- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Hepinize iyi akşamlar. Yazmaya başlamadan önce rica ediyorum eleştiri yapanlar konu sahibinin psikolojisini düşünerek yazsın. Zira daha önce başıma geldi koni açtığım için bile laf eden tepki gösteren arkadaşlar oldu buna benzer seyleri kastediyorum. Gelelim konuma, Cogunuzun da bildiği üzere 2 yıldır sevgilim var ve evlenmek istiyor en azından yüzük takalım söyle babana diyor bense babam anlayissiz ve cok sinirli oldugundan birazda evlilikten korktuğum için olmaz diyorum erteliyorum. Ama dün olanlar oldu , sevgilim le ikimizde farklı sehirdeyiz geçen ay ikimizin de telde dakikaları bitti bende bizim ev telinden aradım sevgilimi bedava dakikalar var diye. Ama sonradan bi öğrendim 250 dakikaymis evin bedavasi ve dakika aşımı yapmışım fatura da babamın kredi kartına otomatik ödemeli. Her ay sabit gelen fatura bu ay 30 Lira fazla gelmiş dün akşam annem aradı isteydim. Baban aradı çok sinirli fatura gelmiş 30 lira fazla baban dokuman cikartacakmis sor kızına ne haltlar yemiş demiş anneme babam farklı şehirde çalışıyo bu arada. Dün aksam eve geldim bidaha da babam aramadı bugün aramis annemi. Onada bağırıp cagiriyormus altından bişey çıkarsa mahveder im sizi diyormus annem kız atkadsslariyla konuşmuş demiş de. Dün akşam lanet olsun artık söyleyip de kurtulayim dedim babama o düşünce vardı kafamda. Dün gece sevgilim sabaha kadar çalıştı hoc konusamaadik bu konuyu . Bugün de akşam 3 gibi uyandı doğru dürüst sormadi bile ne oldu bi sıkıntı oldu mu diye kahvalti yapcam dedi işten çıktım 5 gibi aradım dışarı çıkmış arkadaşıyla isi varmis bende bana niye haber vermedin bende evdesin saniyorum diyince acildi vaktim yoktu dedi yarım saat sonrada aradi çarşıya iniyorum kahvaltı yapicam dedi bende ee sen 2 saat öncede böyle demiştin dedim bağırdı azarladi yapamadım işte kahvaltı vaktim yoktu açım anladın mi aç ne var kahvaltı yapmakta diye kızdı bana halbukisi hiç bişeyde demedim yarın yanına gitcektim o kadar isinin arasinda aklina gelip bana otobusten yer bile ayirtmadin gelmiyorum yanına falan dedim bende sen bilirsin dedi . Şimdi düşünüyorum kızlar babam pazartesi dokumana bakacak hep aynı numara. Dün akşam söyleyip kurtulmak istiyordum bu aksam ben beni düşünmeyen adam icin mi babamı karşıma alicam diyorum . Versin telefonunu bi kız arkadasa kelebek beni aradı biz konuştuk desin kızda babama. Kapansın gitsin olay. 2 arada bi derede kaldım sevgilime mesaj attım çok sağol böyle bi günde kendi işlerinden bana bi telefon açıp bi problem oldumu diye bile sormadigin için yazdım geri donmedi bile. Diyorum bu adam icin değer mi babamı karşıma almaya