• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yer yarılsa sa yerin dibine girsem :(

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlariniz için dün gece sevgilim geldi oturdugum yere dellenmis kalkmış gelmiş 4 saatlik yoldan , ben seni aradım is yerindeydin musait değilim dedin sonrada mesaj attin bende sana iyi misin bi sıkıntı var mı diye sordum yok aşkım yok yazdın bana. Onun üstüne bende arkadaşla emniyete gittim acil işim çıkmıştı (arkadaşı ve sevgilim polis) sonrada yolda adamın tekiyle tartıştık o sırada sen aradın niye haber vermedin niye aramadin noldu ne. Gitti diye sorunca sinirlendim sonrada yüzüme kapattım yarın gelmiyorum demeye başladın seni 3 kere aradim hepsinde de gelmiyorum dedin akşam da o yüzden kızdım sana çok üstüme geldin sana konuyu konuşalım napalım diyorum hala sen beni umursamiyosun diyosun bende sinirle doldu taştım bem senin her zaman yanındayım seni istemesem o kadar yoldan kalkıp gelmem dedi . Babam deseniz hala annemi sikistiriyormus pazartesi görüscez anlarız ne haltlar yemiş unuversiteye de okumaya gitmedi o diyomus kafayı yiyecem

Back