• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerden ısıtmalı ev konusunda fikirlerinize ihtiyacım var

selvinaz26

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
70
0
16
Eskişehir
selam arkadaslar öncelıkle konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın cunku daha yenıyım tam olarak bılmıyorum.

şimdi benım şöyle bi sorum var benım annemler ev almayı dusunuyolar bugun bı ev baktık yanlız ev yerden ısıtmalı yanı kalorıfer petegı yok yerdenmıs ısıtmalar daha önce böle bi eve hiç girmedim yanı bu ısıtma nası oluyo ev ısınıyomu soğukmu oluyo böyle evde oturan yada bılen arkadaslardan fikir istiyorum bu arada evın altı dukkan yanı suanda boş dukkan oldugu ıcın acaba ılerde ısınma konusunda sorun yasanırmı yanı annem evı cok begendı ama bu yerden ısıtma konusu kafasına takıldı bılen arkadaslar yardımcı olursanız cok sevınırım. şimdiden tesekkurler

Annemlerin evinde de yerden ısıtma var ama kalorifere ek olarak vat. Antepte yaşıyorlar. Soğuk oluyor kışları. Birde yerden ısıtma tüm evin hepsinde degil koridorlarda vs var. Evi pek ısıtmiyorda muhendis eklemis işte. Kışın çıplak ayakla basınca güzel oluyor =D onun haricinde bir artısi yok. Kaloriferin yerini tutamaz bence.

Annemlerin evinde de yerden ısıtma var ama kalorifere ek olarak vat. Antepte yaşıyorlar. Soğuk oluyor kışları. Birde yerden ısıtma tüm evin hepsinde degil koridorlarda vs var. Evi pek ısıtmiyorda muhendis eklemis işte. Kışın çıplak ayakla basınca güzel oluyor =D onun haricinde bir artısi yok. Kaloriferin yerini tutamaz bence.

hadı ya bak sımdı uzuldum cunku bu evın hertarafı yerden ısıtmalı gercı evı yapan adam eger ısınamıyoruz dersenız sonradan petek yaptırırsınız kendınız dedı ama oda artı bi masraf olucak tabı sanırım baya arastırmak lazım bızde kutahyadayız burdada kıslar baya sert gecıyo bazen normal petekle bıle ısınamıyoruz ama annem uzulcek bak bu cevabına evı cok begenmıstı cunku:)

Teyzem ve kuzenimde yerden ısıtma var.
Duyduklarımı aktarayım,yere basmak için çok güzel.
Fakat yere birşey bırakamıyormuşsunuz.Ayakkabılarının bile kuruyup bozulduğunu söylediler.
Bir de insan bez mez asıp kurutacak petek arıyor diyorlar.
Bunlar haricinde,ısınma hakkında şikayet duymadım.

ananem 10 yildir yerden isitmali dairesinde oturuo.cok da memnun gayette isinio canim.hic bi sorunlari yok.yerler mis gibi sicacik :) ananemin yasadigi il de baya soguk oluo kisin bu arada.

benim üniversitedeyken yaşadığım ev yerden ısıtmalıydı
biz ısınıyoduk valla memnunduk yani :34:
hatta çok sıcak olduğu anlar da oluyodu

selam arkadaslar öncelıkle konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın cunku daha yenıyım tam olarak bılmıyorum.

şimdi benım şöyle bi sorum var benım annemler ev almayı dusunuyolar bugun bı ev baktık yanlız ev yerden ısıtmalı yanı kalorıfer petegı yok yerdenmıs ısıtmalar daha önce böle bi eve hiç girmedim yanı bu ısıtma nası oluyo ev ısınıyomu soğukmu oluyo böyle evde oturan yada bılen arkadaslardan fikir istiyorum bu arada evın altı dukkan yanı suanda boş dukkan oldugu ıcın acaba ılerde ısınma konusunda sorun yasanırmı yanı annem evı cok begendı ama bu yerden ısıtma konusu kafasına takıldı bılen arkadaslar yardımcı olursanız cok sevınırım. şimdiden tesekkurler

Merhaba ben yerden ısıtmalı evde yasıyorum komşularımında yerde ısıtmalı görüntü olarak mükemmel yani ev peteksiz şık duruyor ama tesisatta küçücük sorun olsun yerden olduğu icin halledemiyorsun neyse bizimde sorunlu sanırım çok kötü ısınıyor bölge bölge ısınıyor ve 450 tl falan fatura ödüyorduk salon ve mutfağımız açık koridora dogruda kapı yok eşim de gitti salona mutfağa birer petek koydu ve hem ısındık mis gibi hemde fatura 260 tl oldu :52: yani ben pek önermiyorum ama ev sıfır ve inşaat firması kaliteliyse farklı olabilir neyse komşularda pek memnun değil öyle soylemislerdi

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X