Yer değişikliği iyi gelir mi yaşayan hanımlar yardım

Eğer orada daha önce yaşamamışsanız direk İstanbul sizi biraz zorlar gibi. Neden İzmir'e gitmiyrsunuz? Ben olsam İzmir'e giderdim. Canın mı sıkıldı haftasonu çeşme, alaçatı, kuşadası, bodrum, foça. şirince vb. gez dolaş kafa dağıt. bundan daha güzeli var mı ? İstanbulun trafik ve stresini çekene kadar gidin İzmire deniz, doğa ile hayatınıza renk katın...

Maaşınız iyi mi?
Geçim sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir il tercih etseniz daha iyi sanki.

Istanbulda tek yasayacaksan kisin minimum 1500-1800 tl faturalar ve kira. Dogma buyume istanbullu ancak 4 yil once kucuk bir ilceye tasinmis biri olarak onerim istanbuldan uzak durmaniz. Ara sira gidiyorum illallah edip geri donuyorum. Artik istanbul inanilmaz kalabalik, trafik ve toplu tasima cekilecek gibi degil.

zorunlu hizmet için 5 yıl önce geldim istanbula baya kokarak şu anda gayet mutluyum . kullanmak amacı şu bu her yerde var sınırlarını çizdiğin zaman kimse de zorla evine giremez yani . uygun ilçelerde yasayabilirsin branş öğretmeniysen kursta açarsan ek dersin de baya iyi olur . daha kötü evlerde yaşıyoruz belki ama imkanlar güzel, sosyalleşmek adına her şey var . küçük bir ilçede çevre edinmek daha zor

22 senedir İstanbul'da yaşayan ve çalışan bir kadın olarak İstanbul sizi maddi-manevi yorar diyorum.
Dışı sizi,içi bizi yakıyor bu şehrin.
Oğlumuzun üniversite durumu belli olsun biz kaçmayı düşünüyoruz.

Yani tebdili mekanda fayda vardır ancak İstanbul sizi daha çok yormazmi daha kafanızı dinleyeceginz küçük sakın bı yere gitseniz yine deniz kenarında bı yer mesela ama huzur veren ailenize de yakın özlediğinzde gidip gelebileceğiniz...

Istanbulda kümesvari bir eve 1.500 lira verip.... elektrik su doğalgaz mutfak yol gibi ihtiyaçları göremezsiniz.

Güzel bi evde durayım derseniz... o konuya girmiyorum bile.

Yalnz bayan için İstanbul zorlar. Dedikodu heryerde var emin ol. En güzeli smdilik bekle. Olmadı ilcedeyz diosun ya merkezi Bi yerde calıs ayni sehirde

Doğma büyüme İstanbul' luyum, çok severim, dunyanın en güzel şehirlerinden biri evet ama karmaşası, trafiği, keşmekeşi yüzünden daha sakin bir ilde yaşama hayalim var. Haftasonu gezmeye gitmek istesen sehirlerarasi yol gidiyormuş kadar vakit harcıyosun. Arada gel, gez bogaz havası al ama o kadar.

Eskişehir'i bende cok begenirim. Hem Istanbul gibi kalabalık değil hemde ögrenci sehri oldugu icin cıvıl cıvıl. Ayrica en guvenli sehir diye duymustum.

Ne yazık ki alternatifim yok.

İstanbul Doğu görevi ise birçok Doğu görevi olan il var

İlin merkezi değil de ilçesi Doğu görevi olur küçük beldesidir ama merkeze aslında İstanbul'da gideceğinizden az yol giderek ulaşırsınız vs

İstanbul da yaşayacaksınız da neresinde 3000-4000 maaş alıp 1500-2000 kira verip saatlerce yolda Zaman geçirip huzurlu olamazsınız gibi geliyor[/QUOTE]

Eskişehir'i bende cok begenirim. Hem Istanbul gibi kalabalık değil hemde ögrenci sehri oldugu icin cıvıl cıvıl. Ayrica en guvenli sehir diye duymustum.
Evet ayrıca çok ucuz 3liraya kahve içip, 1 liraya arabamı park etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…