• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilikler Bitmiyor..

Merhaba
Evet onceden profıl ayarlarında cızelge ekleme secenegı vardı ama artık yok.Sımdı sadece pro uye ısenız ımza ekleyebılıyorsunuz ve ımza yerıne bu tarz cızelgelerın url sını yapıstırdıgınızda oluyor sadece.Yanı o cızelge ekleme artık yok :KK12::KK12::KK12:

peki pro üye olmasak da imza kısmına bişeyler yazıp ekleyebiliyor muyuz? çünkü yapanları görüyorum ama nerden yapılıyor bulamadım :(

peki pro üye olmasak da imza kısmına bişeyler yazıp ekleyebiliyor muyuz? çünkü yapanları görüyorum ama nerden yapılıyor bulamadım :KK43:

Ben son duzenleme ıle pro uye olmayanların ımza ayarı yapamıyor olarak hatırlıyorum.Pekı profılınızde ımza ayarı dıye bır secenek var mı?Var ıse yapabılırsınız...

Untgitled.webp

Tebrık ederım canım :KK9::KK9::KK9:KK nın en populer uyesı olmak valla bravo..En Büyük KK
Teşekkür ederim :)) Kıskananlar varmış ama ;) Kazen Kazen bey bir yönetici sonuçta,hemde çok merak edilen gizemli bir yönetici. Estetik maceralarımdanmı bu kadar popüler bir üyeyim bilmem ama sonuçta her daldan,geniş bir forumda estetik ilede olsa popüler olmak güzel ;)

Sitede yeni eklenen 2 güzel yenilikten daha bahsetmek istiyorum sizlere,

1- Artık sitenin en popüler üyelerinide görebileceksiniz.Ve kişinin popülaritesini kendisini izleyen üye sayısı belirleyecek.Sizi izleyen üye sayısını arttırarak Şuan en popüler üye olan Kazen Kazen i tahtından edebilirsiniz :KK30::KK8::KK8:

2-Eskiden profillerinizde beğeni aldığınız mesajlarınızın sayısını görebiliyordunuz .Ama artık sizinde yaptığınızın beğenilerin sayısı profilinize eklendi.Kimbilir EN ler yarışmasına en beğenilen ve en beğenen üye seçeneği eklenirse bu kategorideki rakiplerinizi daha kolay takip edebilirsiniz :KK37::KK37::KK37:

İşte bu çok iyi

Back
X