- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.683
- 248
- 34
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Bende hala devam@Mune ben konuyu tekrar açtım ablacım. Sorun düzelmiş olması lazım.
Diğer problemler varsa bakarız gene...
Güncellenmesi 10 saati alabilirmiş indexleri güncellemiş curlyKullanici profillerindeki eski mesajlari göremiyorum.
Eskiden profilini gizlemis kişileri mesaj kisminda ustune tikladigimizda cikan kutucuktaki mesajlar kismindan goruyorduk ya, onu göremiyorum anladigim kadariyla mesela ustumde Mune'un gecmisini goruyorum ama Oktivus'unkini goremiyorum.
Bunu gorebilelim lutfengitmesin bu ozellik.
Hangi durum? Probleminizi yazar misiniz ?Bende de hala devam ediyor bu durumCurly
Bildirim geliyor yaa tekrar tekrar yukarı çıkma problemiHangi durum? Probleminizi yazar misiniz ?
Ben de bi şey eklemek istiyorum; Açılan konulara yaptığımız yorumu '' cevapla '' butonuna tıkladığımız halde o yorumu hiç göndermemişiz gibi mesaj kutusunda aynı şekilde kalıyor. Ben görmedim sanıyorum bazen bir daha tıklıyorum ikinci kez gönderiyor ama aslında yorumum gitmiş.Hangi durum? Probleminizi yazar misiniz ?
Bu problem halen devam ediyorsa muhtemelen kullandığınız broşür dan kaynaklaniyordur. Başka bir browser ile deneyerek veya temanın değiştirerek dener misiniz?Bildirim geliyor yaa tekrar tekrar yukarı çıkma problemi
Bende mavi temayı kullanıyorum ama bu tema yok çok beğenmiştim bulamadımNormalde standart temayı kullanıyorum ama bazı konulara girdiğimde tema tamamen değişiyor.
Bu arada değişen temayı çok beğendim bunu kullanayım dedim tema seçeneklerinde yokmuş, eklenecek mi? Çokzel
Hata ne veriyor? Ekran görüntüsü alabilir miyimUrl kopyalayıp resim ekleyemiyorumCurly başka bu sorunu yaşayan oldu mu bilmiyorum
Anne kadın çocuk sağlığı bölümde tema bu şekilde. Sorun yok yani. Philips sponsor o bölüme.Akıştan başka bir konuya girdiğimde tema rengi değişiyor, normalde standart temayı kullanıyorum ama herhangi bir konu başlığına girince tema aniden koyu mor çok hoş bir renk oluyorCurly
Bu sorunu göremediğim için yorum yapamıyorum. Siz de browserinizi değiştirip dener misinizBen de bi şey eklemek istiyorum; Açılan konulara yaptığımız yorumu '' cevapla '' butonuna tıkladığımız halde o yorumu hiç göndermemişiz gibi mesaj kutusunda aynı şekilde kalıyor. Ben görmedim sanıyorum bazen bir daha tıklıyorum ikinci kez gönderiyor ama aslında yorumum gitmiş.
Mavi tema yi mi Philips teması mi?Bende mavi temayı kullanıyorum ama bu tema yok çok beğenmiştim bulamadım
Curly bu temayı da ekleyebilirmisiniz?
Philips temasından bahsediyorMavi tema yi mi Philips teması mi?
Philips temayı kullanmak istemiştim seçeneklerde yok maalesef keşke kullanabilsekMavi tema yi mi Philips teması mi?
Anne kadın çocuk sağlığı bölümünde kullana bilirsinizPhilips temayı kullanmak istemiştim seçeneklerde yok maalesef
Tamamdır. Seçebilirsiniz.Philips temayı kullanmak istemiştim seçeneklerde yok maalesef keşke kullanabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?