• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerden ısıtmalı evde yaşayanlar

kubraatr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
10
2
16
28
Yerden ısıtmalı evde kışın çamaşırlar naısl kurur ? Yeni evleniyorum ve evim yerden ısıtmalı ve peteksiz naısl olucagını bilemiyorum? Yerden ısıtmalı evde yaşayanlar var mı ?

Yerden ısıtmalı evde kışın çamaşırlar naısl kurur ? Yeni evleniyorum ve evim yerden ısıtmalı ve peteksiz naısl olucagını bilemiyorum? Yerden ısıtmalı evde yaşayanlar var mı ?
Biz de ilk zaman banyoda falan o banyo radyatörünü salonda ki kaloriferler arar olmuştuk :D Ama şimdi çamaşır teline seriyoruz her şeyi birde dublex olduğu için bizim korkuluklara asıyoruz artanları. Onun dışında yatak odasının genelde küçük balkonları olur maddi açıdan zorlamazsa ve varsa balkon tabi orayı camlatın bence çok iyi oluyor çamaşır için. Ama bizim yerden ısıtmayı sucu baştan aşağı kötü döşediği için kışın baya sıkıntısını çekiyoruz normalde çok rahat ve gerçekten her yeri ısıtan bi yöntem.

Biz de ilk zaman banyoda falan o banyo radyatörünü salonda ki kaloriferler arar olmuştuk :KK70: Ama şimdi çamaşır teline seriyoruz her şeyi birde dublex olduğu için bizim korkuluklara asıyoruz artanları. Onun dışında yatak odasının genelde küçük balkonları olur maddi açıdan zorlamazsa ve varsa balkon tabi orayı camlatın bence çok iyi oluyor çamaşır için. Ama bizim yerden ısıtmayı sucu baştan aşağı kötü döşediği için kışın baya sıkıntısını çekiyoruz normalde çok rahat ve gerçekten her yeri ısıtan bi yöntem.
Balkon var evet ama camlı değil .. Şuanlık kiracıyım maalesef cam mekan yaptıramam 🤦🏻‍♀️Oyuzden kara kara düşünüyorum nasıl çamaşırlar kuruyacak diye 🥺

Balkon var evet ama camlı değil .. Şuanlık kiracıyım maalesef cam mekan yaptıramam 🤦🏻‍♀️Oyuzden kara kara düşünüyorum nasıl çamaşırlar kuruyacak diye 🥺
Çamaşır kurutmak için dolu araç var enine boyuna yer sıkıntısı çekiliyorsa boyuna kurutmalıklarda var. Kaloriferdeki kadar kısa sürede kurumaz ama kuruyo sonuçta.

Kullanmadiginiz odanıza çamaşır teline serip sabaha toplarsiniz camı açıp havalandirisiniz odanizi.. Bizim ısıtma sistemi çok güzel döşenmiş geceden serip sabaha kurumuş bir şekilde topluyorum zaten petek üzerinde çamaşır kurutmak hem ısı kaybına yol açar hemde sağlıklı değil..

Mis gibi dert valla bizim evde yerden ısıtmayı geç lojmanda parke bile yok. Evde boş olan odaya çamaşırlık serip kurutuyorum. Kış günü olmasına rağmen öğle saatlerinde camı açıyorum kapıyı kapatıyorum bir iki günde kuruyor. Yerin varsa kurutma makinesi alırsın

Tüm k
Tüm kadın arkadaşlarıma kurutma makinası öneriyorum. Çamaşır makinasının üzerine konuyor. Hatta kurutma özellikli çamaşır makinaları var. Makinadan çıkar, uygun serecek bir yer bul, bir gün bekle, topla, katla... Eziyet bu yaş. Kurutma makinası çok büyük kolaylık. Alttaki makinadan çıkarıp üstteki makinaya koyuyorsunuz, bir saat sonra işiniz bitiyor. Ayrıca alttan ısıtmalı evler daha tasarruflu, en az %30 tasarruflu.

Kurutma makinesi kullanin , zaten kiyafetlerden carsaflardan cikan tozu pisligi görünce iyi ki almisim diyeceksiniz. Alerjiniz varsa hele, birebir cözüm.

Back
X