Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah başarabilirsiniz Ben kıştan beri diyet yapmaya çalışıyordum kilo verememiştim stresle 2 kilo birden gittiYeni yıla 85 gün kaldı bu 85 günde 10 kilo verme hedefim var. Her çarşamba tartımı paylaşacağım. Hergün gün içinde yediklerimi paylaşacağım. Eşlik etmek isteyen olursa beklerim
Ben şubatta 78 kiloydum. 65 e kadar düştüm. Hem zayıflamak istedim hem de sağlık sorunları nedenlerimle. İnşallah siz de istediğiniz kiloya gelirsinizİnşallah başarabilirsiniz Ben kıştan beri diyet yapmaya çalışıyordum kilo verememiştim stresle 2 kilo birden gitti
Şuan 65 kilodamisiniz boyunuz kaç u süreçte neler yaptınızBen şubatta 78 kiloydum. 65 e kadar düştüm. Hem zayıflamak istedim hem de sağlık sorunları nedenlerimle. İnşallah siz de istediğiniz kiloya gelirsiniz
Boyum 165. Şu an diyeti bıraktığım için 67-68 oldum tekrar.Şuan 65 kilodamisiniz boyunuz kaç u süreçte neler yaptınız
Siz de çok güzel kilo vermişsiniz. Yine verirsiniz.Ben geçen sene 77 den 63 e düşmüştüm çok da güzrl olmuştu ama tekrar 71 e çıktım. Ve tekrar diyete başlayacak motivasyonum yok
2 kilo çok kilo degil ne kadar zaman da geri aldınız çok iyi yani tebrik ederim takipteyimBoyum 165. Şu an diyeti bıraktığım için 67-68 oldum tekrar.
Önce akupunktura gittim 2 ay kadar. Sonra da rahatsızlığımdan dolayı eliminasyon diyeti yaptım. Eliminasyon diyeti de yaklaşık 2-3 ay sürdü.
Gluten, süt ürünleri gibi birkaç tane inflamatuar gıdayı hiç tüketmedim. Zor bi diyetti ama sağlığıma da iyi geldi kiloma da faydası oldu.
1 ay kadar olmuştur. Önemli olan tekrar motivasyon bulup başlamaktı inşallah devamı da gelir2 kilo çok kilo degil ne kadar zaman da geri aldınız çok iyi yani tebrik ederim takipteyim
Eliminasyonda kullandığınız takviyeler var mıydı?Boyum 165. Şu an diyeti bıraktığım için 67-68 oldum tekrar.
Önce akupunktura gittim 2 ay kadar. Sonra da rahatsızlığımdan dolayı eliminasyon diyeti yaptım. Eliminasyon diyeti de yaklaşık 2-3 ay sürdü.
Gluten, süt ürünleri gibi birkaç tane inflamatuar gıdayı hiç tüketmedim. Zor bi diyetti ama sağlığıma da iyi geldi kiloma da faydası oldu.
Evet ben fonksiyonel tıp doktoruyla beraber yaptım diyeti çok fazla takviye kullandımEliminasyonda kullandığınız takviyeler var mıydı?
Tmm teşekkürlerEvet ben fonksiyonel tıp doktoruyla beraber yaptım diyeti çok fazla takviye kullandım
Kesinlikle katılıyorum çok haklisiniz1 ay kadar olmuştur. Önemli olan tekrar motivasyon bulup başlamaktı inşallah devamı da gelir
Yaa 62,5 çok güzel bi kilo tebrik ederim siziMerhaba ben de mevcut kilomdan hoşnut değildim,özel durumlar dısında yıllardır beslenme olarak iki öğün seklinde 12-17 arası düzenindeyim ve kilom hep sabitti.1 aydır fitnessa gidiyorum aşırı motive etti ,muhtemelen ödem de gitti 67-68 kg ydum suan 62.5.Kastan degil de yağdan kayıp icin spor destegi ile daha iyi oluyor.
Hedefinize ulasırsınız umarım
Tesekkürler hedefim gelisim dönemi sonrası vucut sekillendirme pilateste cok keyiflidir eminim.Düzenli rutinlerle ulasılmayacak hedef yokYaa 62,5 çok güzel bi kilo tebrik ederim sizi
Ben de haftada 3 pilatese gidiyordum. Önümüzdeki haftadan itibaren 3 gün fitness 2 gün pilatese devam edeceğim.
Çok teşekkür ederim