• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerel seçimlerde oyumu ....

Yerel seçimlerde oyumu ...

• adaya göre veririm. Hangi partiden olduğu çok önemli değil !

OY: 24 21,1%
  • partiye göre veririm. Adayın kim olduğu çok önemli değil !

OY: 33 28,9%
  • Hem adaya bakarım hem hangi partiden aday olduğuna, ikisi de benim için önemlidir !

OY: 57 50,0%

• Ankete Katılan
    114
daha önce partiye göre vermiştim oylarımı ama bu seçimde adaya vericem şuanki belediye başkanından memnunum onun devam etmesini isterim

tabiiki adaya göre veririm,sırf bilmem ne partisinden diye bana faydası olmayacak birine niye körü körüne oy vereyimki,şehrime kim faydalı olacaksa o kazansın,partisi farketmez.

sesi kısılsa da 30 martta sesi olacağımız insana vereceğiz tüm akrabalarla birlikte.

nette %50 diyorlar ama biz sülalede yaptık %100 çıktı sonuç . :72::72:

Bugün herkes için hayırlısı neyse o olsun.

Herşey bir yana hepimiz bu ülkenin bir parçasıyız ve hepimiz biriz, bu gerçeği unutmadan, birbirimizi yok saymadan hayırlı bir gelecek diliyorum :34:

Ülkede her ne kadar yerel seçimler bir genel seçim havasında yaşanıyor olsa da , bu hengame de ; çalışan , üreten ve çalışmayan , icraatsiz başkan adaylarının haklarının yenmeyeği ya da hak etmedikleri oyların verilmeyeceği bir seçim diliyorum bende .
Yapılacak gövde gösterisinden , ilimiz , ilçemiz kaybetmesin :42:

Hayırlı seçimler , akşama görüşürüz :1:

"Hem adaya bakarım hem hangi partiden aday olduğuna, ikisi de benim için önemlidir !" dedim..
ülke durumu normal olduğu sürece, duruma göre sadece adaya da bakabilirim.
fakat şuan partiye göre oy verdim, mantık olarak. her ne kadar içime sinmese de, şu durumda gereken buydu diye düşünüyorum.
Ülkemiz için hayırlısı olsun inşallah.

aman bilmemkim olmasında kim olursa olsun....ya da ölümüne bilmem ne liyim diyenlerden değilim, oy kullanacağım seçimin yerel seçim olduğunun, yaşadığım il ve ilçenin geleceği için önemli olduğunun bilincindeyim, o yüzden birazdan gidip, hiç bir partinin beni kandırmasına izin vermeden, çalışıp iş yapacağını düşündüğüm adaylara vereceğim oyumu....

Hem adaya hem de partiye baktım. Sırf bir partiden diye kendi şehrine bir katkısı olmayan bir insana oy verilmez ama genel anlamda parti görüşlerinden etkilenebileceğini de hesaba katarsak görüş de önemli...

bölgeye faydasının olacağını düşündüğüm insanlara oy verdim. nihayetinde yerel seçim. direk beni ve ailemi etkileyecek bir seçimde ideoloji düşünmem..

önce partiye sonra adaya bakardım. temiz mi, dürüst mü, düzgün mü diye.

Back