Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıYenimahalle Demetevler'de bakıcı arıyoruz.
Meraba ben Ayşegül bebeğinizi yüce mevlam bütün kötülüklerden korusun uzun ömürler versin 8 senelik bakıcılık deneyimim ve referanslarım var 44 yaşındayım 4 çocuğa baktım bebeklerime 1 haftalık 3 aylık 2 haftalık 1 aylıkken başlayıp büyüttüm hep öyle denk geldi böylesi daha iyi oluyor bebek bakıcısına daha çabuk ve kolay alışıyor anne baba ve bakıcı içinde geçerli çünkü zorlanmıyorlar erken bakıcı ayarlamanız iyi bir fikir bence bebeklerimi çok sevdim onlarda beni çok sevdiler onlardan her ayrılışımda çok üzüldüm neyse ben K.Örenin hemen girişinde birinci kalabada oturuyorum benim için akşam çıkış saati problem olabilir demet evlerde çalışmadığım için uzaklığını yakınlığını tahmin edemiyorum yinede bebeğinize talibim sizde düşünürseniz ben buradayım bu arada unuttum benimde kuzucuğum 2 buçuk aylık torunum var tşkr.
Lahoya meraba mutlu seneler mesajıma karşılık verdiğiniz için teşekkür ederim bazıları önemsemeyip dönmüyorlar neyse güzel söylüyorsunuzda özelden tel no gönder diye ben onu beceremem her halde nasıl yaparız acaba saatlerini belirtmemişsiniz uzak olmazsa bilemiyorum denemek lazım beni başlıkta arayabilirsiniz