Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankete eklememi istediğiniz seçenek var ise lütfen yazın ekleyelim ...
Sıkıntılı durum aslında..
Partiye göre kullanıyorum, Med'in dediği gibi baraj olayı sakat..
Parti dediğime de bakmayın, mantık partisi.. Gönlümden geçen partiye bile değil.. Çünkü öyle olduğu zaman oylar bölünüyor, ortalık pazar alanına dönüyor.. Biz zaten nanay gülüm nanay, sadece oy verdim holiganlığı yapmak için atarız işe yaradığı yok. Hadi bu sene olur, hadi bu sene belki diye diye sırf ana muhalefet diye oyumu atıyorum, belki bu sene bi kıpırtı olur bölmeyelim oyları diye.. Çoğu kişinin de böyle yaptığını düşünüyorum..
Tabii gönül ister kişiye verelim ama, göz göre de havaya atılmıyor işte..
Aynen february...Gönlüm hala hepardan yana. 1 kere verdim, resmen vicdan azabı duydum. Öyle bir seçim sistemi ki, insanın elini kolunu bağlıyor.
Şimdi birileri çıkıp 'çalsa da oyum Ak Parti'ye der mi?
Der...
AKP ve BDP dışındaki partilerden birini düşüneceğim...
Sayın Kazen . Emek verip o kadar konu açmışsınız. KK ya ve size bu yakışır. Elinize sağlık. Ausencia nın da eline sağlık tabi.
Ancak siz bu bölümün homojen olduğuna yada olabileceğine gerçekten inanıyor musunuz merak ettim. Siyaset bölümünü takip edip etmediğiniz bilmiyorum. Ama net bir siyasal görüşünüzün olduğunu ve bunu objektif bir şekilde yansıttığınızı biliyorum. Saygıda duyuyorum. Görüşlerinizi ifade ettiğiniz zamanları düşünürsek aksi imkansız zaten.
Benim merak ettiğim; farklı görüşte olanların dışlandığı, ötekileştirildiği, cahil , yobaz, kör ilan edildiği ; bir kere yanılıp yenilip yazanların ilk yazılarından itibaren linç edildiği böyle bir ortama da bu kadar emek verdiğiniz bu bölümün ( tamam her anketin 12 den vurması imkansız ama ) gerçekleri yüzde kaç yansıtacağını düşünüyorsunuz? Gördüğüm kadarıyla anketlerinizde akp oldukça geride. Piyasadaki diğer anketlerle tamamen zıt yani.
Bana sorarsanız ( büyük ihtimal sormayacaksınız ama :) yinede söyleyim) bu anketler mevcut siyasal ortamın yansımasından ziyade KK siyasetinin ne kadar çorak olduğunun işareti. Farklı düşünceye tahammülün ne kadar az olduğunun belgesi. Farklı düşnenlerin yazmakatan değil uğramaktan illallah ettiğinin göstergesi. (en azından ben ediyorum)
Mevcut siyaset icra etme anlayışı kk siyasete çok güzel sirayet etmiş : )
Herşeye rağmen tekrar elinize sağlık diyor, siyaset anketlerinde değil belki ama diğer alanlarda onikiden vurcağınız güzel günler diliyorum: )