- 25 Nisan 2020
- 14
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Canandenizz
-
Hamile kalinca adet gorunmez bosalma vajina icerisinde olduysa hamile kalma olasigi var en son ne zman adet oldun tarih?Merhabalar siz bilirsiniz burda ablalarım var büyük bir ihtimalle daha nişanlımla iliskiye gireli 1 ay oldu ve hamile kalmismidirim sizce ve hamile kaldıktan sonra adet görünür mu yani son adet olunur mu olunursa ne zman olur lütfen yardım edin
Suan oluyorum acaba hamile kalma olasiligim nedir ?Hamile kalinca adet gorunmez bosalma vajina icerisinde olduysa hamile kalma olasigi var en son ne zman adet oldun tarih?
Eger suan adetliysen hamile kalma olasiligin sifir canimSuan oluyorum acaba hamile kalma olasiligim nedir ?
Pki sonra kalma ihtimalim yani daha bugun 1 ay oldu iliskiye gireli nette okuduğum kadar son adet döneminden sonra oluyormuşEger suan adetliysen hamile kalma olasiligin sifir canim
Ablacım fake olsam burda bisey öğrenmek için cabalarmiyim yaşım küçük doktora gitme olanagim yok bende böyle bir yöntem denedimİnş fake değilsindir
Teşekkür ederim hayır abla korkmuyorum tam tersine istiyorumCanım korkuyorsan korun bundan sonra
Soruna gelince Hamile olma ihtimalin şu an yok
Afferin size mükemmel yöntemTeşekkür ederim hayır abla korkmuyorum tam tersine istiyorumbenim kişi biraz tuaf ya bizi ağrımaya çalıştılar bizde bu yönteme baş vurduk
Ama napalim kiAfferin size mükemmel yöntem
Ayıracaklar diye zina etmişsiniz, başka çıkar yol olmayınca zina meşru mu oluyor?Ama napalim ki
Abla ateistim yapma şöyle şeyler daha once de birlikteydik hem herkezin kendi hayati bu senin düşüncen tabi sana saygi duyarimAyıracaklar diye zina etmişsiniz, başka çıkar yol olmayınca zina meşru mu oluyor?
sizi birbirinize bağlayan şey olursa çocuk olacak yaniTeşekkür ederim hayır abla korkmuyorum tam tersine istiyorumbenim kişi biraz tuaf ya bizi ağrımaya çalıştılar bizde bu yönteme baş vurduk
Evet ablasizi birbirinize bağlayan şey olursa çocuk olacak yaniAnladım
Ahlak sadece Tanrı'ya inananlar için var değil canım. Ahlak insanın doğasında var Tanrı'ya inansa da inanmasa da ve yaptığınız ahlak dışı bir şey. Çünkü eğer hamileysen ve o bebeği aldırırsan onun yaşama hakkını elinden almış olacaksın, bu dinle değil insanlıkla alakalı günah boyutundan farklı bir şey. O zaman dünyadaki tüm zalim ve ahlaksızların ateistlerden oluşması gerekiyordu, neden bariz olarak duymuyoruz böyle şeyler? Çünkü dediğim gibi din ahlakı besler ama ahlak din olmadan da var olan bir şeydir, insanlıktır. Ben Allah'a inanmıyorum o yüzden yaptığımda bir sakınca yok demeniz yanlış bence.Abla ateistim yapma şöyle şeyler daha once de birlikteydik hem herkezin kendi hayati bu senin düşüncen tabi sana saygi duyarim
Abla burda fake ne anlama geliyor allah aşkına ben hala anlamadjm milletin fake olduğunu nasıl anlicaksin fotoğraf eklemeye çalıştım ekleyemedim fake değilim ama sen kendini kandır hiç isim gücüm yok burda oyalanacaka abla bi isim düştü ki büyüklerimden yardım alayım dedin sende çok yardımcı oldun saolSenin Fake olduğuna yemin edebilirim
Ama ispatlayamam .
Fake atıyor işte ya :)Ayirmasinlar diye çocuk yapmak ?
İlginç bı ilişki gidip kendi başıma evlenir kaçar yuva kurardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?