyordum. Saat 9 da telefon çaldı kaynanam seda gel sana yemek vercem dedi .
Çıktım hatta kendi yaptığım tavuklu yemekten götürdüm . Ay zahmet etmeseydin yemeği erken yedik birde ben gripken başka yemek yiyemiyorum dedi .
Bende yine kalsın sonra tadına bakın deyip mutfaga koydum. Gecmis olsun gene dedim. Beni terslemeye başladı . Sadece böyle söylemekle olur muy muş neden çıkmamışım gelmemişim . ( ayrı ilgi alaka devamlı kim olursa olsun herkes bnle ilgilensin bi kafa yapısı var). Bende anne ufukta hastaydı . O bile daha tam düzelmiş değil . Hem dikkat et sanada bulaşmasın diyor dedim. Bi ara sustu . Sonra geri devam etti laf sokmalara tabi tabi siz risk almayın aman sen burda kalma kalma diye elime tepsiyi tutuşturdu git demenin kibarını yaptı .
Aşağı indim esim isten 9 buçukta geldi .
Yüzümün düşüklüğünden anladı bir sorun var galiba diye ona anlattım annemi takma kafana boşver nenemin dedemin sülalesinden geçmiş herkesle dögusen yapıları var annem son günlerde iyi değil .
O da ayri kafada yaşıyor dedi .
Bnde esime artik ben ne yapacağımı şaşırdım yukarıya çıksam bi türlü çıkmasam ayrı türlü .
en ufak bi şeyde dedikodu yapıyorlar sacma fıstık kabuğunu doldurmayacak sey dedim. Eşimde gündüz tek gitme sende tamam . Ben izinliyken beraber gidelim dedi.