- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 337
- 148
Merhaba
Evet onceden profıl ayarlarında cızelge ekleme secenegı vardı ama artık yok.Sımdı sadece pro uye ısenız ımza ekleyebılıyorsunuz ve ımza yerıne bu tarz cızelgelerın url sını yapıstırdıgınızda oluyor sadece.Yanı o cızelge ekleme artık yok
peki pro üye olmasak da imza kısmına bişeyler yazıp ekleyebiliyor muyuz? çünkü yapanları görüyorum ama nerden yapılıyor bulamadım
Ben son duzenleme ıle pro uye olmayanların ımza ayarı yapamıyor olarak hatırlıyorum.Pekı profılınızde ımza ayarı dıye bır secenek var mı?Var ıse yapabılırsınız...
Dedıgım gıbı normal uyelerde bu ayar yok...Imza olsaydı cızelgeyı dedıgım gıbı yapar url sını gırerdınız cızelgeyı kullanırdınız.
Lisa... BakDedıgım gıbı normal uyelerde bu ayar yok...Imza olsaydı cızelgeyı dedıgım gıbı yapar url sını gırerdınız cızelgeyı kullanırdınız.
Pro Üye olun sizde .. Hem BEDD derneğine bağışta bulunmuş olursunuz
Tebrık ederım canım
Dedıgım gıbı normal uyelerde bu ayar yok...Imza olsaydı cızelgeyı dedıgım gıbı yapar url sını gırerdınız cızelgeyı kullanırdınız.
Pro Üye olun sizde .. Hem BEDD derneğine bağışta bulunmuş olursunuz
Organikte bir numara diyorsun yani..Organik ile estetiği karıştırmamak lazım ...
Teşekkür ederim :)) Kıskananlar varmış amaTebrık ederım canımKK nın en populer uyesı olmak valla bravo..
İşte bu çok iyiSitede yeni eklenen 2 güzel yenilikten daha bahsetmek istiyorum sizlere,
1- Artık sitenin en popüler üyelerinide görebileceksiniz.Ve kişinin popülaritesini kendisini izleyen üye sayısı belirleyecek.Sizi izleyen üye sayısını arttırarak Şuan en popüler üye olanKazen i tahtından edebilirsiniz
2-Eskiden profillerinizde beğeni aldığınız mesajlarınızın sayısını görebiliyordunuz .Ama artık sizinde yaptığınızın beğenilerin sayısı profilinize eklendi.Kimbilir EN ler yarışmasına en beğenilen ve en beğenen üye seçeneği eklenirse bu kategorideki rakiplerinizi daha kolay takip edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?