Yenilikler ?

Kullanici profillerindeki eski mesajlari göremiyorum.

Eskiden profilini gizlemis kişileri mesaj kisminda ustune tikladigimizda cikan kutucuktaki mesajlar kismindan goruyorduk ya, onu göremiyorum anladigim kadariyla mesela ustumde Mune'un gecmisini goruyorum ama Oktivus'unkini goremiyorum.

Bunu gorebilelim lutfen gitmesin bu ozellik.

Güncellenmesi 10 saati alabilirmiş indexleri güncellemiş curly

Akıştan başka bir konuya girdiğimde tema rengi değişiyor, normalde standart temayı kullanıyorum ama herhangi bir konu başlığına girince tema aniden koyu mor çok hoş bir renk oluyor CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye.

Hangi durum? Probleminizi yazar misiniz ?
Ben de bi şey eklemek istiyorum; Açılan konulara yaptığımız yorumu '' cevapla '' butonuna tıkladığımız halde o yorumu hiç göndermemişiz gibi mesaj kutusunda aynı şekilde kalıyor. Ben görmedim sanıyorum bazen bir daha tıklıyorum ikinci kez gönderiyor ama aslında yorumum gitmiş.

Normalde standart temayı kullanıyorum ama bazı konulara girdiğimde tema tamamen değişiyor.
Bu arada değişen temayı çok beğendim bunu kullanayım dedim tema seçeneklerinde yokmuş, eklenecek mi? Çokzel
Bende mavi temayı kullanıyorum ama bu tema yok çok beğenmiştim bulamadım

CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye. bu temayı da ekleyebilirmisiniz?

Eklentiler

• IMG_1182.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 9
Bu sorunu göremediğim için yorum yapamıyorum. Siz de browserinizi değiştirip dener misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…