Yenilikler Bitmiyor..

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.767
28.150
798
49
Sitede yeni eklenen 2 güzel yenilikten daha bahsetmek istiyorum sizlere,

1- Artık sitenin en popüler üyelerinide görebileceksiniz.Ve kişinin popülaritesini kendisini izleyen üye sayısı belirleyecek.Sizi izleyen üye sayısını arttırarak Şuan en popüler üye olan Kazen i tahtından edebilirsiniz

2-Eskiden profillerinizde beğeni aldığınız mesajlarınızın sayısını görebiliyordunuz .Ama artık sizinde yaptığınızın beğenilerin sayısı profilinize eklendi.Kimbilir EN ler yarışmasına en beğenilen ve en beğenen üye seçeneği eklenirse bu kategorideki rakiplerinizi daha kolay takip edebilirsiniz

1.olan kısımda ki rakamlar o kişiyi izleyenlerin sayılarımı,

Teşekkürler lisam sağol,kendime baktım da 287 imiş,çok çalışmam lazım çok
Orada 7 kişi gözüküyor,devamını görme şansımız varmı peki..

Evet ablam 1349-287 =1062 Epeyce çalışman gerekecek farkı kapatabilmen için

Bende 20 görünüyor sende neden 7 acaba ?

Merhabalar telefona yükleyebilecegimiz bi uygulamaniz varmi yoksa sadece internetten mi görebiliyoruz gerçi baktim göremedim amaoyöyle olsa daha güzel olur :)

benim bir sorum olacaktı, bu alt kısma çizelge ekleyebiliyorduk ya eskiden, onu bulamıyorum nerden yapıyoruz acaba
Merhaba
Evet onceden profıl ayarlarında cızelge ekleme secenegı vardı ama artık yok.Sımdı sadece pro uye ısenız ımza ekleyebılıyorsunuz ve ımza yerıne bu tarz cızelgelerın url sını yapıstırdıgınızda oluyor sadece.Yanı o cızelge ekleme artık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…