- 25 Nisan 2020
- 14
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Canandenizz
-
Hyr asla öyle bisey demiyorum yaptığım doğru bisey de demiyorum ben ben size saygı duyuyorsam sizde bizlere saygı duymalısınız benim vücudum eğer öyle bisey varsa cezasını da ben çekicem eğer tanrı varsa tek bir teneyse yuceyse o zman neden birden fazla din var neden ayrı ayrı kitaplar var ve hepsinde farkı şeyler yazıyorAhlak sadece Tanrı'ya inananlar için var değil canım. Ahlak insanın doğasında var Tanrı'ya inansa da inanmasa da ve yaptığınız ahlak dışı bir şey. Çünkü eğer hamileysen ve o bebeği aldırırsan onun yaşama hakkını elinden almış olacaksın, bu dinle değil insanlıkla alakalı günah boyutundan farklı bir şey. O zaman dünyadaki tüm zalim ve ahlaksızların ateistlerden oluşması gerekiyordu, neden bariz olarak duymuyoruz böyle şeyler? Çünkü dediğim gibi din ahlakı besler ama ahlak din olmadan da var olan bir şeydir, insanlıktır. Ben Allah'a inanmıyorum o yüzden yaptığımda bir sakınca yok demeniz yanlış bence.
Herkese abla diyorsun da yaş kaç sizin?Abla burda fake ne anlama geliyor allah aşkına ben hala anlamadjm milletin fake olduğunu nasıl anlicaksin fotoğraf eklemeye çalıştım ekleyemedim fake değilim ama sen kendini kandır hiç isim gücüm yok burda oyalanacaka abla bi isim düştü ki büyüklerimden yardım alayım dedin sende çok yardımcı oldun saol
Nasıl kendi başına evleniceksin anlamadim bakin hic biriniz basimdan gecenlerj bilmiyor belki kucuk faise bile diyebilirsiniz bana iliskiye girdigim gun kacip aydın a gittik otelde yakalandim ailemsiniz şikayet etmiş kaçtı diye alıp götürdüler davamız hala sürüyor nişanlılık hapse girme olasılığı var babam bir yerden tehtih ediyordu emin olun ben bu çocuk aklimla anca buna basvurdumAyirmasinlar diye çocuk yapmak ?
İlginç bı ilişki gidip kendi başıma evlenir kaçar yuva kurardım.
Eger girersen varPki sonra kalma ihtimalim yani daha bugun 1 ay oldu iliskiye gireli nette okuduğum kadar son adet döneminden sonra oluyormuş
17 de büyükler var diye dedim benHerkese abla diyorsun da yaş kaç sizin?
NerelisinizNasıl kendi başına evleniceksin anlamadim bakin hic biriniz basimdan gecenlerj bilmiyor belki kucuk faise bile diyebilirsiniz bana iliskiye girdigim gun kacip aydın a gittik otelde yakalandim ailemsiniz şikayet etmiş kaçtı diye alıp götürdüler davamız hala sürüyor nişanlılık hapse girme olasılığı var babam bir yerden tehtih ediyordu emin olun ben bu çocuk aklimla anca buna basvurdum
Tüm dünyada tek din mi olmalıydı? Bir dinin inananılabilir olmasının kıstası bu mu? Şimdi bile bi yerden bi adam çıkıp makarna dini diye bi din çıkarıp kendini peygamber ilan ediyor. Biz aa bu imkansız diye dinlere inanmayı bırakacak mıyız? Semavi olan kutsal kitaplar 4 tanedir hepsini de Allah indirmiştir, zamanla tahribata uğrayıp bozulmuşlardır bozulmayan tek kutsal kitap Kur'an'dır ve ebediyete kadar da korunacaktır. Biz Tevrat'ın İncil'in Zebur'un da ilk indirildikleri hallerine iman ederiz onları inkar etmeyiz. Çok din olmasıyla dine inanmamanın bağlantısı ne anlamadım?Hyr asla öyle bisey demiyorum yaptığım doğru bisey de demiyorum ben ben size saygı duyuyorsam sizde bizlere saygı duymalısınız benim vücudum eğer öyle bisey varsa cezasını da ben çekicem eğer tanrı varsa tek bir teneyse yuceyse o zman neden birden fazla din var neden ayrı ayrı kitaplar var ve hepsinde farkı şeyler yazıyor
Eee ölelim mi biz aa amk illaki ağzımızı bozdurucaksiniz amaÇocuğum çok cahilce hareketler yapıyorsunuz.
Sanki hamile kalınca ailenizle papaz olmıycaksınız
Sen salakmisin bana mı öyle geliyor lan taş kafalı yaşım tutmuyorHayır aydına kaçıp orda iş pişirmeyi biliyorsunuz onun yerine madem kaçtınız adam gibi nikah kıysaydınız ya? Zina ettik hamile kaldım evlenmek zorundayız hüüüğğ demek yerine biz nikahlandık siz de bunu kabul edeceksiniz demek bin kat daha iyi. Aşırı aptalca bir yönteme başvurmuşsunuz.
Öl canım sen. Bu cahillikle fazla yaşamazsın zira. Böyle salak salak hareketler yapıp millete napacağım diye sorarsan alacağın tepki bunlar olur. 17 yaşındasın ama her şeyi biliyorsun maşallah. Bu durumun içinden çıkmayı da bilirsin. Küfür ettiğin için de banlanırsın birazdan.Eee ölelim mi biz aa amk illaki ağzımızı bozdurucaksiniz ama
Düzgün konuş. İmam nikahı kıydırdık karı koca olduk derdiniz hiçbir şey de diyemezlerdi illa resmi nikaha gerek yok sizin gibi cahillerin durumunda. Fake olduğun çok belli hala niye yazıyorsam. İlk başta ablalarım hüüğ diye vızırdayıp şimdi mahalle kadınına bağlamandan belli.Sen salakmisin bana mı öyle geliyor lan taş kafalı yaşım tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?