Sitede yeni eklenen 2 güzel yenilikten daha bahsetmek istiyorum sizlere,
1- Artık sitenin en popüler üyelerinide görebileceksiniz.Ve kişinin popülaritesini kendisini izleyen üye sayısı belirleyecek.Sizi izleyen üye sayısını arttırarak Şuan en popüler üye olanKazen i tahtından edebilirsiniz
2-Eskiden profillerinizde beğeni aldığınız mesajlarınızın sayısını görebiliyordunuz .Ama artık sizinde yaptığınızın beğenilerin sayısı profilinize eklendi.Kimbilir EN ler yarışmasına en beğenilen ve en beğenen üye seçeneği eklenirse bu kategorideki rakiplerinizi daha kolay takip edebilirsiniz
Evet ablacığım o üyeyi izleyen kişi sayısı.Buda popülerliği belirliyor1.olan kısımda ki rakamlar o kişiyi izleyenlerin sayılarımı,
Evet ablacığım o üyeyi izleyen kişi sayısı.Buda popülerliği belirliyor
Teşekkürler lisam sağol,kendime baktım da 287 imiş,çok çalışmam lazım çok
Orada 7 kişi gözüküyor,devamını görme şansımız varmı peki..
Ben de 20 kişi görüyorumEvet ablam 1349-287 =1062Epeyce çalışman gerekecek farkı kapatabilmen için
Bende 20 görünüyor sende neden 7 acaba ?
Evet ablam 1349-287 =1062Epeyce çalışman gerekecek farkı kapatabilmen için
Bende 20 görünüyor sende neden 7 acaba ?
Ben de 20 kişi görüyorum
Ablacım arkadaş listesine göreTamam 20 kişi şimdi fark ettim,birde bazılarını hiç tanımıyorum mesela mesaj sayıları az beğeni az nasıl oluyor ki anlamadım yani..
Ablacım arkadaş listesine göreŞimdi takip listesi
Ay benim birazcık daha çalışıpKazen i geçmem lazım Ama çok popülerlikte şımartmasın sonra beni bak şimdiden şımardım bile
Kız ben takıldığım yerlere yetişemiyorum,forumda salınsam kendimede evimede vakit kalmazCanım sen forum genelinde şöyle bir salınsan yeter, şimdiki popüleriteni 2ye katlarsın.
Kız ben takıldığım yerlere yetişemiyorum,forumda salınsam kendimede evimede vakit kalmaz
O yüzden açılmıyorum fazlaYani düşün sadece meme forumundayken bu kadar, bide açılsan fiyuuuuu..
Evet ablacığım o üyeyi izleyen kişi sayısı.Buda popülerliği belirliyor
Merhababenim bir sorum olacaktı, bu alt kısma çizelge ekleyebiliyorduk ya eskiden, onu bulamıyorumnerden yapıyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?