Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de ilk zaman banyoda falan o banyo radyatörünü salonda ki kaloriferler arar olmuştukYerden ısıtmalı evde kışın çamaşırlar naısl kurur ? Yeni evleniyorum ve evim yerden ısıtmalı ve peteksiz naısl olucagını bilemiyorum? Yerden ısıtmalı evde yaşayanlar var mı ?
Balkon var evet ama camlı değil .. Şuanlık kiracıyım maalesef cam mekan yaptıramamBiz de ilk zaman banyoda falan o banyo radyatörünü salonda ki kaloriferler arar olmuştukAma şimdi çamaşır teline seriyoruz her şeyi birde dublex olduğu için bizim korkuluklara asıyoruz artanları. Onun dışında yatak odasının genelde küçük balkonları olur maddi açıdan zorlamazsa ve varsa balkon tabi orayı camlatın bence çok iyi oluyor çamaşır için. Ama bizim yerden ısıtmayı sucu baştan aşağı kötü döşediği için kışın baya sıkıntısını çekiyoruz normalde çok rahat ve gerçekten her yeri ısıtan bi yöntem.
Çamaşır kurutmak için dolu araç var enine boyuna yer sıkıntısı çekiliyorsa boyuna kurutmalıklarda var. Kaloriferdeki kadar kısa sürede kurumaz ama kuruyo sonuçta.Balkon var evet ama camlı değil .. Şuanlık kiracıyım maalesef cam mekan yaptıramamOyuzden kara kara düşünüyorum nasıl çamaşırlar kuruyacak diye
![]()
Çamaşır kurutma askısında. Yetmediği yerde korkuluklara seriyor annemYerden ısıtmalı evde kışın çamaşırlar naısl kurur ? Yeni evleniyorum ve evim yerden ısıtmalı ve peteksiz naısl olucagını bilemiyorum? Yerden ısıtmalı evde yaşayanlar var mı ?
Tüm kadın arkadaşlarıma kurutma makinası öneriyorum. Çamaşır makinasının üzerine konuyor. Hatta kurutma özellikli çamaşır makinaları var. Makinadan çıkar, uygun serecek bir yer bul, bir gün bekle, topla, katla... Eziyet bu yaş. Kurutma makinası çok büyük kolaylık. Alttaki makinadan çıkarıp üstteki makinaya koyuyorsunuz, bir saat sonra işiniz bitiyor. Ayrıca alttan ısıtmalı evler daha tasarruflu, en az %30 tasarruflu.Yerden ısıtmalı evde kışın çamaşırlar naısl kurur ? Yeni evleniyorum ve evim yerden ısıtmalı ve peteksiz naısl olucagını bilemiyorum? Yerden ısıtmalı evde yaşayanlar var mı ?