İkiz kız çocuklatımın kıyafetleri hepsi yepyenidir. Memnun kalacağınıza eminim.ürünler 0-4 yaş arasıdır. fiyatları resimlerin üzerine yazmayı bilmediğimden istediğiniz ürünü sorarsanız fiyatlarını yazabildirim hepsi marka ve kaliteli az kullanılmış ürünlerdir.
Canım 4-5 yaş ama 5.5 yaşa kadatr çok rshat olur sadece beyaz gelinlik 3-4 yaş için 4 elbiseyi de alırsan 60 tl en son bırakırım.tek almak istersen de adedi 20 tl olur beyaz elbise de 10 tl olur hepsi yeni sayılır c&a mağazasından ve çocuk mağazalrından almıştım.az kullandık
Pembe elbşse 2 yaş ama bedeni biraz büyük 15 tl ayakkabı 21 numara 7.5 tl diğerleri 3-4 yaş pantolon 10 tl kadife ve kendinden simli lcw elbide de lcw 3-4 yaş ta var 4-5 yaşta var 15 tl biz bütün kıyafetleri çok az kullandık yıpratmadık
Pembe elbşse 2 yaş ama bedeni biraz büyük 15 tl ayakkabı 21 numara 7.5 tl diğerleri 3-4 yaş pantolon 10 tl kadife ve kendinden simli lcw elbide de lcw 3-4 yaş ta var 4-5 yaşta var 15 tl biz bütün kıyafetleri çok az kullandık yıpratmadık
Canım 4-5 yaş ama 5.5 yaşa kadatr çok rshat olur sadece beyaz gelinlik 3-4 yaş için 4 elbiseyi de alırsan 60 tl en son bırakırım.tek almak istersen de adedi 20 tl olur beyaz elbise de 10 tl olur hepsi yeni sayılır c&a mağazasından ve çocuk mağazalrından almıştım.az kullandık
Arkadaşlat bu pantolonları almıştım kızlatıma uymadı bir kez bile giyilmedi bu pantolonları 10 tl den bırakırım arkadaşlar bu eğitici oyun ve kartların ikisini 3 yaştan itibaren kullanabilirsiniz ikisini 25 tl yegönderebilirim benim kızlarım 6 yaşındalar arada ben bile hafızayı canlı tutmak için kullanıyorum ama artık bize basit geliyor
Bunları arkadaşımın kapanan parfümerisinden kızlarıma fazla fazla almıştım. Daha tüketemedik bunları kullanmaya vaktimiz olmadı isteyene adedini 15 tl den gönderebilirim