Yepyeni Büyük ve Küçük Beden Ürünler Eklendi. Her Şey Çok Kaliteli ve Uyguna

EzgiUnal5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
293
78
31
Merhaba hanımlar. Ürünlerimin çoğu sıfır ya da tertemizdir. Satılan ürünleri siliyorum, bir ürünü burda görüyorsanız bilin ki satılmamıştır. Sorularınızı cevaplarım, sormaktan çekinmeyin. Sevgiler :)

SIFIR ÜRÜN - S bedenden XL bedene kadar olur. Altı lastiklidir. Çok şık duruyor. Sadece 10 TL

SIFIR ÜRÜN - Tozlu marka 36-38-40 bedene kadar full esner. Sadece 10 TL

S-M uyumlu full esnek çok kaliteli hırka. 10 TL

SIFIR ÜRÜN - Bershka marka S-M uyumlu esnek triko kazak. 10 TL

SIFIR ÜRÜN 36 38 40 bedene kadar esner çok şık sırtı fermuar detaylı kazak 15 TL

Sony Ericsson k850i cep telefonu. Kamerası flaşlıdır, 5.0 megapixel. Gerçekten çok güzel fotoğraf çekimi var. Araştırabilirsiniz. Ekranı dokunmatiktir. 3g vardır. Ses kalitesi gayet iyidir. Hiçbir sorunu yoktur. Tek ve son fiyat vereceğim fiyattır. Piyasada ikinci el fiyatlarını araştırabilirsiniz. 90 TL.

SIFIR ÜRÜN - S&M uyumlu straplez ya da askılı mayo. Askılarıyla yollıycam, iki türlü kullanılabiliyor. Esnek ve rahat üründür :) Çok kaliteli, kesinlikle solma yapmaz. 15 TL

Harika bir renk! Oxford tarzı bu ayakkabıları sadece 2 kez giydim. Dış kısmı silinebilir, yıkanabilir. Yıkayıp yollayacağım. 37 no sadece 10 TL

MANGO marka kaşe mont. Bu sezon 220 TL'ye aldım ancak uzun model kullanamadım. Has kaşedir, gerçekten çok sıcak tutuyor. 36-38 uyumlu, belki ölçü verirsem 40a da olabilir. Alan pişman olmaz, çok kaliteli. 80 TL

SIFIR ÜRÜN - Pahalıya alındı. Ancak annem kilo verince öyle kaldı. Boynu inci detaylıdır. Çok şık duruyor. Abiye tarz da kullanılabilir. 44-46-48 bedene kadar olur. Sadece 25 TL

Eldivenler sıfır. Krem rengi 5 TL, kahverengi süet tüylü 10 TL

SIFIR ÜRÜN - Kalın örgü kazak. Çok kaliteli. 42-44-46 bedene kadar olur. Çok şık duruyor, üstü boncuk işlemeli. 15 TL

38-40-42 bedene kadar esner. Sadece bir-iki kez giyildi. SIFIRDAN FARKSIZ. 10 TL

SIFIR ÜRÜN - 38-40 uyumlu kaşe blazer. Çok kaliteli. 10 TL

SIFIR ÜRÜN - 36&38 uyumlu, sırtı taş detaylı çok şık. Sadece 15 TL

Rayban birebir replika gözlük. Pazar mallarından değildir, 70 TL'ye aldım. Cam kalitesi çok iyidir. SIFIR ÜRÜN - 20 TL

Fondötenler - Avon olan sıfır buğday tene uygun 10 TL, lancome olan bronz tene uygun yarısı duruyor 5 TL, rapsodi iki kez kullanıldı bronz tene uygun 5 TL

SIFIR ÜRÜN - 42-44 UYUMLU BEYAZ KETEN PANTOLON SADECE 5 TL

Numarası kalmadığı için ayağıma bir numara küçük olanı aldım ama sıktı bu yüzden bir kere giydim. Çok şık duruyor. 36 no 10 TL

Son düzenleme:
mavi abiyeyi takas düşünüyor musun elimde çok güzel abiyeler var. tabi beden boy yazmamışsın önce onları öğrenmek lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…