Yeniyim burda lutfen yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hyr asla öyle bisey demiyorum yaptığım doğru bisey de demiyorum ben ben size saygı duyuyorsam sizde bizlere saygı duymalısınız benim vücudum eğer öyle bisey varsa cezasını da ben çekicem eğer tanrı varsa tek bir teneyse yuceyse o zman neden birden fazla din var neden ayrı ayrı kitaplar var ve hepsinde farkı şeyler yazıyor

Herkese abla diyorsun da yaş kaç sizin?

Ayirmasinlar diye çocuk yapmak ?
İlginç bı ilişki gidip kendi başıma evlenir kaçar yuva kurardım.
Nasıl kendi başına evleniceksin anlamadim bakin hic biriniz basimdan gecenlerj bilmiyor belki kucuk faise bile diyebilirsiniz bana iliskiye girdigim gun kacip aydın a gittik otelde yakalandim ailemsiniz şikayet etmiş kaçtı diye alıp götürdüler davamız hala sürüyor nişanlılık hapse girme olasılığı var babam bir yerden tehtih ediyordu emin olun ben bu çocuk aklimla anca buna basvurdum

Nerelisiniz

Tüm dünyada tek din mi olmalıydı? Bir dinin inananılabilir olmasının kıstası bu mu? Şimdi bile bi yerden bi adam çıkıp makarna dini diye bi din çıkarıp kendini peygamber ilan ediyor. Biz aa bu imkansız diye dinlere inanmayı bırakacak mıyız? Semavi olan kutsal kitaplar 4 tanedir hepsini de Allah indirmiştir, zamanla tahribata uğrayıp bozulmuşlardır bozulmayan tek kutsal kitap Kur'an'dır ve ebediyete kadar da korunacaktır. Biz Tevrat'ın İncil'in Zebur'un da ilk indirildikleri hallerine iman ederiz onları inkar etmeyiz. Çok din olmasıyla dine inanmamanın bağlantısı ne anlamadım?

Hayır aydına kaçıp orda iş pişirmeyi biliyorsunuz onun yerine madem kaçtınız adam gibi nikah kıysaydınız ya? Zina ettik hamile kaldım evlenmek zorundayız hüüüğğ demek yerine biz nikahlandık siz de bunu kabul edeceksiniz demek bin kat daha iyi. Aşırı aptalca bir yönteme başvurmuşsunuz.

Sen salakmisin bana mı öyle geliyor lan taş kafalı yaşım tutmuyor

Eee ölelim mi biz aa amk illaki ağzımızı bozdurucaksiniz ama
Öl canım sen. Bu cahillikle fazla yaşamazsın zira. Böyle salak salak hareketler yapıp millete napacağım diye sorarsan alacağın tepki bunlar olur. 17 yaşındasın ama her şeyi biliyorsun maşallah. Bu durumun içinden çıkmayı da bilirsin. Küfür ettiğin için de banlanırsın birazdan.

Sen salakmisin bana mı öyle geliyor lan taş kafalı yaşım tutmuyor
Düzgün konuş. İmam nikahı kıydırdık karı koca olduk derdiniz hiçbir şey de diyemezlerdi illa resmi nikaha gerek yok sizin gibi cahillerin durumunda. Fake olduğun çok belli hala niye yazıyorsam. İlk başta ablalarım hüüğ diye vızırdayıp şimdi mahalle kadınına bağlamandan belli.

Çok sevdiğim bir sözle kapatmak isterim.
Edeb bir taç imiş, Nur-i Hüda'dan. Giy o tacı, emin ol her beladan.

Şimdi vay özel hayata laf söyledi denecek, bu sözü özel hayat için kullanmıyorum, herkesin özel hayatı kendini alakadar eder ama küfür edilemez, meramımızı küfürsüz anlatmanın binbir yolu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…